Jeśli byl już taki temat to bardzo PRZEPRASZAM !

Moderator: modTeam
kina pisze:Wyksztalcenie nie powinno decydowac o takich sprawach jak milosc!!
Ale o wyborze partnerki, tak. A ona jemu sie jak na razie TYLKO podoba.
cubasa pisze:zy taz kolezanka jest w zawodowce z wyboru czy tez z przypadku?
Adam_xxx pisze:chodzi to technikum
moon pisze:cubasa napisał/a:
zy taz kolezanka jest w zawodowce z wyboru czy tez z przypadku?
Bo co?Przypadkiem tam dokumenty zaniosła?
moon pisze:I dla mnie w tym momencie też jest różnica miedzy zawodówka a liceum. Soły Winethou ale taka prawda.
moon pisze:Dla mnie to niemal to samo.
mariusz pisze:Zapomniałaś o technikum
Nie zapomniałamDla mnie to niemal to samo.
moon pisze:e po technikum ma sie mozliwosc zdawania na studia jezor2
cubasa pisze:sli nie powiodlo jej sie przy skladaniu dokumentow do innych szkol to zostala wlasnie ta - przypadkowa
cubasa pisze:Ale moze miala marzenie zostać cukiernikiem, kto wie?;)
moon pisze:
"chodzi to technikum"
Dla mnie to niemal to samo.
(...)
Co najwyzej poruszanie sie w pionie - moze jako sprzedawca?
moon pisze:Cytat:
Ale o wyborze partnerki, tak. A ona jemu sie jak na razie TYLKO podoba.
I dla mnie w tym momencie też jest różnica miedzy zawodówka a liceum
moon pisze:ednak lepsze wrazenie na mnie robi LO nizeli zawodówka po której nawet matury sie nie ma
złotooka kotka pisze:Oczywiscie sa tu tez technika i "technika", szkoly zawodowe i "zawodowe", jak i lepsze i gorsze licea.
IMO facet powinien miec jaja i umiec utrzymac sam siebie i kobiete. wiec na co jej praca? wazne ze jest zyciowo madra, a takze inteligentna, a co najwazniejsze jemu sie podoba.
moon pisze:Jednak sadze ze wieeeeeeeeeeeeeeeelu osobom po takich szkołach brak jest wiedzy ogólnej, podstaw przynajmniej w moim odczuc
moon pisze:Bo mimo wszystko czesc zajęc trza ciachcąć zeby uczyc tych technicznych.
Ciekawski pisze:Owszem, powinna być możliwość utrzymania siebie i kobiety, ale "na co jej praca?"...ech, ciemnogród po prostu
złotooka kotka pisze:Ona po tej zawodowce moze isc do technikum, potem studia i wlasciwie niczym sie nie beda roznic.
TedBundy pisze:Masa osób po technikach idzie na polibudy etc....to gwoli odpowiedzi na post Moon:)
moon pisze:
Oczywiście, ze kobieta w domu to Ciemnogród. W życiu z własnej nieprzymuszonej woli nie dam z siebie zrobić utrzymanki, bo to po prostu jest upokorzenie cholerne.![]()
Pomijam fakty ciężkiej choroby i niemożności pracy itp.![]()
Wiec żebym ja juz tu kłótni nie tworzyła to si epodsumuje.
Tak ma dla mnie znaczenie jakie ma wykształcenie osoba, która mi sie podoba, albo jaka zdobyć zamierza. I tak miałoby to zapewne pewien wpływ zanim bym sie zaangazowała uczuciowo.
wiosennie pisze:ja niby jestem gorzej wykształcona bo jest niższy poziom...
moon pisze:Oczywiście, ze kobieta w domu to Ciemnogród. W życiu z własnej nieprzymuszonej woli nie dam z siebie zrobić utrzymanki, bo to po prostu jest upokorzenie cholerne
moon pisze:Tylko o ile dłużej to potrwa.
moon pisze:Jednak sadze ze wieeeeeeeeeeeeeeeelu osobom po takich szkołach brak jest wiedzy ogólnej, podstaw przynajmniej w moim odczuciu.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 180 gości