Mam takie pytanko do Was....Co sądzicie o ludzich którzy mają po 19,20 i więcej lat a nie byli w żadnych związku oraz są dziewiciami/prawiczkami...
Moderator: modTeam
Max pisze:Aha i jeszcze jedno to że nie miało się drugiej osoby aż do 19 roku życia jest conajmniej dziwne,
TedBundy pisze:cóż, następny argument że Ted "zupełnie nie odpowiada profilowi"... A czuję się w 100 procentach normalny, no zobacz..... paradoks?? Puscic oko
Max pisze:No nie mów mi że np nie całowałeś sie z żadną dziewczyną aż do 19 roku życia, bo nie uwierze
moon pisze: Ułatwia mi to życie. Nie musze teraz tych błędów popełniać co moi równieśnicy bo mam je za soba czesciowo.
I w pewnym sensie dzieki temu czuje sie od nich lepsza. W sensie posiadania pewnej przewagi.
Shac pisze:o po prostu są samotni z wyboru
mrt pisze:Dlatego dziś dla osób, które mają gdzieć związki, tylko zasuwają, bardzo cenię i uważam, że mają w głowie poukładane.
mrt pisze:A ja, gdybym dziś miała 16 lat, to nie ładowałabym się w żaden związek. Szkoda czasu na pierdoły. Nauką bym się zajęła i ukulturalnianiem się.
sadi pisze:Dlaczeko w tym wieku nie było niegdy związku 3 powody
1.Osoba nie pociąga płuci przeciwnej (Jedym słowem charaketerk spoko ale wygląd nie zbyt )
2.Jeżeli nie posiada się dobrej twarz ratuje się kasą i na pieniadze sie zarwa ale nie każdy ma tyle pieniędzy
3.Brak szczęcia i stawianie sobie zbyt wysokich celów
Ale jeśli jeszcze z nikim nie byli, to jest to gorzej dla Nich, nie dla mnie. Nie mówię o sexie, tylko o związku. Ja zawsze sceptycznie z takimi ludźmi. Bo często są to atrakcyjne osoby z wyglądu, ale w życiu coś z Nimi dla mnie nie tak.
mariusz pisze:Bo nie można tak nazwać czegoś co trwało 2,3,5,7 mieś.
mariusz pisze:Jedni powiedzą, że jesetm ciota, ale ja mam to w dupie. Wiem ze przez ten czas nauczyłem sie wiele a w szczegolnosci o związkach. Obserwowałem moich znajomych tkwiących w tym wszyskim od młodych lat, wyciągałem wznioski i nie powtorze ich błędów.
Dla niewiedzacych: facet- ktoś kto ma łeb i potrafi zapewnić godny byt rodzinie Puscic oko
Olivia pisze:Skoro tak obserwujesz i wyciągasz wg Ciebie właściwe wnioski, to czemu jesteś sam?
Olivia pisze:A dla mnie facet to ktoś, kto potrafi stworzyć poważny i stabilny związek. Potrafi dać kobiecie poczucie bezpieczeństwa. I który wie co robić, by ogień nie zgasł...
Olivia pisze:Skoro tak obserwujesz i wyciągasz wg Ciebie właściwe wnioski, to czemu jesteś sam? Pamiętaj, że u każdego ten sam problem przebiega inaczej.
A akurat od tego, to uważam, że jest kobietaOlivia pisze:I który wie co robić, by ogień nie zgasł...
Olivia pisze:To, że w tym wieku są jeszcze przed inicjacją seksualną jestem w stanie zrozumieć, choć zawsze trudne to dla mnie i nie umiem z takimi osobami obcować
Olivia pisze:Ale jeśli jeszcze z nikim nie byli, to jest to gorzej dla Nich, nie dla mnie. Nie mówię o sexie, tylko o związku. Ja zawsze sceptycznie z takimi ludźmi
TedBundy pisze:sama tworzysz problemy tam, gdzie tych problemów nie ma
TedBundy pisze:Dlaczego ma być z nimi coś nie tak???hehehehe......
mariusz pisze:Zauwazyłem ze uczepiliście sie facetów.
mariusz pisze:A co z kobietami, które nie chca tworzyć związków?
Olivia pisze:Bo nie trafiły na prawdziwego faceta, który by Im zawrócił w głowie
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 361 gości