recepta
Moderator: modTeam
recepta
Jak wygląda podryw od początku do końca??? Czy jest na to jakaś recepta, co robić by sie udało, jak wiedzieć, ze kobiecie sie podobam i ze akceptuje to co robie???
Podryw to gra o niejasnych zasadach. Poniewaz kazdy facet jest inny, kazda kobieta jest inna to nie mozna napisac do tej gry instrukcji. Mozna dawac rady najwyzej, ale o tym juz bylo, moze nie jasno ale wspomniane. A poza tym niech dziewczyny sie wypowiedza
Ps: Dzis kazdy by chcial miec na wszystko przepis gotowy...
Ps: Dzis kazdy by chcial miec na wszystko przepis gotowy...
Dziwnie zaczyna sie dziac....
dla mnie zawsze gry damsko-meskie sa najwspnialsze bo nieobliczalne, trzeba sie naglowkowac, starac sie wyczytac intencje drugiej osoby, istnieje tam ryzyko ale za to nagroda jaka jest. I wlasnie ta niepewnosc jest w tym najfajniejsza. A tu... widze ze ludzie coraz czesciej chca sobie to ułatwiac pytajac o recepty na podrywanie dziewczyny. Dlaczego idziecie na taka latwizne? Najwspanialsze chwile w waszym zyciu chcecie uposcic do przepisu na nalesniki? Jaka bedziecie miec z tego satysfakcje?
dla mnie zawsze gry damsko-meskie sa najwspnialsze bo nieobliczalne, trzeba sie naglowkowac, starac sie wyczytac intencje drugiej osoby, istnieje tam ryzyko ale za to nagroda jaka jest. I wlasnie ta niepewnosc jest w tym najfajniejsza. A tu... widze ze ludzie coraz czesciej chca sobie to ułatwiac pytajac o recepty na podrywanie dziewczyny. Dlaczego idziecie na taka latwizne? Najwspanialsze chwile w waszym zyciu chcecie uposcic do przepisu na nalesniki? Jaka bedziecie miec z tego satysfakcje?
Podryw jest fajny, jeśli trafi się na kogoś kto chce byc podrywany. Chociaż nie wiem czy są tacy ludzie... A może to zależy od tego, kto podrywa.
Choć czasem jest tak: widzisz jakąś dziewczynę, podchodzisz rozmawiasz, podrywasz i wszystko układa sie jaknajlepiej, obydwojgu zależy na tym.
A czasem jest tak: widzisz jakąś dziewczynę, podchodzisz rozmawiasz, podrywasz i nic sie nie układa, ona nie zwraca na ciebiwe uwagi, olewa cię, itp...
To wszystko zależy od tego, kto i na kogo trafi...
Choć czasem jest tak: widzisz jakąś dziewczynę, podchodzisz rozmawiasz, podrywasz i wszystko układa sie jaknajlepiej, obydwojgu zależy na tym.
A czasem jest tak: widzisz jakąś dziewczynę, podchodzisz rozmawiasz, podrywasz i nic sie nie układa, ona nie zwraca na ciebiwe uwagi, olewa cię, itp...
To wszystko zależy od tego, kto i na kogo trafi...
A czasem jest tak: widzisz jakas dziewczyne, podchodzisz, rozmawiasz, podrywasz, wszystko idzie dobrze... juz prawie sie udalo, i nagle dowiadujesz sie ze 'za szybko' albo ze 'moze bysmy zostali przyjaciolmi tylko' albo 'nie jestem chyba gotowa na ten zwiazek'
Co do recepty na udane poderwanie, to rzeczywiscie takiej raczej nie ma, ale wiadomo ze wiekszosc kobiet lubi romantyczne wieczory, kwiaty, rozmowy... tym sie trzeba chyba kierowac
zreszta to jeszcze zalezy czy chodzi ci o poderwanie dziewczyny na jedna noc.. czy na cale zycie 
Co do recepty na udane poderwanie, to rzeczywiscie takiej raczej nie ma, ale wiadomo ze wiekszosc kobiet lubi romantyczne wieczory, kwiaty, rozmowy... tym sie trzeba chyba kierowac

recepta na podryw ......hehehe........buhahaha.......przepraszam ze tak glosno sie smieje:) nie ma czegos takiego...
tak sobie mysle ze trzebaby zaprosic na forum jakiegos lovelasa ktory liczy "zaliczone" w ciagu tygodnia....on by cos poradzil:)
tak sobie mysle ze trzebaby zaprosic na forum jakiegos lovelasa ktory liczy "zaliczone" w ciagu tygodnia....on by cos poradzil:)
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Racja, nic by nie poradził... On szuka czego innego, niz np: ja... Pozatym to nie lubie związków takich na jedna noc, dla mnie to bez sensu...
kiedys kolega powiedzial jedno zdanie... chyba nie zapomne go bo mialo w sobie duzo prawdy:
'Fajnie jest czasem pomyslec rozporkiem, a nie mozgiem'
Tylko pamiętajcie panowie, że jeśli czasem Wy myślicie rozporkiem, to dziewczyny mogą myśleć mózgiem... :mrgreen: ...(no a niektóre nie, są takie...
). A czasem takie nadmierne zapewnianie,że to ona jest najpiękniejsza i najwspanialsza może wydać się jej podejrzane, szczególnie na początku znajomości.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”