czy ja wiem czy to nie jest normalne? ja chyba tez tak mialam i mialabym... pamietam ze sie starsznie balam czy moj chlopak mial przede mna inna kobiete w lozku... i nie wyobrazalam sobie ze mogloby tak byc bo przy samym mysleniu sie blokowalam. Moze to wynika z faktu, ze sama wczesniej nie mialm doswiadczenia...
w kazdym razie wszystko co powinnas zrobic zostalo jua napsiane - skup sie na sobie i na nim, na Was i na tym co Was laczy. Jelsi jestes szczesliwa - nie psuj tego.... Odpocznij od tych mysli... odlozcie seks jeszcze na troche az oswoisz sie z tym wszystkim i ta cala sytuacja. Zobaczysz bedzie dobrze
lizaa pisze:pomysl inaczej , to ze byl juz z inna to tym lepiej dla Ciebie , jest bardziej doswidczony Usmiechnij sie! a to duzy plus u faceta
jak cholera sie z tym nie zgadzam

wolalabym niedowiadczonego afceta ktory wszystko odkrywalby ze mna

tak jak mialam w swoim zwiazku i pieknie bylo

ForsakenXL pisze:Zrozum, że sam fakt iż Ci to powiedział świadczy o zaufaniu - zaufaniu które bierze się z uczucia. W łóżku nie jemu jednemu zbiera się na wyznania. On tylko szukał pocieszenia, a Ty potraktowałaś to jako powód do zazdrości.
no wszystko fajnie, ale jakby mi facet zaczal o innej w lozku opowiadac to nie wiem co bym zrobila. miejsce na pewno nie jest odpowiednie na taka rozmowe! usciac normalnie i pogadac... a dla zadnej kobiety nie jest to mile jak wysluchuje ze jej facet kochal sie/dotykal/piescil itd inna...
Jedyne czego nie rob to nie odtracaj go, nie badz oschla czy nie czula... nie unikaj kontaktu fizycznego bo on nie bedzie wiedzial czemu to robisz jelsi mu nie powiesz... Badz sczzera, powiedz ze potzrebuejsz troche czasu zeby to wsyztsko sobie poukladac i chcialabys miec teraz w nim oparcie. Na pewno zrozumie.
Bedzie dobrze. Trzymaj sie

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.