mam problem

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

pawery
Zaglądający
Zaglądający
mam problem

Postautor: pawery » 31 gru 2005, 00:36

czy może mi ktoś powiedzieć jak oczarować kobiete czy ona bardziej reaguje na słowa czyli to co mówie i jak mówie czy może na wiersze sms takie zmysłowe napisane o niej.chodzi mi o to czy lepiej to co myśle o niej powiedzieć czy nnapisać jakiś fajny wiersz. Aha i jak myślićie jak często powininno się spotykać z dziewczyną co tydzień co dwa a może częściej
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 31 gru 2005, 00:46

Wiesz mi sie wydaje ,że to tez zależy od kobiety...ja np. nie mam słabości do wierszy...często nawet ich nie lubię..a mam koleżanki ,które strasznie to lubią...:)
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 31 gru 2005, 00:53

Ile kobiet tyle sposobow...
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Eternity
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Eternity » 31 gru 2005, 01:31

TFA pisze:Ile kobiet tyle sposobow...

dokładnie. Nie da sie jasno i wyraźnie odpowiedziec na twoje pytania. Kobiety sa różne i różne rzeczy lubia.

A co to za pytanie jak często sie spotykać. :? Chcesz się trzymac jakichs twardych zasad? To bez sensu. Spotykaj się tak czesto jak macie na to ochote. Przeciez o to chodzi.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 31 gru 2005, 01:37

Podstawowym bledem tych wszystkich sfrustrowanych nastkow jest brak naturalnosci, tylko szukaja jakichs schematow do powielania, "patentow".
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Eternity
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Eternity » 31 gru 2005, 01:39

schematy, schematy, schematy....to zabija cały urok zycia
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 31 gru 2005, 02:10

1. Ja tam wole przede wszystkim jak mowi :D
2. Tak czesto jak czas Wam na to pozwoli i checi miec bedziecie, ale (!!!) nie zaniedbujac swojego dotychczasowego zycia znajomych pasji. NIe zamykajcie tego co juz jest dla nowego tylko to zgrajcie.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 31 gru 2005, 08:35

Eternity pisze:Spotykaj się tak czesto jak macie na to ochote. Przeciez o to chodzi.

niestety, nieprawda:/...Szczególnie w początkowej fazie znajomości. Im częściej by się z nią widywał, tym prędzej mogłoby dojść do "zmęczenia materiału", znudzenia etc..A teraz mam kilka słów do autora wątku - zbyt częste widywanie odziera spotkania z aury święta i wyjątkowości. Rób, tak, by z niecierpliwością czekała na następne;)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 31 gru 2005, 10:09

TFA pisze:Podstawowym bledem tych wszystkich sfrustrowanych nastkow jest brak naturalnosci, tylko szukaja jakichs schematow do powielania, "patentow".

To przez media TV i gazety typu Bravo, POpcorn, Gala itp. <rofl2> <rofl2> <rofl2>
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 31 gru 2005, 10:22

pawery pisze:jak często powininno się spotykać z dziewczyną co tydzień co dwa a może częściej

o laboga! :D do mnie przyjaciolka, przychodzi raz na kilka dni, kolezanki tez czesto.
a na dziewczyne musisz sam sposob znalesc, poznac ja dowiedziec sie co lubi i wtedy zaczac dzialac. smsy gotowce :/ dla mnei to brak szacunku dla tej dziełchy - wymysl cos sam jak koniecznie chcesz smsa wyslac - na pewno doceni to ze sam sie postarales.
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Eternity
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Eternity » 31 gru 2005, 12:38

TedBundy pisze:
Eternity pisze:Spotykaj się tak czesto jak macie na to ochote. Przeciez o to chodzi.

niestety, nieprawda:/...Szczególnie w początkowej fazie znajomości. Im częściej by się z nią widywał, tym prędzej mogłoby dojść do "zmęczenia materiału", znudzenia etc..A teraz mam kilka słów do autora wątku - zbyt częste widywanie odziera spotkania z aury święta i wyjątkowości. Rób, tak, by z niecierpliwością czekała na następne;)

A ja sie z toba nie zgodzę. Używasz co prawda trybu przypuszczającego, więc jest jakas ewentualność. Powiem ci, ze tez podobnie myslałam. Zmieniło sie moje spojrzenie na tę sprawę. Owszem nie widuje się z moim facetem codziennie, bo mamy przecież własne zycie...ale nie trzymamy sie zasady "nie za często". Czasami spotkamy się codziennie, czasami co drugi dzień a czasami rzdziej. Nie martwi nas to, że sie sobą znudzimy.
Bo owszem nie można skupic sie tylko i wyłącznie na tej osobie i zapomniec o swiecie, który istniał przed jej spotkaniem....ale nie na zasadzie "usycham z tęsknoty, ale spotkamy sie dopiero za tydzień, bo ona sie mna znudzi". To jak szukanie idealnego srodka na udany związek...i znowu popadanie w schematy.
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 31 gru 2005, 14:00

jabłoń pisze:To przez media TV i gazety typu Bravo, POpcorn, Gala itp.

A zebyś wiedziała.
Kermit pisze:jak często powininno się spotykać z dziewczyną co tydzień co dwa a może częściej

Pełna dowolność.
TedBundy pisze:nity napisał/a:
Spotykaj się tak czesto jak macie na to ochote. Przeciez o to chodzi.

Ted wiesz, że kiedys myslalem podobnie. Zycie zweryfikowalo moje podejscie. Jesli ma być to ta przyslowiowa "jedna na milion" to czeste spotykanie przeciez nie zaszkodzi. Spojrz nieco w przyszlosc: spedzicie ze soba jescze tyle czasu razem, ze ten spedzony na poczatku znajmosci jest absolutnie niewsplmierny. Zakladajac najgorszy scenariusz: jesli macie sie ze soba znudzić to chyba lepiej na poczatku znajomosci :)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Eternity
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Eternity » 31 gru 2005, 15:05

cubasa pisze:jesli macie sie ze soba znudzić to chyba lepiej na poczatku znajomosci usmiech

i o to mi własnie chodziło w wypowiedzi wyżej :)
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 31 gru 2005, 15:38

cubasa, masz w tym racje... ja z ex kermitowa widzialem sie praktycznie dzien w dzien przez 3 lata :) zebym znudzony byl to nie... ale i tak najmilej wspominam wlasnie te pierwsze spotkania na ktore czekalem po 3 dni, odliczalem godziny minuty :)

jak sie kogos kocha chce sie z nim spedzic jak najwiecej czasu... dlaczego tego nie robic?
So understand;

Don't waste your time always searching for those wasted years,

Face up...make your stand,

And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 31 gru 2005, 16:59

cubasa pisze:Ted wiesz, że kiedys myslalem podobnie. Zycie zweryfikowalo moje podejscie

a ja właśnie kiedyś myślałem identycznie jak Ty w tej sytuacji:) że "jedna na milion", że częste spotykania są super, że się szybciej dobrze poznajemy ale.....zweryfikowałem:) oczywiście nie chodzi mi o ekstremum typu wyznaczanie dokładnych terminów i kurczowe ich trzymanie i skrupulatne realizowanie, ale...mały, malutki element niepewności - on najbardziej kręci i zaciekawia drugą stronę....:)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 31 gru 2005, 18:31

No musze sie czesciowo zgodzic z Tedem. Dla mnie takie bardzo czeste spotkania na poczatku znajomosci zalatywały desperacja i powodowały, ze czułam sie osaczana, a tego nie lubie. ale ta taka niepewnosc malutka jest potrzebna i kreci jak jasna cholera.
pawery
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: pawery » 01 sty 2006, 21:40

Rób, tak, by z niecierpliwością czekała na następne

ale chodzi oto że ona ma chłopaka o czym ja wcześniej nie wiedziałęm i narazie widzimy się raz na miesiąć troche mnie to denerwuje
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 02 sty 2006, 15:42

A czyli robisz za doczepke do zwiazku w ktorym jej nudno :D

Jesli go nie zaostawi i z Toba nie bedzie to i tak wszystko jedno jak bedziecie sie spotykac bo go nie zostawi a Toba sie znudzi predzej czy pozniej.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Re: mam problem

Postautor: mariusz » 02 sty 2006, 16:13

pawery pisze:czy może mi ktoś powiedzieć jak oczarować kobiete czy ona bardziej reaguje na słowa czyli to co mówie i jak mówie czy może na wiersze sms takie zmysłowe napisane o niej.chodzi mi o to czy lepiej to co myśle o niej powiedzieć czy nnapisać jakiś fajny wiersz. Aha i jak myślićie jak często powininno się spotykać z dziewczyną co tydzień co dwa a może częściej

Z tego co zauwazyłem to kobiety reagują najbardziej na to jakie wywołujemy w nich emocje !! ;)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”