Zakład?
Moderator: modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
Byłem w święta na weselu. W zasadzie od kilku lat nie jeźdżę na wesela. Ale to miało być na drugim końcu Polski i wybierali się na nie rodzice. Jechali autem więc ze względu na pogode i stan dróg postanowiłem sam kierowć. Na weselu było jak zwykle. Came stare ciotki. jeśli był ktos fajny to z partnerem. W pewnym momencie (ok. północy) zaproszono wszystkich na parkiet. Gości panny młodej ustawiono w szeregu po jednej stronie, a gości pana młodego w tym mnie po drugiej. I goście panny młodej mieli prosic do tańca. Szykowałem sie do odwrotu gdy poprosiła mnie do tańca laska. Zatańczylismy. Chciała tańczyć dalej. Potem odesłałem ją na miejsce. Okazało się że jest kolezanką z pracy pana młodego. Przyszła z kilkoma kolegami. Brzydka nie jest. Gdy wesele sie skończyło wychodziłem i spotkałem ją w wyjściu z tymi kolegami. Mówię Pa a ona rzuca mi się na ramiona (przynich) i całuje w policzek. Szepneła mi też żebym wpadł na poprawiny. Naszczęście musiałem wracać(praca!). Czy ona założyła sie z tymi kolesiami?
Blazej30 pisze:Czy ona założyła sie z tymi kolesiami?
Buahahaahahhahahahahahahahahahha. Może coś lepszego wymyślisz?
Ile Ty masz lat? Może sie dziewczynie spodobałeś, a Ona jest ekspresyjna i wyraża naocznie swoje uczucia?
Nie dorabiaj ideologii do zachowań innych, bo możesz się przejechać i to bardzo na swojej pupci.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
a skad ten pomysl hehehehhehe
Prawdopodobnie jej sie spodobales i tyle....a ze troche pewnie byla pod wplywem czegos mocniejszego to miala w sobie wiecej odwagi i zrobila jak zrobila....
Co Ty taki strachliwy jestes hehehe
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Blazej30 pisze:Naszczęście musiałem wracać(praca!).
Na lekcji w pewnym moemencie nauczycielka kichnęła.
Jasio: na szczescie
Nauczycielka: Jasiu, nie mowi sie "na szczescie" tylko "na zdrowie"
Jasio: Na szczescie, ze Pani ryja nie rozerwało.
To tak na marginesie
Blazej30, dlaczego na szczescie?
Mi sie wydaje ze masz ogromny problem - cos w rodzaju obsesji i wyobrazasz sobie Bog wie co?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- krackowiaczek
- Pasjonat
Ojej... Ja bym na to nie wpadła.
Po prostu spodobałeś się kobiecie! Żyjemy w XXI wieku, gdzie kobiety w większości nie są (tak jak za dawnych czasów) szarymi myszkami...
Dajemy o sobie znać, kokietujemy, zdobywamy.
Co raz więcej wśród nas "zdobywczyń".
Żałuj chłopie, że nie wykorzystałeś szansy na obiecującą znajomość!
Lagartija pisze:Nie wiem no wykminiam rozne warianty;)
rozumiem
idac tym tropem moze z któryms z kumpli cos ja łaczyło albo chciała by by łaczyło i chciała piokazac " patrz jakie mam powodzenie, bierz sie za mnie bo jest wielu chetnych"
albo którys kiedys z nia był i sie rtozstali a ona chce pokazac jak rozchwytywana panne utracił
dobra wiecej dziwnych historii mi nie przychodzi do głowy

Oj nie najeżdżajcie tak na Błażeja30. Może już ma jakieś przykre doświadczenia tego typu... W końcu zdarzają się też faceci o wrażliwej psychice... Zapomnijcie o stereotypie macho-samca
A dla Ciebie, Blazej30 kilka rad:
1) Nabierz dystansu do swoich problemów
2) Szczerość do bólu przede wsztstkim. Jeśli miałeś takie wątpliwości, to trzeba było ją po prostu zapytać prosto z mostu. Za taką szczerość z reguły dostaje się nagrodę w postaci szczerej odpowiedzi...
Howgh!
A dla Ciebie, Blazej30 kilka rad:
1) Nabierz dystansu do swoich problemów
2) Szczerość do bólu przede wsztstkim. Jeśli miałeś takie wątpliwości, to trzeba było ją po prostu zapytać prosto z mostu. Za taką szczerość z reguły dostaje się nagrodę w postaci szczerej odpowiedzi...

Howgh!
"All of my songs can only be composed of greatest of pains,
Every single verse can only be composed of greatest of wishes
- I wish I had one more night to live"
Nightwish
Every single verse can only be composed of greatest of wishes
- I wish I had one more night to live"
Nightwish
Dzindzer pisze:bierz sie za mnie bo jest wielu chetnych"
calkiem prawdopodobne, albo dziełcha popiła troche i zaszalała albo faktycznie sie jej podoba.
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
chłopie czym się martwisz?
miałem podobny numer - kiedyś na imprezie już sobie towarzystwo nieco popiło, siedzi sobie dziewcze (całkiem niebrzydkie całkiem) na kolanach swojego faceta i nagle... ni z tego ni z owego zaczyna do mnie się kleić, że jestem super w jej typie, ten wschodni typ urody (no nie wiem... całkiem czarne włosy i kilkudniowy zarost, faktycznie) i (ciągle przy swoim facecie) jakby to było gdyby... itp itd.
byście widzieli minę faceta
spakował ją w końcu do samochodu i pojechali
podejrzewam jednak że oboje mieli potem ciężke kace
cieszyć się tylko chłopie że nie uciekają z krzykiem, ot co - a nie szukać dziury w całym
miałem podobny numer - kiedyś na imprezie już sobie towarzystwo nieco popiło, siedzi sobie dziewcze (całkiem niebrzydkie całkiem) na kolanach swojego faceta i nagle... ni z tego ni z owego zaczyna do mnie się kleić, że jestem super w jej typie, ten wschodni typ urody (no nie wiem... całkiem czarne włosy i kilkudniowy zarost, faktycznie) i (ciągle przy swoim facecie) jakby to było gdyby... itp itd.
byście widzieli minę faceta
podejrzewam jednak że oboje mieli potem ciężke kace
cieszyć się tylko chłopie że nie uciekają z krzykiem, ot co - a nie szukać dziury w całym
lizaa pisze:pewnie juz jej nie spotkasz
Gdyby naprawde chciał ją spotkać, to nie byloby zadnego problemu przecież
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Dzindzer pisze:ale nie sadze by chciał . . .
To juz inna sprawa. Z jego postu mozna wywnioskować, ze adoratorka mu niezbyt pasowała.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”