Dlaczego ??????

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Max
Entuzjasta
Entuzjasta
Dlaczego ??????

Postautor: Max » 19 gru 2005, 19:18

Ku.r.wa Mać!!!! :cry: Pomóżcie!!
Moja dziewczyna poszła na rutynowe badania i jednym z nich było USG. Na nim wykryli jej że ma torbiel na lewym jajniku. Niewiem czy się martwić czy nie. Ja pier...dole chyba panikuje ale bardzo ją kocham i niewiem co mam zrobić.
Aha jeszcze jedno; Jeśli idziecie do ginekologa to lepiej już zapłacić to 100 zł i mieć pewność że Cie zbada sumiennie i zrobi wszystkie badania, niż do tych publicznych skur..... którym zalerzy tylko na ilości pacjętek i nic ie wykryją a tylko sobie pomacają!! Nie no zabić takiego to mało!!

Bardzo przepraszam za wyrażenia ale sami rozumiecie co przeżywam / a może nie, sam już niewiem co myśleć. <pijak> <pijak>
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 19 gru 2005, 19:26

Spokojnie, nie panikuj, to jeszcze nie musi o niczy zlym swiadczyc.
Trzeba dalej to zbadac na spokojnie. I sie zobaczy co trzeba dalej robic.

Poczytaj sobie te: http://www.kobietaintymna.atupartner.pl ... biele.html strone.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 20 gru 2005, 00:44

Max, konował tez moze brac 100 zł.
Ja chodze nieodpłatnie i se chwale a nie jedna znam co na prywatnym super medyku sie przejchała.
Zalezy od lekarza,opinii o nim itd.
Poza tym połowa państwowych ma gabinety prywatne.
A torbiel to nic wilkeigo - wyluzuj. ;)
jopek
Początkujący
Początkujący
Postautor: jopek » 20 gru 2005, 16:42

Wypraszam sobie. Moi rodzice pracuja w służbie zdrobie, nie są ginekoogami, ale mają dużo pacjętów dziennie, bo tylu ich po prostu przychodzi an nie ma wytstarczająco duzo lekarzy, żeby ich obrobić, więc pracują dłużej i też szybciej, ale pieniadze dostaą te same co by dostali jkby wszystko robili wolniej i załatwiali mniej ludzi dziennie, ale ludzie musieliby czekać na konsuiltację więcej niż 3 miechy:P

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”