czy to przyznanie sie do zdrady ???
Moderator: modTeam
czy to przyznanie sie do zdrady ???
cyt.fragment: i pytanko ? czy to co napisal MAC** mozna uznac za przyznanie sie do zdrady ? czy jezeli jego dziewczyna by to przeczytala........to dojdzie do niej ze zostala zdradzona ? czy to wiarygodne ?
TYLKO JA SIE KOCHAM.ROZUMIESZ ?
MAC**(18-11-2005 00:13:00)
SEX
MAC**(18-11-2005 00:13:02)
i tyle
KINGA** (18-11-2005 00:13:07)
NO DOBRA
KINGA** (18-11-2005 00:13:23)
UMIALBYS ZDRADZIC SWOJA LASKE ? NA SEKS I TYLE ?
MAC**(18-11-2005 00:14:38)
tylko na sex
KINGA** (18-11-2005 00:15:05)
JA JUZ KIEDYS ZDRADZILAM RAZ FACETA Z KTORYM BYLAM 2 LATA...............
MAC**(18-11-2005 00:16:50)
i?
KINGA** (18-11-2005 00:17:14)
I NIC.POTEM BYLISMY DALEJ.ALE PRZESPANIE SIE Z OBCYM FACETEM MA SWOJE ZALETY
KINGA** (18-11-2005 00:17:22)
CZLOWKIEK ODZYWA PO WYNISZCZAJACYM ZWIAZKU ITP
MAC**(18-11-2005 00:17:52)
ano
KINGA** (18-11-2005 00:18:05)
A TY JUZ MIALES PRZYJEMNOSC POZDRADZAC SWOJA PARTNERKE ?
MAC**(18-11-2005 00:18:20)
tak
KINGA** (18-11-2005 00:18:28)
DUZO RAZY ?
MAC**(18-11-2005 00:18:30)
tylko sex jak juz wspominalem
MAC**(18-11-2005 00:18:36)
bez uczuc itp
MAC**(18-11-2005 00:18:40)
2 razy
KINGA** (18-11-2005 00:18:40)
NO TAK SEKS TO CO INNEGO NIZ UCZUCIA
KINGA** (18-11-2005 00:19:01)
DAWNO TEMU ? MIALES Z NIA KRYZYS CZY TAK PO PROSTU ?
MAC**(18-11-2005 00:19:42)
nie
MAC**(18-11-2005 00:19:47)
tak po prostu
prosze o opinie co powinna/albo co zrobi dziewczyna ktora sie dowie ze jej chlopak takie rzeczy powiedzial
dziekuje pozdrawiam
TYLKO JA SIE KOCHAM.ROZUMIESZ ?
MAC**(18-11-2005 00:13:00)
SEX
MAC**(18-11-2005 00:13:02)
i tyle
KINGA** (18-11-2005 00:13:07)
NO DOBRA
KINGA** (18-11-2005 00:13:23)
UMIALBYS ZDRADZIC SWOJA LASKE ? NA SEKS I TYLE ?
MAC**(18-11-2005 00:14:38)
tylko na sex
KINGA** (18-11-2005 00:15:05)
JA JUZ KIEDYS ZDRADZILAM RAZ FACETA Z KTORYM BYLAM 2 LATA...............
MAC**(18-11-2005 00:16:50)
i?
KINGA** (18-11-2005 00:17:14)
I NIC.POTEM BYLISMY DALEJ.ALE PRZESPANIE SIE Z OBCYM FACETEM MA SWOJE ZALETY
KINGA** (18-11-2005 00:17:22)
CZLOWKIEK ODZYWA PO WYNISZCZAJACYM ZWIAZKU ITP
MAC**(18-11-2005 00:17:52)
ano
KINGA** (18-11-2005 00:18:05)
A TY JUZ MIALES PRZYJEMNOSC POZDRADZAC SWOJA PARTNERKE ?
MAC**(18-11-2005 00:18:20)
tak
KINGA** (18-11-2005 00:18:28)
DUZO RAZY ?
MAC**(18-11-2005 00:18:30)
tylko sex jak juz wspominalem
MAC**(18-11-2005 00:18:36)
bez uczuc itp
MAC**(18-11-2005 00:18:40)
2 razy
KINGA** (18-11-2005 00:18:40)
NO TAK SEKS TO CO INNEGO NIZ UCZUCIA
KINGA** (18-11-2005 00:19:01)
DAWNO TEMU ? MIALES Z NIA KRYZYS CZY TAK PO PROSTU ?
MAC**(18-11-2005 00:19:42)
nie
MAC**(18-11-2005 00:19:47)
tak po prostu
prosze o opinie co powinna/albo co zrobi dziewczyna ktora sie dowie ze jej chlopak takie rzeczy powiedzial
dziekuje pozdrawiam
- blacknessie
- Pasjonat
O....co się tak Panie żołądkujecie???? Przecież "to tylko seks"....same wiele razy tak pisałyście....pisałyście również o wybaczeniu tzw zdrady stricte fizycznej (kretyństwo, tu nie ma rozróżnienia-zdrada to zdrada)...zatem w czym problem???
Oj, Orwellowskie dwójmyślenie się kłania?????
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
włąśnie, lać i patrzeć czy równo puchnie ; /
Zdrada zaraz obok kłamstwa jest czym najgorszym co może przydarzyć sie w zwiążku... Jeśli zdradził dwa razy to na tym się na pewno nie skończy... Jeszcze sie dziewczyna jakiejś chorobie narazi, powinna sie dowiedzieć o tym i wyjaśnić całą sprawe z tym niewiernym. Najlepiej bedzie jak puści takiego lowelasa, niech sobie pofruwa z ptaszkiem i załapie jakąś wenere : D
Zdrada zaraz obok kłamstwa jest czym najgorszym co może przydarzyć sie w zwiążku... Jeśli zdradził dwa razy to na tym się na pewno nie skończy... Jeszcze sie dziewczyna jakiejś chorobie narazi, powinna sie dowiedzieć o tym i wyjaśnić całą sprawe z tym niewiernym. Najlepiej bedzie jak puści takiego lowelasa, niech sobie pofruwa z ptaszkiem i załapie jakąś wenere : D
zeby bylo smieszniej. ten koles umowil sie z tą kolezanką na SEX. rozmowa jest 100% wiarygodna.nie jednorazowa.on z nią pisal PRZED TYM na gg. rozmowa byla calkowicie luźna.dlatego On sie przyznal do tego i wielu innych rzeczy.
pytanie tylko. czy to przekazac jako życzliwy tej ZDRADZONEJ ? czy do niej to dotrze.nie ukrywam ze mam w tym WLASNY interes..............
pytanie tylko. czy to przekazac jako życzliwy tej ZDRADZONEJ ? czy do niej to dotrze.nie ukrywam ze mam w tym WLASNY interes..............
A co to za dowod cos takiego mozna samemu spreparowac Gosc sie wywinie a ty jako donosiciel bedziesz znienawidzony a twoj cel nieosiagniety oskaza cie oboje ze mieszasz im w zwiazku bo tak zwykle sie to konczy
A swoja droga wcale nie jestes lepszy od niego skoro w ten sposob chcez osiagnac cel
No ale jak to mowia cel uswieca srodki
Choc w tym wypadku moze byc odwrotnie bo milosc jest czesto slepa
ja tam nigdy sie w cos takiego nie mieszam bo jak myslisz komu zaufa tobie czy obecnemu facetowi ? Nawet jesli to zrobil to akurat ten dowod latwo moze obalic
ja tam nigdy sie w cos takiego nie mieszam bo jak myslisz komu zaufa tobie czy obecnemu facetowi ? Nawet jesli to zrobil to akurat ten dowod latwo moze obalic
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

problem jest głebszy. ona byla ze mną..........ale ciągle nie umiala zapomniec o tamtym.efekt nasz zwiazek sie rozpadl- bo TAMTEN CIAGLE sie pojawial i bruździl.teraz JA powiedzialem DOSC - ze nie zniose takiego traktowania.ale ona chyba chce wrocic do TAMTEGO - tyle ze nie wie wszystkiego jaki ON byl.a w miedzy czasie przyznal sie mojej kolezance ze jak z "TĄ" moją byl - to ją zdradzil i teraz tez to zrobi.wręcz umowil sie
i co byście zrobili.kiedy wam zalezy.ale nie ma sily tego zmienic. bo jest ktos kto jest gnojem w oczach wszystkich a dla niej sie PO PROSTU KAMUFLUJE. czyli ona jest przekonana ze ona ma wylacznie dobre strony,i jest uczciwy.ale prawda jest INNA
i co byście zrobili.kiedy wam zalezy.ale nie ma sily tego zmienic. bo jest ktos kto jest gnojem w oczach wszystkich a dla niej sie PO PROSTU KAMUFLUJE. czyli ona jest przekonana ze ona ma wylacznie dobre strony,i jest uczciwy.ale prawda jest INNA
Dowód to może i jest ale w jaki sposób zdobyty?? Zdradzanie cudzej korespondencji... <belt1> Moim zdaniem jeżeli nawet miałaby zerwać z chłopakiem to na kogoś kto posuwa się do takich kroków jaki ty jak mniemam zamierzasz uczynić będzie patrzeć raczej z odrazą 

Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
guli pisze:Dowód to może i jest ale w jaki sposób zdobyty?? Zdradzanie cudzej korespondencji... <belt1> Moim zdaniem jeżeli nawet miałaby zerwać z chłopakiem to na kogoś kto posuwa się do takich kroków jaki ty jak mniemam zamierzasz uczynić będzie patrzeć raczej z odrazą
jasne ze to przemyslalem i biorę to pod uwage.ALE........ czy jak umawiala sie z nim za moimi plecami (CZYLI MNIE OSZUKIWALA) to byla FAIR. krystaliczna i nieskazitelna.
ja chce jedynie udowodnic - ze oszukujac mnie - z nim - jednoczesnie SAMA byla OSZUKIWANA. czyli ONA OSZUKIWALA, ON JĄ OSZUKIWAL, a JA - jako jedyny bylem FAIR - poza tym jednym FAKTEM -posunieciem sie do takiego KROKU - zeby UDOWODNIC TE OSZUSTWA i ZAKLAMANIE
w czym ona jest taka lepsza niz JA, w czym on ? ja tylko ZROBILEM TO ZEBY POKAZAC JAK JEST.i nie jest to tajemnica korespondencji - te rozmowy przekazal mi w "DOBREJ WIERZE" tak kolezanka
-
- Zaglądający
pisałyście również o wybaczeniu tzw zdrady stricte fizycznej
kto jak kto, ale ja i Mia pisalysmy zupelnie inaczej Jezor
wlasnie
hmm nieciekawa sytuacja, licz sie z tym ze dziewczyna nie uwierzy i wszystko obroci sie przeciwko Tobie. Kiedys mialam podobny dylemat czy powiedziec kolezance to co wiedzialam o jej facecie (moim bliskim koledze), nie uwierzyla, posadzila o zazdrosc, przestala sie dozywac... i pozniej cierpiala jeszcze bardziej.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
thirdeye pisze:jesli nie chcesz zeby ona do Ciebie wrocila a tylko tyle aby wyszlo na Twoje to mozesz jej to pokazac. Jesli masz inne intencje to czekaj, w koncu wyjdzie szydlo z worka i wtedy staraj sie o jej wzgledy.
Ale ja to czarno widze
musztarda po obiedzie. poszlo listownie. trudno - chcialbym zeby w koncu ją coś kopneło w dupę.wiem ze sam ucierpie w jej oczach.ale czy to jest GORSZE świństwo - pokazać coś takiego - od ZDRADZANIA (tego drugiego kolesia).
wiem.ze pewnie już nie wróci do mnie.ale i tak nie miałem nadzei.bo byłem jedynym ucziwym, uczynnym w tym towarzystwie.a to jest moje "świństwo" - swoje i tak wycierpiałem. jak dla mnie to co JA zrobilem - ze UDOWODNILEM TYLKO - nie moze sie nawet równać z ZE ZDRADĄ.
nie zrobilbym tego w życiu gdyby ten gość brutalnie nie wchodził wcześniej w moje życie.a ona bezczelnie nie ROBILA MI ŚWIŃSTW ZA PLECAMI ciągle wmawiając że to tylko kolega
klamka zapadla.poczta poszla. chcialbym tylko żeby Ci ludzie nauczyli się że za to co robią ŹLE W ŻYCIU - SĄ KONSEKWENCE.do tej pory zawsze każdy z nich spadał na 4 łapy a inni cierpieli
danielll pisze:klamka zapadla.poczta poszla. chcialbym tylko żeby Ci ludzie nauczyli się że za to co robią ŹLE W ŻYCIU - SĄ KONSEKWENCE.do tej pory zawsze każdy z nich spadał na 4 łapy a inni cierpieli
Bardzo dobrze zrobiłeś....nawet, jak Ci nic z nią nie wyjdzie i nie wróci do Ciebie, dla własnej satysfakcji trzeba to było zrobić - pewnych rzeczy się NIGDY nie wybacza.....pozdrawiam <browar>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
no oczywiście, że zdrada, a cóż innego??
ten facet nie jest warty żadnej dziewczyny - a raczej tylko takich na jedną noc, które raczej się bawią i nie wkładaja w to żadnego uczucia.
dla bezpieczeństwa powinno się takim facetom przyklejać kropki na czołach, żeby nie zagrażali społeczeństwu i żeby od razu było wiadomo z kim ma się do czynienia...
chamy jedne!... <bicz1>
ten facet nie jest warty żadnej dziewczyny - a raczej tylko takich na jedną noc, które raczej się bawią i nie wkładaja w to żadnego uczucia.
dla bezpieczeństwa powinno się takim facetom przyklejać kropki na czołach, żeby nie zagrażali społeczeństwu i żeby od razu było wiadomo z kim ma się do czynienia...
chamy jedne!... <bicz1>
"life is like a cranberry pie - you never know what you can find inside".. ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- ksiezycowka
- Weteran
Cranberry pisze:dla bezpieczeństwa powinno się takim facetom przyklejać kropki na czołach, żeby nie zagrażali społeczeństwu
Dobre
Ja na Twoim miejscu bym sie nie wtrącała szczerze mówiac.
Zrobiłeś jak chciałeś jednak. Licz sie jednak z tym,ze ona to oleje i Twoje wysiłki pójdą na marne.
facet fakt palant, ale ona musi sie jeszcze o tym sama przekonac.
- ___ToMeK___
- Uzależniony
mam qmpla, ktory kiedys przez gg zwykl strasznie klamac. Nie wiem dlaczego, nikt nie wie. Moze dla beki, a moze mial jakis kompleks...
W kazdym badz razie w tej rozmowie laska pierwsza przyznala sie do zdrady. Moze koles nie chcial sie poczuc "gorszy" i przez to sklamal? Nie chce go rzecz jasna bronic poniewaz tak czy tak jest to zachowanie zalosne ale chce pokazac, ze niekoniecznie musi byc tak, jakby wynikalo z rozmowy.
W kazdym badz razie w tej rozmowie laska pierwsza przyznala sie do zdrady. Moze koles nie chcial sie poczuc "gorszy" i przez to sklamal? Nie chce go rzecz jasna bronic poniewaz tak czy tak jest to zachowanie zalosne ale chce pokazac, ze niekoniecznie musi byc tak, jakby wynikalo z rozmowy.
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
TedBundy pisze:O....co się tak Panie żołądkujecie???? Przecież "to tylko seks"....same wiele razy tak pisałyście....pisałyście również o wybaczeniu tzw zdrady stricte fizycznej (kretyństwo, tu nie ma rozróżnienia-zdrada to zdrada)...zatem w czym problem???
bez komentarza, Ted, ostatnio obniżasz loty.
danielll pisze:i co byście zrobili.kiedy wam zalezy.ale nie ma sily tego zmienic. bo jest ktos kto jest gnojem w oczach wszystkich a dla niej sie PO PROSTU KAMUFLUJE. czyli ona jest przekonana ze ona ma wylacznie dobre strony,i jest uczciwy.ale prawda jest INNA
powiedz, co chcesz przez to osiagnąć?
Bo jeśli myślisz że ona wróci do Ciebie bo tamten jest "be" to się mylisz, Danielu. Ona już Cię skreśliła.
Nie mogła Cie tak potraktować a potraktowała, ergo już sie dla niej nie liczysz.
[ Dodano: 2005-12-05, 13:06 ]
danielll pisze:musztarda po obiedzie. poszlo listownie. trudno - chcialbym zeby w koncu ją coś kopneło w dupę.wiem ze sam ucierpie w jej oczach.ale czy to jest GORSZE świństwo - pokazać coś takiego - od ZDRADZANIA (tego drugiego kolesia).
czyli tak: powiedziałeś nam: jestem świnia , ale są gorsze.
Dobrze tylko ż eteraz zdaje sie że iwdze motyw Twojego działania którym jest zemsta.
danielll pisze:klamka zapadla.poczta poszla. chcialbym tylko żeby Ci ludzie nauczyli się że za to co robią ŹLE W ŻYCIU - SĄ KONSEKWENCE.do tej pory zawsze każdy z nich spadał na 4 łapy a inni cierpieli
czyli wysłałeś. Jestes szczęślwiy teraz czujesz sie lepiej??
Myśle że nic nie zrozumiałes i nie chciałes zrozumieć. Może poszukiwałes tylko poparcia kogoś takiego jak Ted, a i tak zrobiłes to co chciałeś i niepotrzebnie wszyscy tracili czas. Moim zdaneim ani trochę Twój punkt widzenia nie zmienił sie pod wpływem postów użytkowników w tym ( iklku innych Twoich topicach).
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
TedBundy pisze:O....co się tak Panie żołądkujecie???? Przecież "to tylko seks"....same wiele razy tak pisałyście....pisałyście
słońce ty moje nia kazda tu tak pisała
ja np. wybaczyła bym raz taka zdrade.
ale to nie o tym jest temat
Więc według mnie to nie musi byc dowód zdradyt. Jaka jest pewnosc, ż on nie ściemniał by pokazac, że tez robił to co ta Kinga
Jednak jest to niepokojace.
Nawet jesli jest to dowód to dosć łatwo mozna obalic, ponieważ takie dowody łatwo mozna spreparowac. Sama to umiem, choc mało wiem o kompach.
Więc zeby dziewczyna uwierzyła wydaje mi sie, że potrzebne jest cos jeszcze.
A właśnie skad masz ta rozmowe
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”