problem dosc chyba powazny

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Matej
Początkujący
Początkujący
problem dosc chyba powazny

Postautor: Matej » 26 lis 2005, 11:34

jestem z moja dziewczyna juz 2 lata od 2 tygodni zaczelismy wspolzyc ze soba 2x w tygodniu. Wczesniej uprawialismy sex oralny i duzo pettingu. Zauwazylismy wspolnie ze sex nie daje nam takiej przyjemnosci jak petting ktory mielismy wczesniej... moja dziewczyna nie czuje rozkoszy jak uprawiamy sex... co tam takiego zrobic zeby zaczela sie czuc wspaniale wraz ze mna??? prosze o pomoc...
Tracy
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tracy » 26 lis 2005, 11:43

Ja jak rozpoczęłam współżycie z facetem to na początku też nie odczuwałam żadnej przyjemności. Musiało upłynąć trochę czasu ale w końcu ja też miałam z tego satysfakcję. Trochę cierpliwości i będzie ok.
Matej
Początkujący
Początkujący
Postautor: Matej » 26 lis 2005, 11:48

mam taka nadzieje bo sie przejmuje tym ze dziewczyna nie moze mi powiedziec "bylo wspaniale" a ja sam czuje sie jak bym cos robil na sile... czyli myslisz ze mam po prostu uprawiac sex a wszystkiego sie nauczymy w miedzy czasie???
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 26 lis 2005, 12:09

Widzisz... Ja myślałam kiedyś, że wolę, jak facet wkłada mi tam palce niż członka... Teraz to się chyba zmieniło, długo po inicjacji seksualnej. Więc nie przejmuj się, 2 tygodnie to mało. Po jakimś czasie będzie naprawdę bosko :P
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Matej
Początkujący
Początkujący
Postautor: Matej » 26 lis 2005, 12:21

pozyjemy zobaczymy ale jak ktos by mial jeszcze jakies rady dla mnie to piszcie smialo wszystko sie przyda... dzieki i piszcie wiecej :P

aha a stymulacje palcem lechtaczki i punktu G i U mam przestac i tylko uprwawiac czysty sex czy tez kontunuowac dalej ale w miejszym stopniu???

Ma moja dziewczyna sie oduzaleznic od mojego palca??

czekam na odp.
prien

Postautor: prien » 26 lis 2005, 13:08

To jest kwestia czasu. To co robiłeś dotychczas używaj do ropalenia jej do czrwoności ale nie do orgazmu. Jak będzie doprowadzona prawie do szczytowania i wtedy zaczniecie sie kochac to powinna zacząć z tego odczwac przyjemność - jej myśli beda zaprzatnięte doznaniami i mniej będzie się stresować :)
Awatar użytkownika
Calvin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Calvin » 26 lis 2005, 13:08

Ale się tych punktów narobiło ;P G, U. Co jeszcze? Może od razu cały alfabet? :D
Nie no żart...

Moje zdanie na temat uzależnienia się od "palca" jest takie, żę się uzależnić nie można... To nie jest środek chemiczny który kogoś może "uzależnić".
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 26 lis 2005, 13:26

Wyrobicie się ;)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Tracy
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tracy » 26 lis 2005, 14:38

Matej pisze:mam taka nadzieje bo sie przejmuje tym ze dziewczyna nie moze mi powiedziec "bylo wspaniale" a ja sam czuje sie jak bym cos robil na sile... czyli myslisz ze mam po prostu uprawiac seks a wszystkiego sie nauczymy w miedzy czasie???

Dajcie sobie czas ale uprawiajcie seksik. To jest normalne i nie bójcie się o tym rozmawiać. Ja cały czas się uczę bo seks jest wspaniały i nie może być nudny. Sami zobaczycie :)
Matej
Początkujący
Początkujący
Postautor: Matej » 26 lis 2005, 15:12

okej dzieki czyli najpierw wielka gra wstepna z paluczkiem i innymi sztuczkami "rozgrzewajacymi" a potem dopiero sex... no to wreszcie powoli rozwiewacie moje zmartwienia... czyli jednak ten paluszek bedzie nadawal sie do gry wstepnej :P dzieki i jak ktos ma cos jeszcze do dodania to prosze pisac bo macie swietne uwagi i dzieki za to...
Awatar użytkownika
Raven87
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Raven87 » 26 lis 2005, 16:16

Jasne że można się uzależnić od bodźców zewnętrznych od przyjemności można się przecież uzależnić. Ja bym na twoim miejscu a czeka cie dużo pracy żeby przyzwyczaić ją do nowej sytuacji. Ograniczał palcówke zastępując ją wiadomo czym .... na pewno nie przerywałbym tego brutalnie korzystając tylko z dolnego urządzonka na początku kobiete trzeba doprowadzić do wrzenia tu musisz znaleść jej strefy erogene niedaleko szyji przy uszach masaż piersi masaż bioder najbardziej wszystko zależy od delikatnych ruchów tylko bez przesady bez tchórzostwa .. jak już będzie gotowa to zacznij ją delikatnie penetrować na początku nie za długo musi się przyzywczaić żeby mieć frajde z jazdy.

Ps Tak samo jest jak przesiadasz się z malucha do tira na początku ci nie wychodzi ale jak zacznie to nie powstrzymasz się :>
Feniks
Bywalec
Bywalec
Postautor: Feniks » 30 lis 2005, 08:19

Witam wszystkich!

<Matej> Chciałem zaznaczyć że gadasz na temat seksu a od tego jest inny dział forum, tu masz tylko na temat miłości. Więc powinieneś napisać ten temat tam gdzie gadają o seksie a do tej rozmowy jest osobny dział, powinieneś wziąć to pod uwage. powinieneś napisać to na "Sex kontakt fizyczny"
Awatar użytkownika
Calvin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Calvin » 30 lis 2005, 08:34

czy tylko ja mam wrażenie, że powyższy post jest napisany kompletnie bez składu i ładu?
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 30 lis 2005, 10:17

Feniks pisze:<Matej> Chciałem zaznaczyć że gadasz na temat seksu a od tego jest inny dział forum, tu masz tylko na temat miłości. Więc powinieneś napisać ten temat tam gdzie gadają o seksie a do tej rozmowy jest osobny dział, powinieneś wziąć to pod uwage. powinieneś napisać to na "seks kontakt fizyczny"

czy tylko ja mam wrażenie, że powyższy post jest napisany kompletnie bez składu i ładu?

nie tylko Ty...... nowy a juz ustawia wszystkich po katach :D
Pomylil sie facet, ale dostaje odpowiedzi na swoje pytanie i to sie liczy.
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”