Jak to okazac??!!
Moderator: modTeam
Jak to okazac??!!
Jak pokazac to dziewczynie ze mi sie podoba potrzebuje jakis konkretnych rad!!:)
- ksiezycowka
- Weteran
kilerwwo pisze:Jak pokazac to dziewczynie ze mi sie podoba potrzebuje jakis konkretnych rad!!
Po prostu jej to powiedziec.....a po za tym kazda kobieta lubi co innego!! Jedna z wali z nog rozmowa i prawienie komplementow, inna wypad za miasto i rozmowa w blasku ksiezyca.......poogladaj jakies romansidla tam znajdziesz duzo ciekawych propozycji i rad
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Wstreciucha pisze:Ty robisz kazdej na ktorej chcesz zrobic wrazenie Jezor Jezor Jezormniemam ze czas znajomosci jest bez znaczania Aniolek
Teraz przypominają mi sie słowa mojego zacnego kolegi... Odbijają się echem po koze mózgowej...
"Choćby niewiem ile bymbył z kobietą to jej minety nie zrobie. No chyba ze będzie tak zaj****I będzie miałatakie ciało ze będe chciał z nią być do ... Bardzo długo
Dodał jeszcze
No nawet wtedy bym się zastanawiał.
Takie zdanie jest coraz powszechniejsze ...

H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
Pegaz pisze:Weź lapptopa załóż sobie neta do niego..i jak będziesz przy niej pytaj nas na bierząco co masz robić sukcces gwarantowany
świetny pomysł a wramach promocji kup mi tez laptopa, to cwiczenie czy masz gest
Krzych(TenTyp) pisze:Takie zdanie jest coraz powszechniejsze ...
jak mogłes takim zdanie mnie na noc wystraszyc, ja nie usne juz chyba
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Też mam podobną sytuację...ale pomijając to to dużo zależy z kim się dziewczyna zadaje, jakie ma zainteresowania itp.
Może i uśmiech dużo znaczy, ale uśmiechając się do zwykłej koleżanki znaczy od razu "podobasz mi się" ? To chyba przesada. Umiech znaczy to, że ktoś Cię nie olewa i jest miły, lecz nie znaczy ze bardzo Cię lubi. Sam znam to ze swojego przypadku <browar>
Też mam podobną sytuację...ale pomijając to to dużo zależy z kim się dziewczyna zadaje, jakie ma zainteresowania itp.
Może i uśmiech dużo znaczy, ale uśmiechając się do zwykłej koleżanki znaczy od razu "podobasz mi się" ? To chyba przesada. Umiech znaczy to, że ktoś Cię nie olewa i jest miły, lecz nie znaczy ze bardzo Cię lubi. Sam znam to ze swojego przypadku <browar>
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
- Weteran