...show...
Moderator: modTeam
...show...
tak sobie myślę, jak pokazać mu, że mi na nim zależy... jak pokazać, że jednak jestem go warta... tylko nie wiem jak się za to zabrać... bo chyba próbowałam już wszystkiego...
Jesli chodzi o mnie to ja bym chciał zeby moja dziewczyna zrobiła mnieuj wiecej tak: Kup bardzo dużo takich małych swieczek ,sa takie malutkie okrągłe swieczki np w hipermarketach. W swoim pokoju porozstawiaj je, zapal je wszystkie. Wczesniej mozesz kupic jakies fajne kadzidełko zeby twój pokój niesamowicie pachniał. Ubierz sie w jakies seksowne majteczki, i obcisłą bluzeczke bez biustonosza
Wejdz z nim do pokoju i poproś, aby połozył sie na brzuchu. Potem zacznij całować, i jezdzic jezyczkiem po jego plecach. Masuj go powolutku, nastepnie zacznij go całować po karku, jak bedzie sie chciał odwrócic zeby Cie pocałować to nie pozwól mu na to przygniatajac do swoim ciałem do ziemi( to zasada nr 1, aby nie pozwolic sie odrazu dotykac tak, by podniecenie w nim narastało), to spotęguje jego chęc do pieszczot. Potem proponuję zostawić go na pastwę losu, tak by tylko Cię widzial, ale zeby nie mogl cie dotknąć. Niech uwolni się z Ciebie uwodzicielka
Podchodź do niego i smyraj paluszkiem po jego ciele. Powiedz zeby ponownie się odwrocil i nie wazyl sie odwrocić. No i teraz jesli chodzi o dalszy to na pewno bedzie w siódmym niebie jesli sciągniesz bluzeczke tak, zeby on tego nie widział. Po, zaczniesz go dotykać piersiami. Gwarantuje Ci ze jesli tak zrobisz to nie bedzie w stanie sie powstrzymać przed schrupaniem Cie
Do tego kocie ruchy i juz jest Twoj...mrauuu 

Ostatnio zmieniony 03 lis 2005, 20:23 przez cubasa, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
sophie pisze:Mowisz, ze tak bys chcial?
A to źle, ze akurat w taki sposob?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Wstreciucha
- Weteran
emmiii pisze:jak pokazać, że jednak jestem go warta
jednak?? on przekonuje Cie ze jest inaczej

emmiii pisze:bo chyba próbowałam już wszystkiego...
masz 16 lat i robisz z siebie megauwodzicielke, naprawde wykorzystalas wszystko?, czy tak ci sie wydaje?
Jestem 100procent pewna ze liczylas na zupelnie inne odpowiedzi jakich udzielili Ci forumowicze (nawet wiem co Cie zainspirowalo do postawienia takiego pytania). Zle postawilas pytanie, od razu zasugerowalas odpowiedz "jaka ci lezy".
Chcesz zrobic mu show to zrob, tylko uwazaj zeby nie wyszedl "kabaret"

Powodzenia
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”