logout.
CYA!!!! <aniolek2>
Moderator: modTeam
moon pisze:bo już nigdy możesz nie miec takiej szansy
TedBundy pisze:wczoraj wyszła z propozycją wspólnego wyjazdu na weekendzik
TedBundy pisze:Ja mam parę swoich teorii, natomiast na razie z chęcią poczytam Wasze opinie. Pozdr.
radomir pisze:jeśli ci przypasowała a ty jej a indywiduum z ciebie straszne to juz 99 % na cos ciekawego
moon pisze:W moim przypadku by to było szybko, ale dla Ciebie raczej nie.
mariusz pisze:No to jedź na weekend i opowiedz jak było
Wstreciucha pisze:ale tutaj juz wiele osob zapewnialo cie ze Twoje teorie sa psu na bude i pozbawiasz pewnych zdarzen swojej naturalnej spontanicznosci.
Wstreciucha pisze:Chcesz wyprzedzic fakty, przyjrzec sie "sprawie" z lewa z prawa i tylu i od frontu, co jest zupelnie bezsensu
Wstreciucha pisze: I uwierz mi , ona nie chce sie TYLKO bzykac, ona chce z Toba spedzic czas, zblizyc sie do Ciebie. Gdyby miala jedno w glowie, nie zaproponowala by wyjazdu, a fakt ze to zrobila siwadczy przede wszystkim o tym , ze wszystkie jej sygnaly w stosunku do Ciebie chyba sie wyczerpaly i w koncu przejela inicjatywe, albo po prostu czuje sie az tak swobodnie w Twoim towarzystwie i zna Cie dosc dobrze by nie miec oporow z "pierwszym krokiem"
TedBundy pisze:Dokładnie to samo mi Ramirez powiedziałusmiech "Co??!!! Przecież półtora mca ją znasz i jeszcze jej do wyra nie wziąłeś????!!! Zgłupiałeś, czy co?? Potem zacznie myśleć, żeś dziwny jakiś i jeszcze jej ręki w majtki nie wpakowałeś??!!" - koniec cytatu.
Prawie popłakałem się ze śmiechu:)
mariusz pisze:Ja bym pojechał.
mariusz pisze: Nalezy sie z tym liczyć, ale nie napalac
mariusz pisze:"Przynajmniej spędze trochę czasu z piękna kobietą w ciekawy miejscu"
TedBundy pisze:asne że w miłym towarzystwie:) W pięknych plenerach spędzałem ostatnie pięciodniowe wakacje - ja i przestrzeńusmiech Tylko ja i tylko przestrzeń polskich Tatr:)
mariusz pisze:Pamiętaj, że kobieta najpiękniejszym tworem Boskim jest
TedBundy pisze:usmiech Taaa.... w towarzystwie osóbki o ciemnoblond włoskach, zniewalającym uśmiechu i ślicznych dołeczkach w buzi, która ciągle wątpi w to, że naprawdę jest śliczna - ale moja praca daje rezultaty, bo wątpić przestaje i wierzy w szczerość moich słów, czynów i gestówusmiech Aniolek
TedBundy pisze:"Co??!!! Przecież półtora mca ją znasz i jeszcze jej do wyra nie wziąłeś????!!! Zgłupiałeś, czy co?? Potem zacznie myśleć, żeś dziwny jakiś i jeszcze jej ręki w majtki nie wpakowałeś??!!" - koniec cytatu.
moon pisze:Ja tylko zasugerowałam,ze moze byc to ostatnia Twoja kobieta.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 282 gości