zapomniec nierealne . . .
Moderator: modTeam
zapomniec nierealne . . .
Kochaliscie kiedys kogos z gory wiedzac, że zwiazek z nim jest nierealny jak beatyfikacja Hitlera (nie ujmując nikomu
). Pytam bo akurat sama przez to przechodze. Od tygodnia podoba mi sie chłopak z klasy. Jest zajebiscie przystojny chociaż wiem że nic miedzy nami nie bedzie. Kiedys słyszałam od kilku osob że mu sie podobam choc sama nie wiem ile w tym było prawdy a ile kłamstwa i smiem twierdzic, że mnie lubi bo to widac. Wiec dlaczego mowie że nic miedzy nami nie bedzie? Bo gdybysmy byli razem połowa jego znajomych by go skresliła, bo mają "swoje" zdanie o mnie. Z resztą nie jestem jedyną ktora na niego leci i wiem ze ma dziewczyne (śmiem twierdzic ze jedną aczkolwiek przypuszczam że wiecej). Niedawno była taka akcja że dwie dziewczyny sie o niego biły. Więc co ja tam chce.. . wolę przemilczec to uczucie choc nie wiem czy to dobra droga bo widzac go codziennie dosłownie czuję jak cos we mnie mdleje z wrażenia. Kiedy chodzilismy jeszcze go gimka miał do mnie podejscie takie jak wiekszosc jego znajomych, czyli? "conajmniej" mnie nie lubił z resztą z wzajemnoscią. I patrzac na to co było kiedys i co jest teraz boje sie że ktoregos dnia stanie sie dla mnie tak wredny jak kiedys. Boje sie w takim stopniu zaangażowania dostac w du** ale co mam zrobic żeby sie tak nie angażowac
?
TakaOna pisze:Niedawno była taka akcja że dwie dziewczyny sie o niego biły.
Daruj sobie go bo skoro pozwala na takie zachowania to nie jest nic wart.. zreszta ile wy macie lat zeby robic wszystko o wzgledy jakiegos lovelaska?

"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
TakaOna pisze:Bo gdybysmy byli razem połowa jego znajomych by go skresliła, bo mają "swoje" zdanie o mnie.
Bla, bla, bla
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trzymaj się <browar>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran