w poszukiwaniu odpowiedzi.
Moderator: modTeam
w poszukiwaniu odpowiedzi.
Jak wiadomo to nie mam dziewczyny.
Założyłem sporą ilosc postów aby znaleźć przyczynę tego stanu rzeczy. Uważnie czytałem to co pisaliście, starałem sie wyciągnąć z tego jakies rady. Ale większośc rzeczy jakie pisaliścnie nie były dla mnie nowością.
Sporo tez radzicie ludzia w podobnych problemach. Czytam tez to i cholera jasna ja po prostu nie robie nic źle. Po prostu jesten normalnym facetem, co chce mieć dziewczynę. Po prostu wydaje mi sie to jakieś dziwne...
A znam wiele kobiet.
Założyłem sporą ilosc postów aby znaleźć przyczynę tego stanu rzeczy. Uważnie czytałem to co pisaliście, starałem sie wyciągnąć z tego jakies rady. Ale większośc rzeczy jakie pisaliścnie nie były dla mnie nowością.
Sporo tez radzicie ludzia w podobnych problemach. Czytam tez to i cholera jasna ja po prostu nie robie nic źle. Po prostu jesten normalnym facetem, co chce mieć dziewczynę. Po prostu wydaje mi sie to jakieś dziwne...
A znam wiele kobiet.
Ja też znałem wiele kobiet ale jakoś nie miałem dziewczyny kilka lat. Po prostu nie miałeś szczęścia jak na razie. Tak najprościej wytłumaczyć. Jeśli jesteś normalnym facete, który ma coś do zaoferowania kobiecie, masz jaja to nie ma się co martwić. Prędzej czy później znajdzie się taka, którą sobie zjednasz... <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
adi pisze:Na każdego przychodzi czas!!
Dokladnie
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Sir Charles
- Weteran
Joe pisze:Po prostu jesten normalnym facetem, co chce mieć dziewczynę.
I pewnie widac to na kilometr. Jak nie przestaniesz chciec, to nigdy Ci sie z nikim nie uda związac. To Ci musi autentycznie zwisac. A nawet jezeli sie zwiążesz, to bedzie to dla Ciebie sytuacja niecodzienna, a wiec predzej czy pozniej sie rozleci. Wyluzujże sie chlopie
A swoja droga to chyba niezbyt uwaznie czytasz, skoro piszesz "chce miec dziewczyne"

soul of a woman was created below
- ksiezycowka
- Weteran
Joe pisze:Jak wiadomo to nie mam dziewczyny.
chłopie nic sie nie bój jeszcze sie od nich oganiał bedziesz /
Joe pisze:A znam wiele kobiet.
ja tez znam i tez nie mam (chociaż jest taka jedna
ale czy ty chcesz dziewczyne czy kobiete??
...ideały są jak gwiazdy...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
charlie81 pisze:Joe napisał/a:
Po prostu jesten normalnym facetem, co chce mieć dziewczynę.
charlie81 pisze:I pewnie widac to na kilometr. Jak nie przestaniesz chciec, to nigdy Ci sie z nikim nie uda związac.
-dokladnie..mam kumpla z tym samym problemem...tylko chodzi i smeci ze niema dziewczyny...rozumiem-samotnosc daje w kosc ale cierpliwosc poplaca
Czas leci szybko...i bardzo dobrze!!!!
- cukiereczek
- Zaglądający
ja tez bylam sama i chcialam miec chlopaka...jednak nic sie nie udalo
wiec kiedy postanowilam ze na razie basta i nikowo wiecej zjjawil sie ...i jak sie okazuje na niego czekalam:P
wiec...wyluzuj i czekaj cierpliwie;)
na razie mozesz sobie flirtowac i bawic sie ile chcesz...bo potem moze byc juz gorzej:P
moze akurat sie znajdzie:]
wiec kiedy postanowilam ze na razie basta i nikowo wiecej zjjawil sie ...i jak sie okazuje na niego czekalam:P
wiec...wyluzuj i czekaj cierpliwie;)
na razie mozesz sobie flirtowac i bawic sie ile chcesz...bo potem moze byc juz gorzej:P
moze akurat sie znajdzie:]
- artek17krk
- Bywalec
ja jestem w podobnej sytuacji jak Joe. za cholere nie moge znalesc:P ale teraz sobie obiecalem ze koniec z szukaniem i rozgladaniem sie jak poj**** na wszsytkie strony w poszukiwaniu "celu"
czekam az mnie samo znajdzie
mam nadzieje ze jednak mnie znajdzie

I'll be here... Why? I'll be 'waiting'... here... For what? I'll be waiting... for you... so if you come here, you'll find me... I promise...
- A co by było - rzekł Puchatek powoli, gdybyśmy próbowali odnaleźć nasz Dołek, jak tylko stracimy go z oczu?
- A co nam z tego przyjdzie? - spytał Królik.
- Bo my ciągle szukamy Domu i nie możemy go znaleźć, więc pomyślałem sobie, że jeżeli zaczniemy szukać Dołka, to wtedy na pewno go nie znajdziemy. I to jest Dobra Myśl, bo może wtedy znajdziemy coś, czego wcale nie szukamy, i może to będzie właśnie to, czego naprawdę szukamy.
Możliwe są dwie interpretacje w tym kontekście
- Bo my ciągle szukamy Domu i nie możemy go znaleźć, więc pomyślałem sobie, że jeżeli zaczniemy szukać Dołka, to wtedy na pewno go nie znajdziemy. I to jest Dobra Myśl, bo może wtedy znajdziemy coś, czego wcale nie szukamy, i może to będzie właśnie to, czego naprawdę szukamy.
Możliwe są dwie interpretacje w tym kontekście

- artek17krk
- Bywalec
Tomekk pisze:- A co by było - rzekł Puchatek powoli, gdybyśmy próbowali odnaleźć nasz Dołek, jak tylko stracimy go z oczu?
<browar> <browar> <browar> <browar> <browar> <browar>
I'll be here... Why? I'll be 'waiting'... here... For what? I'll be waiting... for you... so if you come here, you'll find me... I promise...
- Paraskoczek
- Bywalec
Joe pisze:Czytam tez to i cholera jasna ja po prostu nie robie nic źle.
na pewno robisz dobrze. Tyle ze na swoj sposob i sztuka w tym zeby znalazla sie taka, ktora tez uwaza, ze robisz dobrze
Kiedy zacznie ci to zwisać,
kobiety zaczną do Cię pisać.
<jol>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
mariusz pisze:A mnie to wszystko zwisa
Szczerze? Mnie też
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
mariusz pisze:A zwisa mi dla ego ze mam sporo innych zajęc do roboty. Np: nauka, nauka i nauka, czyli studiowanie.
A mi zwisa, bo...ja i tak wiem swoje
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Koko pisze:Aha, tak po prostu.. nie robisz nic źle...? Ale według kogo?
Chodzi o to, że minimum ma juz opracowane doglebnie.
Koko, czy Ty przypadkiem nie myslisz ze kazdą da sie zdobyć?:) Z Twojego posta wynika, jakby byl jeden sprawdzony sposob na zdobycie partnerki

Moon, z mojego postu winika jedynie, iż Joe może się mylić w ocenie samego siebie!
Tak po prostu nie robi nic źle? A może jednak? Choćby za dużo chce i myśli.
A co do tego, że każdą da się zdobyć, owszem! Ale nie jednym, sprawdzonym czy nie-sprawdzonym sposobem. Andrew Ci już tam powie
Tak po prostu nie robi nic źle? A może jednak? Choćby za dużo chce i myśli.
A co do tego, że każdą da się zdobyć, owszem! Ale nie jednym, sprawdzonym czy nie-sprawdzonym sposobem. Andrew Ci już tam powie

Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Koko pisze:Choćby za dużo chce i myśli.
No chyba ze tak. Z autopsji - jak sie bardzo chce to nic nie wychodzi...
Koko pisze:Tak po prostu nie robi nic źle?
Ja bym powiedzial, ze to zadna nie zwraca niego uwagi, niźli czymś odstrasza. Ot tak - zwykły chłopak. Trzeba zatem zrobić coś, żeby byc niezwykłym...
- ksiezycowka
- Weteran
Koko się pomylila. A to przez podobne avatary...
Aha, pomyliłam się, Moon
A co do...
Nie, po prostu trzeba być sobą, bądź być niezwykłym samym w sobie (jak kto woli), a nie na każdym kroku, wobec cudzych kryteriów (!), zastanawiać się czy przypadkiem "nie robię czegoś źle". Jakaś Go zauważy, przyjdzie na to czas.
Głowa do góry chłopie!
A co do...
Trzeba zatem zrobić coś, żeby byc niezwykłym...
Nie, po prostu trzeba być sobą, bądź być niezwykłym samym w sobie (jak kto woli), a nie na każdym kroku, wobec cudzych kryteriów (!), zastanawiać się czy przypadkiem "nie robię czegoś źle". Jakaś Go zauważy, przyjdzie na to czas.
Głowa do góry chłopie!
Wiem słowo jak krem
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”