to co zwykle :P
Moderator: modTeam
to co zwykle :P
od jakiegos czasu jedna dziewczyna mi sie podobala.Po jakims czasie zauwazylem, ze przyglada mi sie, patrzy mi sie w oczy, usmiecha sie do mnie. zaprosilem ja na spacer zeby sie zapoznac.nie odmowila ale nie napisala czy chce isc zapytala tylko: kiedy? nastepnego dnia kiedy mialo dojsc do spotkania nie napisala czy sie zdecydowala czy tez nie.ja mysle tak: podobam sie jej (inaczej odmowila by od razu) i gra ze mna, jak myslicie grac z nia czy powiedziec o co mi chodzi. z gory thx
- zawsze chcialem wstawic banana 

zenek pisze:podobam sie jej (inaczej odmowila by od razu) i gra ze mna,
Różnie to może być. Możesz Jej się nie podobać, a Ona nie umie powiedzieć wprost gościowi, żeby dał Jej spokój.

A tak serio, może się speszyła. Skoro Ty Jej zaproponowałeś spotkanie, to powinieneś w dniu spotkania się odezwać, ale tak, by nie poczuła, że się narzucasz...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
zenek pisze:co myslcie o jakims wierszyku
O nein, nie lubię takich słodkości. A kwiatek... Niegłupie, ale nie zawsze w każdej sytuacji pożądane..
zenek pisze:rozmawiac to dosyc skomplikowane
No tak, rozmawianie to ponad siły przeciętnego człowieka. Facet musi być pewny siebie, trochę próżny. Żadna dziewczyna nie wybierze ofiary losu. A jak będziesz się ociągać, to Ci dziewucha umknie koło nosa, z innym...
"Miarkuj złość.
Olivia pisze:O nein, nie lubię takich słodkości. A kwiatek... Niegłupie, ale nie zawsze w każdej sytuacji pożądane..
Niektóre lubią. Tylko jak cukru za dużo w ciastku to się go zjeść nie da. Uważaj zatem z wierszykami - takie przesłodzone to powodują raczej niechęć. Jeśli zamierzasz napisać wiersyzk - to raczej z jajem, żeby mogła się uśmiać albo uśmiechnąć. <browar>
Olivia pisze:No tak, rozmawianie to ponad siły przeciętnego człowieka. Facet musi być pewny siebie, trochę próżny. Żadna dziewczyna nie wybierze ofiary losu. A jak będziesz się ociągać, to Ci dziewucha umknie koło nosa, z innym...
Jak się będziesz ociągać to ona moze se pomyśleć: "to co w końcu, chce mnie czy mnie nie chce, a zresztą, co ja się będę, wydawal się taki fajny, ale teraz wydaje mi się, że nie wie czego chce on sam"
Poza tym zjawi się inny gościu i sprzątnie Ci ją koło nosa.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
"No tak, rozmawianie to ponad siły przeciętnego człowieka."
w sytuacji jakiej jestem nie moge rozmawiac nie narzucajac sie, wierszyki odpadaja
a kwiatki to przy spotkaniu jakby cos. "od razu moze nei mow o co Ci chodzi moze sie porzestraszyc " to jak mam jej dac do zrozumienia ze jednak mi na niej zalezy ? wierszyki odpadaja, nie moge powiedziec bo sie speszy, wiec mam z nia rozmawiac np. o filmach zamiast o tym co naprawde jest wazne ?
w sytuacji jakiej jestem nie moge rozmawiac nie narzucajac sie, wierszyki odpadaja
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”