Prosze o porade!
Moderator: modTeam
Prosze o porade!
Witam was!
opowiem wam historie mojego zwiazku:chodzilem z moja dziewczyna 8 miesiecy, na poczatku tego zwiazku nie docenialem jej i spotykalem sie z moja ex, spalismy kilka razy jednak stwierdzilem ze to jest zle i przestalem to robic! jednak to sie wydalo i rzucila mnie bardzo mi na niej zalezy i wiem ze uczucie miedzy nami bylo odwzajemnione i ze jej tez bardzo zalezy! jak myslicie czy jest nadzieja ze wrocimy di siebie? doradzcie cos
opowiem wam historie mojego zwiazku:chodzilem z moja dziewczyna 8 miesiecy, na poczatku tego zwiazku nie docenialem jej i spotykalem sie z moja ex, spalismy kilka razy jednak stwierdzilem ze to jest zle i przestalem to robic! jednak to sie wydalo i rzucila mnie bardzo mi na niej zalezy i wiem ze uczucie miedzy nami bylo odwzajemnione i ze jej tez bardzo zalezy! jak myslicie czy jest nadzieja ze wrocimy di siebie? doradzcie cos
Juz widze te posty od kobiet:
'Trzeba bylo wczesniej pomyslec' ale maja racje... i naprawde bedziesz musial sie nastarac abyscie byli z powrotem razem, post juz podobny jest tylko tutaj mamy takze fizyczna zdrade... a tam psychiczna (albo w ogole zdrady.. bo nie do teraz nie wiem co znaczy ta jego psych zdrada ;P)
'Trzeba bylo wczesniej pomyslec' ale maja racje... i naprawde bedziesz musial sie nastarac abyscie byli z powrotem razem, post juz podobny jest tylko tutaj mamy takze fizyczna zdrade... a tam psychiczna (albo w ogole zdrady.. bo nie do teraz nie wiem co znaczy ta jego psych zdrada ;P)
Musi byc cieply, cierpliwy itd. Czeka go ciezka praca aby ona o tym "zapomniala"... Przede wszystkim niech mu zaufa choc troche i niech odnajdzie w nim wszystko to co ja zauroczylo na poczatku znajomosci.
A co do przeszlosci - to musi ja zakceptowac i pogodzic sie z nia bo inaczej do konca bedzie to drazliwy temat.
A co do przeszlosci - to musi ja zakceptowac i pogodzic sie z nia bo inaczej do konca bedzie to drazliwy temat.
combat pisze:chlopie spales z jedna byles z inna -nie pierwszy nie ostatni raz.tyle jest kobiet na swieci ze nie ma sie czym przejmowac(chyba ze sie chwalisz:>)nie raz to powtorzysz milej zabawy z kolejnymi dziewczynami dwiema czy trzema baw sie a nie marudz
Jesli taki jest Twoj stosunek do zwiazku dwojga ludzi to gratuluje szacunku dla dziewczyny
-
- Uzależniony
dzieki za komplement"mlodziezowe":) masz troche racji ale jest ryzyko jest zabawa potem piach albo slawa :mrgreen: swiadomosc ze w kazdej chwili mozemy isc do piachu nie pozwala mi rozckliwiac nad tym co bylo kiedys lub co moglo by byc -bzdura!!!kobiety przychodza i odchodza(albo my je zostawiamy)normalna kolej rzeczy.
jak by moj facet zdradzal mnie...a bym sie dowiedziala o tym...to bym przebaczyla ale trwalo by to baaaardzo dlugo .....mozolna praca...i wcale nie powiedziane ze sie uda...
zaufanie chyba jest najciezej odbudowac....ale zycze powodzenia....
skoro kochales lub kochasz nadal to wiesz jaka ona jest i czy jest w stanie przebaczyc...
zaufanie chyba jest najciezej odbudowac....ale zycze powodzenia....
skoro kochales lub kochasz nadal to wiesz jaka ona jest i czy jest w stanie przebaczyc...
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Nie wazne jak to inni widza wazne jak Ty to widzisz na co Ty masz ochote , jak Ty to chcesz zrobić , wtedy jak juz bedziesz wiedziec jak powiedz to swemu partnerowi on na pewno bedzie zadowolony , bo zawsze tak jest ze to co przyjemne nigdy nie jest odrzucane , a finał w ustach dla wiekszosci facetów to fajna sprawa . A co do wytrysku u kobiety to jest z tym tak , na filmach jak to na nich jest wszystko przesadzone nie sugerujcie sie tym co na nich widzicie , i nie mylcie wytrysku od (defloracji ) i mam nadzieje ze dobrze to napisałem , czyli nagłym wiekszym wypływem sluzu z pochwy , to dwie rózne sprawy jesli chodzi o wytrysk u kobiet , i zapewniam was ze jezeli Ona bedzie miała ten wytrysk , to na pewno bedziecie wiedzieli ze to własnie było to
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Kiepski sarkazm zapewniam was ze istnieje cos takiego jak wytrysk (ejakulacja ) u kobiet , poczytajcie w literaturze fachowej na internecie zreszta tez to tu jest .
i nie musi miec na imię Adam , moze miec np Monika !! trzeba tylko umiec kobiete doprowadzic do takiego stanu !! a to nie łatwe i tylko jak podaje literatura 2% kobiet moze miec coś takiego , czy tez miewa !
Krzys
i nie musi miec na imię Adam , moze miec np Monika !! trzeba tylko umiec kobiete doprowadzic do takiego stanu !! a to nie łatwe i tylko jak podaje literatura 2% kobiet moze miec coś takiego , czy tez miewa !
Krzys
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”