Czy warto!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

niunia***
Bywalec
Bywalec
Czy warto!

Postautor: niunia*** » 21 wrz 2005, 21:56

jakies no moze 10 lata temu spotykałam sie z chłaopaczkiem(bylismy niepełnoletni)..trwało to moze 4 miesiace i nasze drogi sie rozeszły...potem on ozenił sie i ma dziecko niestety jest w dowcem.A nadodatek trafił przez "zyczliwych"tesciów do wiezienia!!!teraz nasze stosunki znów nawiazały cały czas piszemy do siebie listy obiecuje ze jak bedzie na przepustce to sie spotkamy...
tylko czy warto mi sie angazowaz powiem ze uczucia do niego znów mi odzyły!!!zaczyna mi na nim zalezec??/kurcze niewiem cio zrobic??? :?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 wrz 2005, 21:58

Przejdzie Ci. Sentyment mylisz z uczuciami moim zdaniem i jak sie znim zobaczysz to przypuszczam,ze bedzie to jak kubel zimnej wody bo facet się zmienił o 180 stopni.
niunia***
Bywalec
Bywalec
Postautor: niunia*** » 21 wrz 2005, 22:02

moon pisze:Przejdzie Ci. Sentyment mylisz z uczuciami moim zdaniem i jak sie znim zobaczysz to przypuszczam,ze bedzie to jak kubel zimnej wody bo facet się zmienił o 180 stopni.

ale przez ten okres jego małzeństwa to ja go widywałam nawet czasami chwilke rozmawialismy nawet jakis tydz temu dostałam od niego jego zdjecie!!!
a listy sa naprawde piekne szczzere!!!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 wrz 2005, 22:07

A..o tym nie wspomniałaś... :|
niunia***
Bywalec
Bywalec
Postautor: niunia*** » 21 wrz 2005, 22:11

moon pisze:A..o tym nie wspomniałaś... :|

sorki zapomniałam..
Awatar użytkownika
Edytka:)
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 22 wrz 2005, 09:52

Czy ja wiem... na pewno spotkanie nie zaszkodzi :) a wrecz jest wskazane tylko podeszlabym do tego z dystansem.
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 22 wrz 2005, 10:17

niunia*** pisze:niewiem cio zrobic???

Cio chcesz.
I tak i tak się z nim spotkasz, a my nie spowodujemy, że się w nim zakochasz czy odkochasz.
Pogadajcie <browar>
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”