Milosny Problem.
Moderator: modTeam
Milosny Problem.
Witam. Mam problem z moja dziewczyna. Od 3tygodni nie doszlo do zadnego zblizenia fizycznego (petting) bylo juz 99999x mozliwosci praktycznie codziennie wolny dom od rana do wieczora. Prubowalem delikatnie nic nie mowiac za sugerowac cos ale ona zawsze uciekala pod byle pretekstem albo mowila ze jest zmeczona po szkole itd. Jest mi na 100% wierna, kontakt sprawia jej przyjemnosc.
Co mam robic ?
Co mam robic ?
nie chce byc złym prorokiem ale.....z własnego doswiadczenia wiem ze ja "opędzałam" sie od chłopaka i wciaz dawałam jakies wymówki gdy zaczełam miec wątpliwosci czy aby na pewno chce z nim byc....albo byłam zmeczona albo cos tam....
pogadaj z dziewczyna (mam pyt.czy cały czas uklada sie miedzy wmai dobrze??) moze cos nie gra moze sie troche popsztykaliscie.......najlepsza jest rozmowa
pogadaj z dziewczyna (mam pyt.czy cały czas uklada sie miedzy wmai dobrze??) moze cos nie gra moze sie troche popsztykaliscie.......najlepsza jest rozmowa
- ksiezycowka
- Weteran
agata pisze:z własnego doswiadczenia wiem ze ja "opędzałam" sie od chłopaka i wciaz dawałam jakies wymówki gdy zaczełam miec wątpliwosci czy aby na pewno chce z nim byc....albo byłam zmeczona albo cos tam....
Niestety to też mój przypadek <belt1> no ale cóż....
Moze Ona myśli ,ze będziesz miał wtedy pretekst do zerwania????
Czasem miłość bywa milczącym wyrzeczeniem[...] lecz bez miłości nie można żyć .
Niewinny pisze:Od 3tygodni nie doszlo do zadnego zblizenia fizycznego (petting) bylo juz 99999x mozliwosci praktycznie codziennie wolny dom od rana do wieczora. Prubowalem delikatnie nic nie mowiac za sugerowac cos ale ona zawsze uciekala pod byle pretekstem albo mowila ze jest zmeczona po szkole itd
Od 3 tygodni. A co było przed 3 tyg? Czy wczesniej wszystko było dobrze? Pettingowaliscie się już? Może ona sie czegos wstydzi, krępuje...? Jak sie dowiesz juz czegoś od niej to napisz, bedzie łatwiej cos doradzic.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”