Dobra Bajera :P
Moderator: modTeam
- Nieznajomy18
- Bywalec
Znowu się zastanawiam ( coraz częsciej źle ze mną
) jakie macie patenty na podryw. Ja np zaczynam od textu którqa godzina a poźniej wale rozne texty w stylu czy my sie nie znamy, masz piękne oczy, itp... Albo jak juz nie chce mi się podchodów robić wylatuje prosto z mostu np " Cześć. Wiesz Co bardzo mi się podobasz. Arek jestem. Moze byśmy sie umówili? ":P albo coś w tym stylu ) Jak to u was bywa ?
"Kto otrzymawszy pocałunek nie sięga po więcej, z pewnością nie jest warty tego co otrzymał."
Wonderful Days
Wonderful Days
- Nieznajomy18
- Bywalec
Moze i to jest śmieszne ale ja jak narazie powiedziałem o tym jak się zapoznać... hmm jak zagaić
a skoro np wy wolićie bajer na kase albo na szpan to juz wasz problem. Bo to moze tylko świadczyć o was. 2 sprawa podejrzewam ze zabrałbym "Ją" jak zwykle w jakieś romantyczne miejsce albo gdzieś na kolacje. Rożnie to bywa. A i zazwyczaj to skutkuje
Więc sorki
Pozdrawiam i nie bądzcie złośliwe zeby hmm jakąs "renomę" sobie tutaj wyrobić.
"Kto otrzymawszy pocałunek nie sięga po więcej, z pewnością nie jest warty tego co otrzymał."
Wonderful Days
Wonderful Days
Nieznajomy18 pisze:np wy wolićie bajer na kase albo na szpan to juz wasz problem. Bo to moze tylko świadczyć o was.
A gdzie ja napisalam ze wole "bajere" na szpan albo kase??!! Bo jakos nie widze
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nieznajomy18 pisze:Moze i to jest śmieszne ale ja jak narazie powiedziałem o tym jak się zapoznać... hmm jak zagaića skoro np wy wolićie bajer na kase albo na szpan to juz wasz problem. Bo to moze tylko świadczyć o was. 2 sprawa podejrzewam ze zabrałbym "Ją" jak zwykle w jakieś romantyczne miejsce albo gdzieś na kolacje. Rożnie to bywa. A i zazwyczaj to skutkuje
Więc sorki
Pozdrawiam i nie bądzcie złośliwe zeby hmm jakąs "renomę" sobie tutaj wyrobić.
Po prostu teksty masz żałosne a nie że innym sposobem jest tylko kasa albo szpan <belt1> Gdybym byłkobieta to po takich tekstach wyrobiłbym Ci renomę w cały mieście żby żadan na Ciebie inteligentna na Ciebie nie spojrzała

P.S. Edytka:) zajebisty avatar
Jeżeli on stosował takie teksty i działało tzn. że są takie dziewczyny, którym to imponuje....
Moim zdaniem do każdej osoby trzeba podejść indywidualnie a nie z jedną i tą samą „gadką”, w końcu zanim coś powiesz/wykonasz jakiś gest to obserwujesz, starasz się odbierać wszystkimi zmysłami obiekt zainteresowania... a dopiero przystępujesz do „działania” – to tak trochę z technicznego punktu widzenia, ale jak wiemy tak naprawdę kierują nami wtedy uczucia.
Osobiście uważam że „bajer” który stosujesz jest żenujący, mało twórczy, banalny....
Moim zdaniem do każdej osoby trzeba podejść indywidualnie a nie z jedną i tą samą „gadką”, w końcu zanim coś powiesz/wykonasz jakiś gest to obserwujesz, starasz się odbierać wszystkimi zmysłami obiekt zainteresowania... a dopiero przystępujesz do „działania” – to tak trochę z technicznego punktu widzenia, ale jak wiemy tak naprawdę kierują nami wtedy uczucia.
Osobiście uważam że „bajer” który stosujesz jest żenujący, mało twórczy, banalny....
w ogóle co to za temat. Bajera? hmm, to nie najlepsze slowo, bo bajera to inaczej klamstwo, a ja takowych nie praktykowalem i nie zamierzam 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
koffi pisze:eżeli on stosował takie teksty i działało tzn. że są takie dziewczyny, którym to imponuje....
I to jest właśnie smutne...

Sądzę, że inteligentny chłopak jest w stanie powiedziec coś orginalniejszego, niebanalnego i przede wszystkim celnego - dopasowanego do osoby.
cubasa pisze:w ogóle co to za temat. Bajera? hmm, to nie najlepsze slowo, bo bajera to inaczej klamstwo, a ja takowych nie praktykowalem i nie zamierzam
Ale Ty tego nie potrzebujesz Cubuś. Autor moze tak. Tobie wystarczy podejśc i się uśmiechnąc i wszystkie nogi miękną!
Otoz to, nie ma jednego tekstu na kazda okazje
Wkurza mnie wlasnie jak faceci tak mysla:> Przeciez jak ktos wpada w oko, to intuicyjnie, spontanicznie wiemy co robic
Ciagnie nas do kogos i nasza mowa ciala przekazuje sygnaly? A rozmowa? Na pewno z nutka tajemniczosci, niebanalna. Odpuscic teksty w stylu, ktora godzina, albo czy my sie przypadkiem skas nie znamy lub tym podobne
- oczywiscie na niektore to dziala
I pominiemy czemu tak sie dzieje 
Na mnie zawsze działała jedna bajera... Głębokie spojrzenie prosto w oczy i powalający uśmiech... Niestety nie wszyscy faceci z tego potrafią korzystać...
No i oczywiście nic tak na mnie nie działa jak osobisty urok Cubasy, ale On jest niestety zajęty... Chyba, że jakiś mały romansik
moon pisze:Ale Ty tego nie potrzebujesz Cubuś. Autor moze tak. Tobie wystarczy podejśc i się uśmiechnąc i wszystkie nogi miękną!
No i oczywiście nic tak na mnie nie działa jak osobisty urok Cubasy, ale On jest niestety zajęty... Chyba, że jakiś mały romansik

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- Nieznajomy18
- Bywalec
moon pisze:Sądzę, że inteligentny chłopak jest w stanie powiedziec coś orginalniejszego, niebanalnego i przede wszystkim celnego - dopasowanego do osoby.
Widze sorki ze temat zaczynałem
Druga sprawa podałem tylko przykłady. Ogólnie to wygląda chyba lepiej
Sorki jeszcze raz. Proszę o wyrozumiałość. No chyba ze chcecie mnie jeszcze polinczować
Wonderful Days
Wonderful Days
Moon pisze:Ale Ty tego nie potrzebujesz Cubuś. Autor moze tak. Tobie wystarczy podejśc i się uśmiechnąc i wszystkie nogi miękną!
Olivia pisze:No i oczywiście nic tak na mnie nie działa jak osobisty urok Cubasy, ale On jest niestety zajęty... Chyba, że jakiś mały romansik
Ciii, bo jeszcze ktos uwierzy
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”