Zakazana miłość
Moderator: modTeam
Zakazana miłość
co powiecie na zwiazek pietnastolatki z czterdziestolatkiem? na romans meza z sekretarka? na zwiazek kobiety z ksiedzem? na zwiazek brata i siostry? na zwiazek ojca z corka? na zwiazek dwoch przyjaciolek? dajmy na to ze wszedzie chodzi o milosc, nie o seks. Nie wiem czy taki temat juz byl,ale czy spotkaliscie sie z miloscia, ktora jest powszechnie tepiona,zabroniona? Jak wiele bylibyscie w stanie poswiecic dla tej osoby? A moze poddalibyscie sie, odpuscili, starali sie zapomniec?
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
- Sir Charles
- Weteran
na zwiazek kobiety z ksiedzem
O to chodzi prawda?
wcale nie
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
- jamaicanflower
- Maniak
nie spotkalam sie
wiem, ze jest, ale wole na co dzien nie dopuszczac do siebie mysli, ze jakis koper moglby moj zwiazek nazwac zakazanym,
skoro jest mi w nim dobrze, to nie pytam sie ludzi czy im sie podoba z kim, kiedy, ile razy na dobe, chyba, ze tylko z czystej ciekawosci, zadzy posmiania sie z ludzkich reakcji i widoku krwi zalewajacej sasiada... <aniolek2>
bo to moj zwiazek, mnie ma byc w nim cacy i nie bede pod wplywem "(nie)ludzkiego" gadania zaczynala analizowac i dopatrywac sie zla tam, gdzie go nie ma (a na jego miejscu milosc), bo ci ktorzy go zauwazyli, w sobie go na pewno nie dojrza - motyw o premierze w oku chyba

nie spotkalam sie
wiem, ze jest, ale wole na co dzien nie dopuszczac do siebie mysli, ze jakis koper moglby moj zwiazek nazwac zakazanym,
skoro jest mi w nim dobrze, to nie pytam sie ludzi czy im sie podoba z kim, kiedy, ile razy na dobe, chyba, ze tylko z czystej ciekawosci, zadzy posmiania sie z ludzkich reakcji i widoku krwi zalewajacej sasiada... <aniolek2>
bo to moj zwiazek, mnie ma byc w nim cacy i nie bede pod wplywem "(nie)ludzkiego" gadania zaczynala analizowac i dopatrywac sie zla tam, gdzie go nie ma (a na jego miejscu milosc), bo ci ktorzy go zauwazyli, w sobie go na pewno nie dojrza - motyw o premierze w oku chyba
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
No chyba ze jakis stary zboczony pedofil:> Tak to moga sie przyjaźnić, on bedzie dla niej duchowym wsparciem i nauczycielem, ale zeby byli para?? Nierealne;]
Generalnie takie milosc nie mają prawa bytu...Kochać rodzeństwo mozna ale w inny sposob...
Ksiadz składając śluby poświęca swe zycie Bogu...Kochać moze jedynie czystą, bezgrzeszną miłoscią...
Nie wspomnieliscie tez o takiej milosci, ktora generalnie jest moralna, ale potepiana przez spoleczenstwo...
Dwoje ludzi rozniacych sie kolorem skory, religia itd...
To tez jest źle widziana miłość...Nie krzyczcie na mnie, ja nie mam nic przeciwko takim związkom, ale nie okłamujmy się, jest jak jest...
Generalnie takie milosc nie mają prawa bytu...Kochać rodzeństwo mozna ale w inny sposob...
Ksiadz składając śluby poświęca swe zycie Bogu...Kochać moze jedynie czystą, bezgrzeszną miłoscią...
Nie wspomnieliscie tez o takiej milosci, ktora generalnie jest moralna, ale potepiana przez spoleczenstwo...
Dwoje ludzi rozniacych sie kolorem skory, religia itd...
To tez jest źle widziana miłość...Nie krzyczcie na mnie, ja nie mam nic przeciwko takim związkom, ale nie okłamujmy się, jest jak jest...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Asiula pisze:co powiecie na zwiazek pietnastolatki z czterdziestolatkiem?
Zakochanie obu stron lecz w innymstopniu zaawansowania
Asiula pisze:na romans meza z sekretarka?
Czyste pożadanie....
Asiula pisze:na zwiazek kobiety z ksiedzem?
Dziecko
Asiula pisze:na zwiazek brata i siostry?
Za dużo miejsca możliwości czasu i temperamentu.
Asiula pisze:na zwiazek ojca z corka?
Niwiem
Asiula pisze:na zwiazek dwoch przyjaciolek?
tu już czarna magia.
Asiula pisze:dajmy na to ze wszedzie chodzi o milosc, nie o seks
Mi sie te zwiazki inaczej kojazyły .Moze to jakieś zboczenie zawodowe ...
Asiula pisze:Nie wiem czy taki temat juz byl,ale czy spotkaliscie sie z miloscia, ktora jest powszechnie tepiona,zabroniona?
Nie spotkałem sie jeszcze z taką, zakazaną percepcją pojęcia jaką jest MIŁOŚĆ.
Asiula pisze:Jak wiele bylibyscie w stanie poswiecic dla tej osoby?
Zginąć.. .... Zniknąć .... [takjest najprościej] Kazdy powinien to zapamiętać
Asiula pisze:A moze poddalibyscie sie, odpuscili, starali sie zapomniec?
Nie we mnie jest Heros nigdy się nie poddaję. Zapomnieć mozna tylko gdy się naprawdę znadzie cos [ktoś] ciekawego.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Asiula pisze:charlie81 pisze:Asiula napisał/a:
na zwiazek kobiety z ksiedzem
O to chodzi prawda?
wcale niepisalam juz ze pan B. sie rozmyslil i to byla tylko chwilowa fascynacja
po prostu ciekawi mnie Wasze zdanie na ten temat, bo ostatnio napisala do mnie dziewczyna, ktora wlasnie w zwiazku z ksiedzem jest 3 lata.
O to... :O
- ksiezycowka
- Weteran
Asiula pisze:co powiecie na zwiazek pietnastolatki z czterdziestolatkiem?
Pedofilia.
Asiula pisze:na romans meza z sekretarka?
W tym nic nienormalnego nie widze. Chca się rżnąc, to sie rżną.
Asiula pisze:na zwiazek kobiety z ksiedzem?
To nie ksiądz tylko gośc w sukience, który się minął ze swoim powołaniem.
Asiula pisze:na zwiazek brata i siostry? na zwiazek ojca z corka?
Kazirodztwo.
Asiula pisze:na zwiazek dwoch przyjaciolek?
Normalna sprawa.
Generalnie to nie ma żadnych zakazanych miłości co najwyżej mogą być związki nieakceptowane przez ogół. Zakazane miłosci to macie w filmach brazylijskim i nie mylcie tego ludzie z rzeczywistością.
co powiecie na zwiazek pietnastolatki z czterdziestolatkiem?
Prosta odpowiedź - facet jest pedofilem! To powinno być zabronione, na całe szczęście mało jest takich dziwnych ludzi!
na romans meza z sekretarka?
Jak dla mnie to nie jest mąż! Takiego to tylko trzeba tylko kopnąć tam gdzie należy!
na zwiazek kobiety z ksiedzem?
Jeżeli On jest pastorem to czemu by i nie!
na zwiazek brata i siostry?
nic dodać nic ująć - kaziroctwo! I wielkie niebezpieczeństwo na to , że ich dzieci bedą miały chorobę genetyczną!
na zwiazek ojca z corka?
Z ojcem? Dziękuje postoję!
na zwiazek dwoch przyjaciolek?
Zwiazek homoseksualny? spoko, nie przeszkadza mi to , każdy ma prawo być szczęśliwym.
czy spotkaliscie sie z miloscia, ktora jest powszechnie tepiona,zabroniona?
mam kilku znajomków w związkach homoseksualnych, a jak wiadomo, nie jest to w naszym kraju mile widziane, ale ja jestem neutralnie nastawiona.
Jak wiele bylibyscie w stanie poswiecic dla tej osoby? A moze poddalibyscie sie, odpuscili, starali sie zapomniec?
Jestem z naturalnych związku, bardzo pospolitym i jakoś tego się trzymam.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
DLaczego tych jest tak mało...
Anielica pisze:ak dla mnie to nie jest mąż! Takiego to tylko trzeba tylko kopnąć tam gdzie należy! usmiech A tak poza tym takie odskoki panów zonatych to jedno wielkie świństwo. Skoro szukaja innych atrakcji po co brali slub?
Hmmm zapytajmy o to kobiety
Anielica pisze:Jeżeli On jest pastorem to czemu by i nie! usmiech w końcu to jest legalne, ale jeżeli ksiądz jest księdzem to nie powinien łamać celibatu (a on obowiazuje we wszystkich dziedzinach)
Amen!
Anielica pisze: kaziroctwo!Anielica pisze:Aż niesmaczne
Mówisz tak kakretnie do końca to sie musi dziać
Wiesz zależy kim jest twój Ojciec
Osobiscie uwazam ze osoby jaki kochamy powinny miec u nas przynajmniej to ze ofiarowali byśly im nawet swoje życie
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Asiula pisze:co powiecie na zwiazek pietnastolatki z czterdziestolatkiem? na romans meza z sekretarka? na zwiazek kobiety z ksiedzem? na zwiazek brata i siostry? na zwiazek ojca z corka? na zwiazek dwoch przyjaciolek?
No, a co może powiedzieć normalny, zrównoważony, w pełni poczytalny człowiek?
Asiula pisze:dajmy na to ze wszedzie chodzi o milosc, nie o seks.
mimo to chore!
Asiula pisze:[...] czy spotkaliscie sie z miloscia, ktora jest powszechnie tepiona,zabroniona?
Czyli jeteś zrownoważona
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Asiula pisze:Jak wiele bylibyscie w stanie poswiecic dla tej osoby? A moze poddalibyscie sie, odpuscili, starali sie zapomniec?
To przechodzi moje pojęcie. Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. No może oprocz lesbijek <aniolek2>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Asiula pisze:Jak wiele bylibyscie w stanie poswiecic dla tej osoby? A moze poddalibyscie sie, odpuscili, starali sie zapomniec?
Krzych pisze:Co byś dał najważniejszego w zyciu dla innej osoby
k**** j*** mać nie rozumiem

EDIT:
w ogóle zacznijmy od tego ze temat jest jakoś dzwinie sformułowany
Ostatnio zmieniony 31 sie 2005, 00:47 przez cubasa, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
Nie wiem czy taki temat juz byl,ale czy spotkaliscie sie z miloscia, ktora jest powszechnie tepiona,zabroniona? Jak wiele bylibyscie w stanie poswiecic dla tej osoby?
zacznijmy od tego ze nie byloby takiej sytuacji jakie opisujesz . Poza tym jesli kochalbym kogoś przeciwko ktoremu byliby wszyscy to co mnie to obchodzi. jezeli sie kocha to co mnie interesuje zdanie innych. wazne zeby uzywać swojego MÓZGU
No, ale sa pewne granice okreslone przez moralnosc, zasady spoleczne. Dla mnie facet majacy 40 lat i uganiajacy sie za licealistkami to drobna przesada.
Co do ksiezy, to celibad powinien byc juz dawno zniesiony. Jest niezgodny z natura, hamuje libido i z tego co pamietam, przyczyna jego wprowadzenia byl panoszacy sie w kosciele katolickim nepotyzm. Teraz juz chyba nie ma potrzeby wprowadzac takich restrykcji
Co do ksiezy, to celibad powinien byc juz dawno zniesiony. Jest niezgodny z natura, hamuje libido i z tego co pamietam, przyczyna jego wprowadzenia byl panoszacy sie w kosciele katolickim nepotyzm. Teraz juz chyba nie ma potrzeby wprowadzac takich restrykcji
She's my angel, she's my lover, she's my very best friend... KC
p1tbull pisze:Nie no 15-sto latka z typem 40 lat, o nie jak bym to zobaczyl to by ten typ zaczol rozgladac sie za pannami w swoim wieku.. Przeciez to nawet niebedzie milosc 40 letni facet bedzie traktowal 15-sto latke powaznienie no poprawcie mnie jesli sie myle...
wsadze tu kij w mrowisko !
a co powiecie na zwiazek faceta 36.5 letnigo i 16.5 letniej dziewczyny
pedofil ?
poprwie wiec Cię ....Mylisz sie ! nie masz zielonego pojecia o czym piszesz , choć w znacznej wiekszosci przypadków mozesz mieć racje ! ale to znowu stereotyp ! <browar>
[ Dodano: 2005-08-31, 09:23 ]
nikt sie za nikim nie uganiaCichyPL pisze:No, ale sa pewne granice okreslone przez moralnosc, zasady spoleczne. Dla mnie facet majacy 40 lat i uganiajacy sie za licealistkami to drobna przesada.

sasiadka ma meza o 21 lat od siebie starszego i zyją normalnie i szczesliwie !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Asiula pisze: zwiazek pietnastolatki z czterdziestolatkiem
nie wierze w taka szczesliwa milosc, Dziewczyna dorosnie, dojrzeje, przejdzie jej...
Asiula pisze: romans meza z sekretarka
Byle nie mojego!
Asiula pisze:zwiazek kobiety z ksiedzem
Jestem za zniesieniem celibatu! zdecydownie
Asiula pisze: zwiazek brata i siostry
Czemu nie...
Asiula pisze:zwiazek ojca z corka
tu jestem przeciwna. Ojciec ma darzyc corke miloscia rodzicielska!
Asiula pisze: zwiazek dwoch przyjaciolek
Pelna tolerancja!
KC Skarbie!
A tak poza tym to po co sie pakować w takie toksyczne i zakazane związki, które i tak nie zostaną pozytywnie odebrane przez otoczenie.... Wykluczam w tym momencie związki homoseksualne, które tak naprawde opierają sie na tolerancji.
Po co wiązać sie z człowiekiem , który móglby być moim ojcem albo nim jest? Przeciez moralność człowieka tego niedopuszcza do myśli (a przymajmniej moja - kosmos).
Żyjmy jak ludzie, łączmy się z osobami najbardziej odpowiednimi dla nas i nie bedzie problemu
Amen!
Po co wiązać sie z człowiekiem , który móglby być moim ojcem albo nim jest? Przeciez moralność człowieka tego niedopuszcza do myśli (a przymajmniej moja - kosmos).
Żyjmy jak ludzie, łączmy się z osobami najbardziej odpowiednimi dla nas i nie bedzie problemu
Krzych pisze:Amen!
Amen!
Yasmine pisze:xiu pisze:jak sie kochaja to zaden zwiazek nie jest zakazany...
nawet siostra - brat albo inne powiazania rodzinne?
yup
co do zwiazku 40 latka z 15 latka. wydawalo m isie ze z dziewczynami <15 zycia mozna juz legalnie sex uparwiac?
na mysl przychodzi mi ksiazka/film "lolita" ogladal/czytal ktos?
kwestia zwiazku z ksiedzem. cichyPL to ladnie ujal
w ogóle zakaz zawieranbia zwiazkow rpzez ksiezy jest spowodowana tylko i wylacznie pycha kosciola (zeby ksiadz nie musial "tracic" pieniedzy na utrzymanie rodziny,domu, nie zostawial nic w spadku nikomu oprocz kosciolowi itp, tylko zeby wszystko szlo do kasy [nalezy jeszcze dodac wolnej od podoatku] kosciola)
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”