Wrrrr...Po co był tamten temat..
Moderator: modTeam
Wrrrr...Po co był tamten temat..
A dokladnie chodzi o grono o którym bylbym zapomnial kompletnie gdyby nie mav..A więc od pewnego czasu coraz mniej rozmawiam na gg z dziewczyną myśle musi się uczyc czy cuś więc
mówie żeby się nie martwiła że nie może pogadać...ale oczywiście musiało mnie pokuśić wpisuje imie nazwisko jednego dnia widze że się zalogowała i tak od kilku ładnych dni..Zastanawiam sie co jest grane..ale jesli to jest olewanie to chyba sobie dam spokój..
Może to znak jakiś...
mówie żeby się nie martwiła że nie może pogadać...ale oczywiście musiało mnie pokuśić wpisuje imie nazwisko jednego dnia widze że się zalogowała i tak od kilku ładnych dni..Zastanawiam sie co jest grane..ale jesli to jest olewanie to chyba sobie dam spokój..
Może to znak jakiś...
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Nie przejmuj sie
Jesli jest na gronie od niedawna to pewnie jeszcze wszystko ja ciekawi i wciagnela sie
Naprawde nie bierz tego do siebie
Za pare dni sytuacja sie ustablizuje, nie sadze by mialo to jakis powaziejszy wplyw na zwiazek. A to ze nie rozmawiacie ze soba zbyt czesto wydaje mi sie ze musi byc dodatkowy powod oprocz grona, moze rzeczywiscie sie musi uczyc. Takze poczekaj i sam zobaczysz
Moj chlopak tez przychodzi do mnie " A Ty znow na tym forum
" nawet nicki Moon i Yasmine zapamietal juz 

No mówie że mi to pachnie jedną wielką sciemą..Wiesz to jest tak że zawsze jak wspomne o czymś co mi się nie podoba to mówi mi że jej strasznie przykro no i wtedy sam mam wyrzuty że jej wspomnialem o czymś..najbardziej bawi mnie to że po prostu nieraz w zgrabny sposób mna manipuluje wiem o tym a pomimo to nie robie jej żadnych przykrości..Ale teraz to mi naprawde przykro bo jak się czuje olewany to już troszeczke za dużo..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Widze Pegaz,że mamy cechę wspólną - smykałkę do detektywistyki
Ja tak samo czasami widzę,że ktoś się zalogował, ba nawet jest online, a gg ma wyłączone (niewidoczny?). Nie chce gadać to trudno. Pewnie ma jakis ważny powód. Kiedyś zapytałem się koleżanki,właśnie o taka sytuację - wiesz tak niby zartem - usłyszalem ze jesli wchodzi na kilka sekund do internetu chcac sprawdzić co na forach slychać, to nie oplaca się wlaczać GG.
Btw i tak najlepiej mieć gronowładnego bo mozna ukryć ostatnie logowanie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Btw i tak najlepiej mieć gronowładnego bo mozna ukryć ostatnie logowanie

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Mia, Ty jestes na studiach, a o ile dobrze wiem, to Pegaza dziewczyna jest mlodsza (jeszcze liceum). Chyb a ze cos mi sie pomylilo
. Reki sobie uciac nie dam
.
[ Dodano: 2005-08-29, 13:24 ]
Ja tak mam. Gadu mam wlaczone bardzo rzadko.

[ Dodano: 2005-08-29, 13:24 ]
cubasa pisze:usłyszalem ze jesli wchodzi na kilka sekund do internetu chcac sprawdzić co na forach slychać, to nie oplaca się wlaczać GG.
Ja też czasem tak mam. Po prostu z nikim nie chce mi się gadać, albo mam mało czasu. Więc po co wlaczać? żeby powiedzieć "cześć" i "do widzenia"? Nonsens
Najlepiej byloby przez Skype, bo mozna gadać i udzielać sie na forum jednoczesnie
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Aa chyba ze tak
Zasugerowalam sie informacja ze Pegaz studiuje ze mna na wydziale i myslalam ze jego dziewczyna jest tez na studiach ;-) Jesli nie to taka wymowka przeciez jest idiotyczna wrecz
A ja jak jestem na gg to zawsze niewidoczna. Mam wiele osob na gadu, takich z ktorymi nigdy nie gadam, takich ktocyh nawet nie lubie. Jak ktos mnie zna to wie czy jestem czy nie 

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
(i nie, to wcale nie bedzie hymn pochwalny na twoja czesc, chociaz fakt ze mam do ciebie slabosc
)
napisalam Ci na gg wszystko co mysle na ten temat. czeka Cie trudna decyzja, ale to tylko i wylacznie Ty poniesiesz jej konsekwencje. Trzymaj sie cieplutko i zrob tak zebys niczego nie zalowal <browar> bo czasem chociaz sie kogos kocha, to nie mozna z nim byc
(i nie, to wcale nie bedzie hymn pochwalny na twoja czesc, chociaz fakt ze mam do ciebie slabosc

napisalam Ci na gg wszystko co mysle na ten temat. czeka Cie trudna decyzja, ale to tylko i wylacznie Ty poniesiesz jej konsekwencje. Trzymaj sie cieplutko i zrob tak zebys niczego nie zalowal <browar> bo czasem chociaz sie kogos kocha, to nie mozna z nim byc
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”