![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Chodzi mi oto czy dziewczyna powinna okazać pierwsza chłopakowi swoje uczucia w
stosunku do niego
Jak to jest z Wami chłopakiami
~pozdrawiam
Moderator: modTeam
Natalia pisze:Chodzi mi oto czy dziewczyna powinna okazać pierwsza chłopakowi swoje uczucia w
stosunku do niego?
cubasa pisze:Wiecie dziewczyny o ile zycie byloby dla nas prostszegdybyście to Wy okazywały nam pierwsze zainteresowanie?
No pewnie tak . Ale ja zawsze mialam cholerny lęk przed odrzuceniem. Wolalam nigdy nie robic pierwszego kroku. Nie ryzykowalam, bo balam sie osmieszenia itp.
koffi pisze:faceci się cieszą jeśli to fajna, ładna dziewczyna ich podrywa... jeśli choć troche im sie nie podoba to już nie jest tak fajnie - nie ma się co oszukiwać.
Yasamine pisze:Mezczyzni lubia zdobywac, a kobiety byc zdobywane
Yasmine pisze:w koncu jestescie facetami
Natalia pisze:Chodzi mi oto czy dziewczyna powinna okazać pierwsza chłopakowi swoje uczucia w
stosunku do niego?
cubasa pisze:A tak cale ryzyko podejmujemy My
Yasmine pisze:w koncu jestescie facetami .
Mezczyzni lubia zdobywac, a kobiety byc zdobywane .
...bo kobieta to jedyne rozwiazanie problemów mezczyzny których by nie miał nigdy gdyby nie ONAYasmine pisze:Ja tez
bo zdobywana byc bardzo lubie
cubasa pisze:koffi pisze:faceci się cieszą jeśli to fajna, ładna dziewczyna ich podrywa... jeśli choć troche im sie nie podoba to już nie jest tak fajnie - nie ma się co oszukiwać.
Masz racjeAle dlaczego tylko faceci. Przeciez, jesli jestescie podrywane przez faceta a ten facet nie jest chociazby przystojny to dla Was tez nie jest fajnie.
stosunku do niego?
Natalia pisze:Czy to wypada???
Natalia pisze:Czy chłopak jej nie oleje?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 287 gości