Figura dziewczyn...
Moderator: modTeam
Figura dziewczyn...
Wiec mam takie pytanie do was panowie
Jaka figure preferujecie ? wolicie zeby dziewczyna była chuda jak patyk czy zeby miała troche ciałka ??
ja osobiscie nie lubie szprych nie widzi mi sie przytulanie do kosci a wy co tym sadzicie???
jesli gdzies to juz bylo to admini posprzataja bo nie moglem znalezc nic konkretnego...
Jaka figure preferujecie ? wolicie zeby dziewczyna była chuda jak patyk czy zeby miała troche ciałka ??
ja osobiscie nie lubie szprych nie widzi mi sie przytulanie do kosci a wy co tym sadzicie???
jesli gdzies to juz bylo to admini posprzataja bo nie moglem znalezc nic konkretnego...
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
- ksiezycowka
- Weteran
ja wam powiem ze lubie u dziewczyny pupe nie "idealnie" chuda plakatowa, wole jak ma troche tluszczu na niej jak ta pupa jest z biodami szersza niz wyzej jej cialo, cyckow nie moze miec za duzych, ogolnie musi byc ZGRABNA a naprawde zgrabnych dziewczyn to znam tylko ze 3 no i generalnie to jeszcze chcialem powiedziec ze jaka by nie byla musi byc kochana i wtedy moze miec nawet krzywe nogi (oby zgrabne) i to nie bedzie mi przeszkadzac
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Hyhy pisze:ja wam powiem ze lubie u dziewczyny pupe nie "idealnie" chuda plakatowa, wole jak ma troche tluszczu na niej jak ta pupa jest z biodami szersza niz wyzej jej cialo, cyckow nie moze miec za duzych, ogolnie musi byc ZGRABNA (...) i generalnie to jeszcze chcialem powiedziec ze jaka by nie byla musi byc kochana i wtedy moze miec nawet krzywe nogi (oby zgrabne) i to nie bedzie mi przeszkadzac
Podpisuje się pod tym
- konstancja
- Entuzjasta
wolę sie przytulić do zgrabnego ciała ale nie do kości.Dziewczyny nie przesadzajcie z odchudzaniem.Kochanego ciała nigdy nie zawiele <papa>
Bo to jest tak (juz tu było zreszta na ten temat ) dla oka bardziej zjadliwe sa kobiety szczupłe , chude , typ modelek ...ale w łózku to niestety " lepsze" są te majace jednak trochę ciałka <aniolek2> <aniolek2> choć gusta mogą byc ruzne ..mówie za siebie i innych podobnego zdania i majacych rozeznanie w temacie <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
moon pisze:Dziewczyna powinna miec trochę ciałka.
Ja tu oceniam oczywiście co wolę oglądać: czy wieszak czy kobietę.
Własnie bo jak mówi pewne stare przysłowie mozna sobie na wieszakach krzywde zrobić
jak wiadomo najpiękniejsze sa Polki a niemki strasznie mi się nie podobają a co wy myślicie?
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
HAah patrze w lustro i nie wiem...Z jednej strony mi sie wydawalo ze mam za duzo brzucha i uda jakies nie teges ale skoro nie lubicie wieszakow to mnie troche podbudowalo;] bo nie bede sie odchudzac , trzeba lubic siebie ^^
Po za tym wieszaki mają gorzej, bo biustu zawsze zero :P:P
a wzrostem i waga nie bede sie chwalic lepiej o_0
Po za tym wieszaki mają gorzej, bo biustu zawsze zero :P:P
a wzrostem i waga nie bede sie chwalic lepiej o_0
No nie wieszaki odpadaja ale panie takie jak Niemki rowniez nie ma nic ciekawego. Poza wygladem jednak dziewczyna musi miec to COS....
Jak sie robi zakupy w Polsce to pieknych kobiet jest mnostwo jednak w Niemieckich marketach spotkac piekna kobiete to prawie jak wygrac w totka, troche inaczej jest w Austrii może dlatego ze jest tam wiecej obco krajowcow.
Dziewczyny macie sie czym szczycic jestescie napiekniejsze
Jak sie robi zakupy w Polsce to pieknych kobiet jest mnostwo jednak w Niemieckich marketach spotkac piekna kobiete to prawie jak wygrac w totka, troche inaczej jest w Austrii może dlatego ze jest tam wiecej obco krajowcow.
Dziewczyny macie sie czym szczycic jestescie napiekniejsze
..Nie szukamy kogoś z kim moglibyśmy być, ale kogoś bez kogo nie umielibyśmy żyć...
- Sir Charles
- Weteran
Najbardziej mi się podobają dziewczyny szczupłe albo chude. Najlepiej jak dziewczyna ma piersi rozmiar 2, płaską, chudą pupę, płaski brzuszek, szczupłe uda (najlepiej prawie takie jak łydki) i chude palce u rąk. Lubię jak dziewczynie wystają kości - podoba mi się to, najbardziej kości miednicy (bioder) i obojczyka oraz ramion i kolan. Najbardziej podoba mi się figura chuda, tzn. gdy dziewczyna ma tylko troszkę szersze bioderka od pasa, po prostu kiedy jest w miarę prosta, ale może mieć trochę wcięcia.Dziewczyny grube mi się nie podobają. Jakoś mnie odstrasza u dziewczyny ten nadmiar tkanki tłuszczowej. Zwłaszcza że takie kobiety na ogół z wiekiem nabierają jeszcze więcej ciała. Nie lubię za dużych piersi (powyżej 3) oraz nalanej tłuszczem twarzy, grubych rąk poniżej ramion, grubej szyi, okrągłych pleców (wada postawy), grubych nóg i stóp. Najbardziej mi się podobają dziewczyny niższe (takie około 160 cm wzrostu) i szczuplutkie (tzw. niunie). Idealnie dla mnie jest jeżeli dziewczyna np. przy wzroście 160 cm waży około 40-50 kg.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2005, 01:00 przez Krystian, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”