No cóż chodzi o to, że spotykamy się, uczymy drugiej osoby a kiedyś przychodzi moment że mówimy sobie magiczne "kocham cie" . Tylko czy to jest ten moment ze wiemy ze to nasza druga połowa, ze bedziemy z nią, ze nia mamy watpliwości kiedy wyjeżdza gdzieś bez nas. jak to jest u was? jesteście już przekoanni wzajemnie do siebie?
Bo jeżeli chodzi o mnie to nie do końca.. oczywiście kocham cie, sex, wszystko oki ale nie mam w sobie pewności, tego ze to na pewno to, że chciałbym sie z tą osobą zwiazać na stałe, a co najgorsze cały czas nie mam pewności jaka Ona jest naprawde.
Po jakim czasie dotarło do was że to własnie "TA"
Moderator: modTeam
Po jakim czasie dotarło do was że to własnie "TA"
....słodkich snów...
nedly pisze:Takie rzeczy się zazwyczaj czuje
DARKO|| pisze:nedly pisze:Takie rzeczy się zazwyczaj czuje
ja dopiero poczułem, jak ją starciłem..................![]()
![]()
![]()
Nie chce nikogo obrazic ale czy nie jestescie troche za mlodzi na tak powazne zwiazki?
IMO uwazam ze majac 17 lat [choc sie wydaje ze sie wszystko wie i ze sobie sam poradzisz] to w wiekszosci wypadkow czlowiek nie zdaje sobie sprawy z tego co tak naprawde robi...a w wiekszosci robi sie glupoty...
idas pisze:nedly pisze:Takie rzeczy się zazwyczaj czujeDARKO|| pisze:nedly pisze:Takie rzeczy się zazwyczaj czuje
ja dopiero poczułem, jak ją starciłem..................![]()
![]()
![]()
Nie chce nikogo obrazic ale czy nie jestescie troche za mlodzi na tak powazne zwiazki?
IMO uwazam ze majac 17 lat [choc sie wydaje ze sie wszystko wie i ze sobie sam poradzisz] to w wiekszosci wypadkow czlowiek nie zdaje sobie sprawy z tego co tak naprawde robi...a w wiekszosci robi sie glupoty...
Dokładnie. To że to właśnie ta dowiesz się dopiero jak będziesz miał jakieś 30 lat, własny dom, dzieci i będziesz ją kochał tak jak kiedyś. Jeżeli tak masz to mówię ci że to ta <aniolek2>
"No matter what you think about me, I'm still your child you can't just turn me off " - Tupac Amaru Shakur
Pegaz pisze:Kiedy byłem z inną dziewczyną zobaczyłem te oczy te buzie heh ona była wtedy z innympo jakimś czasie ja byłem sam ona sama rozmowa długa...I zakochałem się
(tandetna historia??)
Hehehe historia jak z filmu. Ale to dopiero połowa filmu, teraz zacznie się ta lepsza część ciekawsza i bardziej zakręcona (w obu tego słowa znaczeniach). Powodzenia <browar>
"No matter what you think about me, I'm still your child you can't just turn me off " - Tupac Amaru Shakur
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”