Po jakim czasie dotarło do was że to własnie "TA"

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
rrq
Entuzjasta
Entuzjasta
Po jakim czasie dotarło do was że to własnie "TA"

Postautor: rrq » 06 lip 2005, 13:40

No cóż chodzi o to, że spotykamy się, uczymy drugiej osoby a kiedyś przychodzi moment że mówimy sobie magiczne "kocham cie" . Tylko czy to jest ten moment ze wiemy ze to nasza druga połowa, ze bedziemy z nią, ze nia mamy watpliwości kiedy wyjeżdza gdzieś bez nas. jak to jest u was? jesteście już przekoanni wzajemnie do siebie?

Bo jeżeli chodzi o mnie to nie do końca.. oczywiście kocham cie, sex, wszystko oki ale nie mam w sobie pewności, tego ze to na pewno to, że chciałbym sie z tą osobą zwiazać na stałe, a co najgorsze cały czas nie mam pewności jaka Ona jest naprawde.
....słodkich snów...
Evestrum
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Evestrum » 06 lip 2005, 17:33

Do mnie zwykle dociera z prędkością światłą zaraz po poznaniu tylko że do tej drugiej osoby jeszcze nie dotarło jakoś nigdy chyba... :(
Nikt mnie nie zachęca, gadać jednak będę, bo mi się tak chce, że wytrzymać nie zdolen jezdem.
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 06 lip 2005, 17:47

czasami jest to predkosc swiatla a czasami predkosc chorego zolwia. jezeli zastanawiasz sie czy to wlasnie TA to znaczy ze zolw juz sie ruszyl z miejsca. nie przemuj sie ...brnij w to dalej
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 06 lip 2005, 22:08

Trudno to opisac, ale po prostu wie sie ze z dana osoba by coś wyszło.
Awatar użytkownika
nedly
Bywalec
Bywalec
Postautor: nedly » 06 lip 2005, 22:40

Takie rzeczy się zazwyczaj czuje :)
"tak bardzo Cie kocham moj aniolku...ojb..."
Awatar użytkownika
DARKO||
Początkujący
Początkujący
Postautor: DARKO|| » 07 lip 2005, 10:02

nedly pisze:Takie rzeczy się zazwyczaj czuje

ja dopiero poczułem, jak ją starciłem.................. <pijak> <pijak> <pijak> <pijak>
Awatar użytkownika
keegan
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: keegan » 13 lip 2005, 21:44

Ja poczułem po 2 randkach , poczułem, że Bóg sprawił mi prezent życia i już wiedziałem, że to ONA , i się kurcze nie pomyliłem :D:D:D
Tipsy, przykrycie subtelnej kobiecości tandetną wizją taniej dziwki.
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 15 lip 2005, 23:09

nedly pisze:Takie rzeczy się zazwyczaj czuje :)

DARKO|| pisze:

ja dopiero poczułem, jak ją starciłem.................. <pijak> <pijak> <pijak> <pijak>

Nie chce nikogo obrazic ale czy nie jestescie troche za mlodzi na tak powazne zwiazki?
IMO uwazam ze majac 17 lat [choc sie wydaje ze sie wszystko wie i ze sobie sam poradzisz] to w wiekszosci wypadkow czlowiek nie zdaje sobie sprawy z tego co tak naprawde robi...a w wiekszosci robi sie glupoty...:/
Awatar użytkownika
Someone
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Someone » 16 lip 2005, 15:48

idas pisze:
nedly pisze:Takie rzeczy się zazwyczaj czuje :)

DARKO|| pisze:

Nie chce nikogo obrazic ale czy nie jestescie troche za mlodzi na tak powazne zwiazki?
IMO uwazam ze majac 17 lat [choc sie wydaje ze sie wszystko wie i ze sobie sam poradzisz] to w wiekszosci wypadkow czlowiek nie zdaje sobie sprawy z tego co tak naprawde robi...a w wiekszosci robi sie glupoty...:/

Dokładnie. To że to właśnie ta dowiesz się dopiero jak będziesz miał jakieś 30 lat, własny dom, dzieci i będziesz ją kochał tak jak kiedyś. Jeżeli tak masz to mówię ci że to ta <aniolek2>
"No matter what you think about me, I'm still your child you can't just turn me off " - Tupac Amaru Shakur
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 16 lip 2005, 16:16

Kiedy byłem z inną dziewczyną zobaczyłem te oczy te buzie heh ona była wtedy z innym :) po jakimś czasie ja byłem sam ona sama rozmowa długa...I zakochałem się :)

(tandetna historia??)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 16 lip 2005, 16:33

(tandetna historia??)

Nie. Moja jest bardziej tandetna :)

Co do tematu to to sie po prostu czuje, ze z dana osoba mozna spedzic reszte zycia. Problem polega na tym, zeby ta osoba poczula to samo do nas. A jak druga osoba czuje to samo co my to jestesmy najszczesliwszymi ludzmi w galaktyce :)
Awatar użytkownika
Someone
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Someone » 16 lip 2005, 17:52

Pegaz pisze:Kiedy byłem z inną dziewczyną zobaczyłem te oczy te buzie heh ona była wtedy z innym :) po jakimś czasie ja byłem sam ona sama rozmowa długa...I zakochałem się :)

(tandetna historia??)

Hehehe historia jak z filmu. Ale to dopiero połowa filmu, teraz zacznie się ta lepsza część ciekawsza i bardziej zakręcona (w obu tego słowa znaczeniach). Powodzenia <browar>
"No matter what you think about me, I'm still your child you can't just turn me off " - Tupac Amaru Shakur
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 16 lip 2005, 20:15

Someone pisze:Hehehe historia jak z filmu. Ale to dopiero połowa filmu, teraz zacznie się ta lepsza część ciekawsza i bardziej zakręcona (w obu tego słowa znaczeniach). Powodzenia

Dziękuje...Potrzebujemy go :)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”