Czy on mnie jeszcze kocha?
Moderator: modTeam
Czy on mnie jeszcze kocha?
Witam wszystkich! To mój pierszy topic:)
Mam dylemat. Otóż mam 16 lat i mam dziewczyne która ma 14 lat... to troszku mało jednak jest bardzo wyrośnięta i wygląda na 15. Chodzimy ze sobą od 3 miesięcy. Przez 1 miesiąc było super-wypady na miasto, do parku, tysiące smsów, głóche sygnały-bylo widać że jej na mnie zależy i chce sie zemną widywać. BYŁO SUPER
ale od 2 miesięcy widze że coś nie jest tak. Strasznie żadko sie widujemy i to raczej nie przezemnie- ona przekłada odwołuje spotkania lub po prostu mówi że gdzieś jedzie lub nieda rady. Sygnały puszcza mi sporadycznie o napisaniu smsa nie wspomne-ogranicza sie do odpisywania i do odpuszczania. Sytuacja sie zmnienia gdy sie wkońcu spotkamy - znowu jest super lecz tylko na czas gdy jestexmy razem. Całuje mnie ciągle przytula sie mówi że mnie kocha i jej na mnie zależy, pozwala sie dotykać wszędzie, udostępnia mi swoje piersi chce żebym je dotykał - zawsze mi sie wydaje "no wkońcu sie dziewczyna opamiętała i jest jak na początku" ale czar pryska gdy mówimy sobie dowiedzenia i sie rozchodzimy- Znów koszmar nic nie pisze spotkań unika. To jest dlamnie strasznie męczące. Wydaje mi sie że ma mnie w DUP*e i mnie strasznie olewa. Znudziłem sie jej nie zależy jej na mnie - to czemu jak jesteśmy kołosiebie jest taka super? Wie ktos Pomużcie bo mam zamiar znią zerwać - to dobry pomysł??
Mam dylemat. Otóż mam 16 lat i mam dziewczyne która ma 14 lat... to troszku mało jednak jest bardzo wyrośnięta i wygląda na 15. Chodzimy ze sobą od 3 miesięcy. Przez 1 miesiąc było super-wypady na miasto, do parku, tysiące smsów, głóche sygnały-bylo widać że jej na mnie zależy i chce sie zemną widywać. BYŁO SUPER
ale od 2 miesięcy widze że coś nie jest tak. Strasznie żadko sie widujemy i to raczej nie przezemnie- ona przekłada odwołuje spotkania lub po prostu mówi że gdzieś jedzie lub nieda rady. Sygnały puszcza mi sporadycznie o napisaniu smsa nie wspomne-ogranicza sie do odpisywania i do odpuszczania. Sytuacja sie zmnienia gdy sie wkońcu spotkamy - znowu jest super lecz tylko na czas gdy jestexmy razem. Całuje mnie ciągle przytula sie mówi że mnie kocha i jej na mnie zależy, pozwala sie dotykać wszędzie, udostępnia mi swoje piersi chce żebym je dotykał - zawsze mi sie wydaje "no wkońcu sie dziewczyna opamiętała i jest jak na początku" ale czar pryska gdy mówimy sobie dowiedzenia i sie rozchodzimy- Znów koszmar nic nie pisze spotkań unika. To jest dlamnie strasznie męczące. Wydaje mi sie że ma mnie w DUP*e i mnie strasznie olewa. Znudziłem sie jej nie zależy jej na mnie - to czemu jak jesteśmy kołosiebie jest taka super? Wie ktos Pomużcie bo mam zamiar znią zerwać - to dobry pomysł??
Pytasz czy ona Ciebie jeszcze kocha!? Zauważ że chodzicie dopiero od 3 miesięcy i wątpię żeby się w Tobie w ogóle zakochała... Wiem z doświadczenia, że miłość to głębsze a zarazem wolniej rozijające się uczucie niż przez 3 miesiące. Mogła się w Tobie zauroczyć, ale wątpie żeby zakochać. Jesteście bardzo młodzi i wierz mi, ale ona na poważnie to Ci się nie zwiąże z nikim!!! Przynajmniej nie jeszcze teraz!
buahahahah co to za zdanie
Sławciu pisze:udostępnia mi swoje piersi chce żebym je dotykał
buahahahah co to za zdanie
Ostatnio zmieniony 30 cze 2005, 22:45 przez Sorecer, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
Chlopcze przed Toba problemy sie dopiero rozpoczna... to jeszcze nic... sielanka...
Jakos sie ulozy...
Jakos sie ulozy...
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Próbowałem ale czuje że ona mi ciągle kity wciska. Np "nie mogłam sie z tobą spotkać bo byłam: u cioci/ u babci/ pilnowałam rodzeństwa/byłam z kolezanką w krakowie/ babcia była u mnie/ ciocia była u mnie/ nie dałam rady. Lub" nie mogłam ci odpisać bo znów rodzice już muszą mi dopłacić 100zł do abanamentu a tu dopiero początek miesiąca/nie mogłam ci odpisać.... Z tego co mówi to chce być zemną ale czuje że nie a boi sie tego powiedziec bo boi sie mojej reakcji że jej cos powiem albo uznam za małolata..........Kontynuowac to jeszcze?...czy dac sobie spokój z nią.....bo ja świruje ciągle patrze czy mi coś na koma napisała czy mi bzyka puściła....Najdziwniejsze jest to że ostatnio miała do abanoentu dopłacic 220 zł!! i to na pewno do mnie tyle smsów nie słała....i jeszcze jedno wasze dziewczyny też wam odpisują prawie zawsze po prawie 4 godzinach?? i każy sms zaczyna sie"sorki że tak długo ale nie mogłam ci odpisać bo....." to mnie trochu denerwuje.......
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
No to kolezanka kreci wlaeczki... daj sobie lepiej z nia spokoj, albo nie okazuj az tak duzego zainteresowamia ze swojej strony. Jesli pokazujesz jak bardzo Ci na niej zalezy to ona to lekcewazy...
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
"nie mogłam sie z tobą spotkać bo byłam: u cioci/ u babci/ pilnowałam rodzeństwa/byłam z kolezanką w krakowie/ babcia była u mnie/ ciocia była u mnie/ nie dałam rady. Lub"
a może ona kręci na parę frontów
odniosłem takie wrażenie
"Nawet droge o dlugosci tysiaca mil zaczyna sie od pierwszego kroku"
"Na szczyt góry prowadzi wiele dróg , ale to samo słońce widać"
"Na szczyt góry prowadzi wiele dróg , ale to samo słońce widać"
- ksiezycowka
- Weteran
hmm a mnie sie wydaje że to tez kwestia wieku jak i tego że jesteście ze soba dopiero 3 m-ce... Dziewczyny jak i chłopcy w młodym wieku często sie zakochują i jest raz rewelacja a raz istna nuda... Trduno wyjasnić dlaczego po waszym spotkaniu zachowuje sie inaczej niz wcześniej... Jesli mówi ze jej na tobei zalezy, mówi ze kocha pozwala sie dotykać... oj to nie rozumiem jej zachowania... Jesli dalej tak bedzie to po prostu pogadaj z nią a jak to nic nie da to odpuść sobie, jestes młody i jeszcze wiele przed tobą...
Dzieeeeki za wsparcie.... Teraqz to chyba troszku żałuje że jej "podziekowałe" ale przeciez napisała mi że jest jeszcze niedojżała do powaznego zwiąsku i z tego co zrozumiałem óxniej to woli mieć kolegów którzy ja będą podrywać niz jednego stałego chłopaka..... To normalne u dziewczyn że wolą być adorowane i podrywane przez większą liczbe chłapoaków/kolegów niż byc z tym jedynym?
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
- Weteran