Problem wyboru
Moderator: modTeam
Problem wyboru
Kiedyś na andrzejkach wróżka wywrózyła mi, że będę się zastanwaiwc pomiuędzy dwieka kobietami: blondynką, która bądzie mieć głowę do interesów, oraz nad kochającą brunetką. Nie traktowałem tego poważnie. Do teraz....
Za 3 tyg mam stódniówkę, nie bardzo wiem z kim iść... Zastanwaiwm się pomiędzy dwiema dziewczynami... brunerką i Blondynką, w dodatku ich haraktery zgadzaja się z tym co powiedziała mi wróżka, cała ta sytuacja wydaje się zgadzać z prawdą...
Więc jakbyście zrobili na moim miejscu???? Bo sam się nad tym zastanwaiam, a czas ucieka... :roll:
Pozdrawiam....
Ps: widać, że jest coś w andrzejkowych wróżbach
Za 3 tyg mam stódniówkę, nie bardzo wiem z kim iść... Zastanwaiwm się pomiędzy dwiema dziewczynami... brunerką i Blondynką, w dodatku ich haraktery zgadzaja się z tym co powiedziała mi wróżka, cała ta sytuacja wydaje się zgadzać z prawdą...
Więc jakbyście zrobili na moim miejscu???? Bo sam się nad tym zastanwaiam, a czas ucieka... :roll:
Pozdrawiam....
Ps: widać, że jest coś w andrzejkowych wróżbach
hmmm no to masz problem ale jakos temu zaradziny najlepiej by bylo jakbys poszedl z dwiema naraz ale raczej tak niemozna wiec idz z jedna a dla drugiej wez swojego kumpla no tak teraz problem ktora wybrac wiec razem z tym swoim kolega zaproscie je ale we dwuch najlepiej jak sie spotkacie we czworke i wtedy je zaprosicie i niebedzie problemu bo wtedy bedziesz mogl tanczyc i bawic z obydwiema ale jak juz bys chcial z jedna to zapros brunetke mam do nich slabosc
:mrgreen: Obawiam się ze muszę wybrac jedną i chyba wybiore blondynkę... mam słabośc do blondynek i interesów :mrgreen:
A tak poaztym, to czy jak będę ją zapraszać to kupić jej kwiatka, czy coś w tym rozdazju???? (nie jest to moja dziewczyna, raczej przyjaciółka, choć kto dziś rozumie kobiety) Jest to raczej nieśmiała osoba i obawiam się by jej nie speszyć...
Pozdrawiam
A tak poaztym, to czy jak będę ją zapraszać to kupić jej kwiatka, czy coś w tym rozdazju???? (nie jest to moja dziewczyna, raczej przyjaciółka, choć kto dziś rozumie kobiety) Jest to raczej nieśmiała osoba i obawiam się by jej nie speszyć...
Pozdrawiam
- Dziki Wilk
- Pasjonat
Nie uwierzycie co sie stało. Dziś dziewczyna, którą zaprosiłem powiedziała mi, że jednak nie pójdzie ze mną... Tłumaczyła to sprawami rodzinnymi :shock: Szczerze mówiąc to uważam, że ona nie chciała ze mna iść.... A może ja to jakoś spartoliłem Szczerze mówiąć to mnie to raczej nie rusza, trudno, najwyżej pójde sam
CO O TYM MYŚLICIE??????
pozdrawiam....
Nie uwierzycie co sie stało. Dziś dziewczyna, którą zaprosiłem powiedziała mi, że jednak nie pójdzie ze mną... Tłumaczyła to sprawami rodzinnymi :shock: Szczerze mówiąc to uważam, że ona nie chciała ze mna iść.... A może ja to jakoś spartoliłem Szczerze mówiąć to mnie to raczej nie rusza, trudno, najwyżej pójde sam
CO O TYM MYŚLICIE??????
pozdrawiam....
- Dziki Wilk
- Pasjonat
A ja juz jestem po studniowce:-) Tyle ze ja nie mialem problemu ze znalezieniem partnerki... Bo mam taką jedną stałą:) No i bawiliśmy się ekstra... do 4:30... Reszta bawiła się nawet do 7 rano.. ale że czekała nas jeszcze noc u mnie to postanowiliśmy się urwać z imprezki troche wcześniej :-) (aaaaa.... i słuuuusznie!:D:D)
bez Ciebie sen to sen o Tobie...
KCM!
KCM!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”