Jak mam się zachować??
Moderator: modTeam
Jak mam się zachować??
Mam małe pytanie; poznałem fajną dziewczyne na dyskotece i było nam ze soba bardzo dobrze, tyle ze ona nie była całkowicie tzreźwa, a teraz umuwiliśmy się na spotkanie i nie wiem jak się mam zachowywać przy niej...pomóżcie prosze
- ksiezycowka
- Weteran
szynna pisze:Mam małe pytanie; poznałem fajną dziewczyne na dyskotece i było nam ze soba bardzo dobrze, tyle ze ona nie była całkowicie tzreźwa, a teraz umuwiliśmy się na spotkanie i nie wiem jak się mam zachowywać przy niej...pomóżcie prosze
troche dziwne pytanie zachowuj sie naturalnie - nie ma sensu grac, poniewaz jesli zaczniecie sie ze soba spotykac, to i tak po czasie wyjdzie, jacy jestescie naprawde
Po prostu rozmawiaj z nia. Daj jej do zrozumienia, ze interesujesz sie nia, tym co mowi. Sluchaj jej uwaznie, zadawaj pytania, nie gadaj sam caly czas. Postaraj sie znalezc jakies wspolne tematy. Najwazniejsza jest rozmowa-jesli sie sklei, to pozniej bedzie juz z gorki. Powodzenia!
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”