Chlopak przyjaciolki wachajacy moje majtki...
Moderator: modTeam
Chlopak przyjaciolki wachajacy moje majtki...
Ostatnio na imprezie przylapalam chlopaka mojej przyjaciolki wachajacego w moim pokoju moje uzywane majtki.Pozatym w ogóle dziwnie tak czasem na mnie patrzy.Czasem w tancu przejedzie mi reka to po piersiach to po tylku.Nie wiem czy pow o tym przyjaciolce czy lepiej jej nie denerwowac i nie mowic?
- ksiezycowka
- Weteran
Powiedz to temu gosciowi!
Niech sobie na wiele nie pozwala!
Ja bym nie wytrzymała, gdyby jakis koles tak sie zachował w stosunku co do mnie, odrazu bym mu powiedziała pare słowek co o tym mysle <aniolek2>
Powiedz to temu gosciowi!
Niech sobie na wiele nie pozwala!
Ja bym nie wytrzymała, gdyby jakis koles tak sie zachował w stosunku co do mnie, odrazu bym mu powiedziała pare słowek co o tym mysle <aniolek2>
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- ksiezycowka
- Weteran
Ja bym najpierw powiedziała temu chłopakowi, powiedziałabym o odczuciach, o majtkach i jezlei koles by sie nie zreflektował nad tyym w ogóle, to wtedy bym powiedziała przyjaciólce cała prawde.
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
Re: Chlopak przyjaciolki wachajacy moje majtki...
Asica pisze:Ostatnio na imprezie przylapalam chlopaka mojej przyjaciolki wachajacego w moim pokoju moje uzywane majtki.Pozatym w ogóle dziwnie tak czasem na mnie patrzy.Czasem w tancu przejedzie mi reka to po piersiach to po tylku.Nie wiem czy pow o tym przyjaciolce czy lepiej jej nie denerwowac i nie mowic?
Powiedz przyjaciółce. Jak jest normalna, to sama mu tak wpieprzy, że koleś 1 Gołoty nie wytrzyma . Zrób to szybko, bo chłopak się wcale nie chowa ze swoją namiętnością, jak widzę, a im bardziej to będziesz tolerować, tym bardziej będzie się posuwał dalej...
Obcym wąchaczom majtek w naszych pokojach proletariusze wszystkich krajów mówią stanowcze: "Niet"!
-
- Początkujący
Powiedzialam mu co mysle.A on na to ze tak cudownie pachnacych majtek nigdy nie wachal,ze przeprasza za to co powie ale onanizuje sie co noc myslac o mnie ,jak kocha sie ze swoja dziewcz to wyobraza ze ze mna,i przyzna sie ze w czasie naszej rozm te dostal erekcji....zatkalo mnie!A powiedz zebym nie mowila jego dziewcz bo od dawna jest pdejzliwa co do mnie i itak mi nie uwierzy..
Czemu nie zamknelas pokoju na klucz?
Moze tylko chcial zobaczyc jak pachniesz?
A jak by zareagowala ta kolezanka jakbys jej powiedziala ze wachal twoje majtki? Myslisz ze by Ci uwiezyla? Czy predzej sie na ciebie censored ze klamiesz
CO do macania to niewporzadku, ma fajnego chlopaka nie ma co.
/edit
To ciekawe czemu tak mowi, czy jestes jego seksualnym marzeniem czy jest troszke pierdolniety a moze po prostu chce cie na to wziac?
Moze tylko chcial zobaczyc jak pachniesz?
A jak by zareagowala ta kolezanka jakbys jej powiedziala ze wachal twoje majtki? Myslisz ze by Ci uwiezyla? Czy predzej sie na ciebie censored ze klamiesz
CO do macania to niewporzadku, ma fajnego chlopaka nie ma co.
/edit
To ciekawe czemu tak mowi, czy jestes jego seksualnym marzeniem czy jest troszke pierdolniety a moze po prostu chce cie na to wziac?
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
A czemu Ci glupio? Jeszcze moze dasz sie zgwalcic?
Sluchaj koles moze miec na Ciebie cholerna ochote i ty juz o tym wiesz. Jesli nie jestes pierwsza lepsza to mu powiedz raz, a porzadnie zeby sie od Ciebie censored po prostu. A jesli tego nie zrobisz i bedzie Ci glupio to on to moze wyczuc i pozwalac sobie na wiecej(nie mowie o gwaltach hehe) ale np smsy dziwne teksty jakies nietypowe zachowowania, propozycje. Tak mi sie zdaje chociaz nigdy nie opowiadalem zadnej dziewczynie takich rzeczy
Sluchaj koles moze miec na Ciebie cholerna ochote i ty juz o tym wiesz. Jesli nie jestes pierwsza lepsza to mu powiedz raz, a porzadnie zeby sie od Ciebie censored po prostu. A jesli tego nie zrobisz i bedzie Ci glupio to on to moze wyczuc i pozwalac sobie na wiecej(nie mowie o gwaltach hehe) ale np smsy dziwne teksty jakies nietypowe zachowowania, propozycje. Tak mi sie zdaje chociaz nigdy nie opowiadalem zadnej dziewczynie takich rzeczy
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Asica pisze:Powiedzialam mu co mysle.A on na to ze tak cudownie pachnacych majtek nigdy nie wachal,ze przeprasza za to co powie ale onanizuje sie co noc myslac o mnie ,jak kocha sie ze swoja dziewcz to wyobraza ze ze mna,i przyzna sie ze w czasie naszej rozm te dostal erekcji....zatkalo mnie!A powiedz zebym nie mowila jego dziewcz bo od dawna jest pdejzliwa co do mnie i itak mi nie uwierzy..
nagraj jego rozmowe na dyktafon. wtedy kolezanka uwierzy jakiego ma kolesia. <belt1>
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
- ksiezycowka
- Weteran
Hyhy pisze:. Jesli nie jestes pierwsza lepsza to mu powiedz raz, a porzadnie zeby sie od Ciebie censored po prostu.
<brawo1>
A nie mówiłam, ze lepiej za wczasu wpierw do koleżanki isc?
Jesli Ci nei uwierzy to znaczy, ze jest jego warta i tyle i że na miano przyjaciółki nie zasługuje i tyle.
Ja bym się w dyktafony nie bawiła.
A gościa i tak bym <gun4> .
- elzbieta100
- Zaglądający