CZy warto???
Moderator: modTeam
CZy warto???
Poznałem dziewczyne, która bardzo mi sie podoba - chodzi mi tutaj o charakter - miło się przy niej czuje itp....jednak trapi mnie jedna sprawa..... mianowicie przespalismy sie ze soba w pierwszy dzien gdy sie poznalismy..... spotykamy sie dalej. ale ja juz sam nie wiem czy warto kontynuowac te znajomosc???? Wszedzie sie slyszy ze dziewczyny ktore tak postepuja to...... Jak uwazacie???
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
Człowieku próbuj. Ja też się przespałem na pierwszej randce i jakoś się układa. To, że mieliście ochotę na seks to nic nie zmienia. Jak widzę tylko Tobie to przeszkadza ale zrobiłeś to samo co ona. Więc jak to jest? Tobie wolno a jej nie?
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

No to co ze przespales sie na pierwszej randce. Lepiej czulbys sie jakby to bylo po miesiacu
Jesli sie dobrze przy niej czujesz to nie rozumiem dlaczego nie chcesz sprobowac. Poza tym mysle ze Ty wcale nie uwazasz ja za latwa tylko zwracasz uwage na to co ludzie powiedza. Niepotrzebnie. A tak w ogole to przeciez Ty zgodziles sie na seks, wiec nie osadzaj jej skoro robisz dokladnie to samo. I nie ma to nic do rzeczy ze jestes facetem i Tobie niby wolno.
Jesli jednak to nie bedzie TA kobieta to
Dosadnie powiedziane ale prawdziwe, co Ci szkodzi skoro masz jeszcze z tego przyjemnosc? ?
Jesli jednak to nie bedzie TA kobieta to
Krzych(TenTyp) pisze:Warto czemu nie.... Może z tego coś wyniknie ... Przynajmniej możesz sobie popukac
Dosadnie powiedziane ale prawdziwe, co Ci szkodzi skoro masz jeszcze z tego przyjemnosc? ?
Fish ma racjie . Nie wymagaj od innych tego czego nie możesz wymagać od siebie . I to siętyczy też sexu na pierszej randce jeśli ty mogłe to wyobraź sobie że ona teź i tyle i nie myśł że jest gorsza bo w tedy i ty jesteś gorszy traktuj innych na rowni z soba - szacuneczek
.Ja nie widze tu żadnego problemu .
dla mnie Ty i jak i ona jestescie dziwni. dla mnie jest to po prostu nie do pojecia jak mozna sie przespac z kims na 1 randce. ale skoro juz tak postepiliscie to cos was laczy. a noz cos z tego wyniknie? proboj Chlopie i nie miej do nie pretensji o to co zrobila! Bo Ty tez to zrobiles.dlaczego do siebie nie masz pretensji?
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Re: CZy warto???
Aphofis pisze:Poznałem dziewczyne, która bardzo mi sie podoba - chodzi mi tutaj o charakter - miło się przy niej czuje itp....jednak trapi mnie jedna sprawa..... mianowicie przespalismy sie ze soba w pierwszy dzien gdy sie poznalismy..... spotykamy sie dalej. ale ja juz sam nie wiem czy warto kontynuowac te znajomosc???? Wszedzie sie slyszy ze dziewczyny ktore tak postepuja to...... Jak uwazacie???
A sama na ciebie wlazla
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

dla mnie jest to po prostu nie do pojecia jak mozna sie przespac z kims na 1 randce
Dodajmy... na razie.
Też dla mnie kiedyś nie było, ale kiedyś nie wiedziałam, że niejednokrotnie nie ma w tym nic złego.
Aphofis, wiele razy to pisałam tutaj na Forum, a teraz Tobie dedykuję owe słowa: do takiego tanga trzeba dwojga... i tyle. Jeżeli tylko chcesz znajomość kontynuuj i nie zastanawiaj się nad podobnymi "durnotami" więcej.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2005, 16:27 przez Koko, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Z dwojga złego lepiej na pierwszej randce niż wcale :-)
Właściwie to życzyłabym tej dziewczynie aby nic nie wyszło z Waszego związku. Bo skoro masz o niej myśleć, zę jest łatwa i zastanawiać się czy aby przypadkiem nie dałą Ci zbyt pochopnie przysłowiowej dupy to ja dziękuję za takiego kogoś.
Cholera, przecież mamy równouprawnienie. Ona się z Tobą przespała, więc się zastanawiasz czy jest godna tego, aby z Tobą być. A czy Ty nie zdradzisz ją z pierwszą lepszą? pPrzecież lubisz takie szybkie numerki..prawda?
Właściwie to życzyłabym tej dziewczynie aby nic nie wyszło z Waszego związku. Bo skoro masz o niej myśleć, zę jest łatwa i zastanawiać się czy aby przypadkiem nie dałą Ci zbyt pochopnie przysłowiowej dupy to ja dziękuję za takiego kogoś.
Cholera, przecież mamy równouprawnienie. Ona się z Tobą przespała, więc się zastanawiasz czy jest godna tego, aby z Tobą być. A czy Ty nie zdradzisz ją z pierwszą lepszą? pPrzecież lubisz takie szybkie numerki..prawda?
amazonka pisze:Z dwojga złego lepiej na pierwszej randce niż wcale :-)
Zgadzam sie w 100%!!! do tanga trzeba dwojga, nic samo sie nie zrobi, przeciez ona cie nie zgwałcila, chciala tego co ty, wiec jestescie siebie warci i tyle, jezeli ja uwazasz za latwa jak powiesz o sobie.........
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
ech - i co z tego ze na pierwszej randce. Masz takie same zasady jak ona -wiec co sie przejmujesz. Co ja uwazam o takich ludziach co sypiaja ze soba na 1 randce? taka prawda, ze o dziewczynie to gorzej swiadczy niz o chlopaku. Ja bym tak nigdy nie zrobila, bo czulalbym sie jak censored. Ale to ze ja czego nie robie, nie znaczy ze to jest zle. tylko nie rozumiem dlaczego jak dziwne ahania co do niej - skoro ty tez w tym seksie po 1 randce uczestniczyles??
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
- ksiezycowka
- Weteran