CZy warto???

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Aphofis
Początkujący
Początkujący
CZy warto???

Postautor: Aphofis » 22 kwie 2005, 23:23

Poznałem dziewczyne, która bardzo mi sie podoba - chodzi mi tutaj o charakter - miło się przy niej czuje itp....jednak trapi mnie jedna sprawa..... mianowicie przespalismy sie ze soba w pierwszy dzien gdy sie poznalismy..... spotykamy sie dalej. ale ja juz sam nie wiem czy warto kontynuowac te znajomosc???? Wszedzie sie slyszy ze dziewczyny ktore tak postepuja to...... Jak uwazacie???
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 22 kwie 2005, 23:27

Sam też nie jestes lepszy skoro sie z nia przespałeś w pierwszym dniu. Wiec nie miej do niej pretensji. Sproboj co masz do stracenia.
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 22 kwie 2005, 23:44

Warto czemu nie.... Może z tego coś wyniknie ... Przynajmniej możesz sobie popukac <cisza>
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 23 kwie 2005, 00:35

No skoro Ci się podoba to warto.
I co z tego, że się przespaliście?
A co Ty sądzisz na temat takich co na pierwszym spotkaniu idą się sexić?Bo jeśli dla Ciem to nie problem no to czym Ty się przejmujesZ? :|
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 23 kwie 2005, 00:39

Człowieku próbuj. Ja też się przespałem na pierwszej randce i jakoś się układa. To, że mieliście ochotę na seks to nic nie zmienia. Jak widzę tylko Tobie to przeszkadza ale zrobiłeś to samo co ona. Więc jak to jest? Tobie wolno a jej nie?
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 kwie 2005, 09:44

No to co ze przespales sie na pierwszej randce. Lepiej czulbys sie jakby to bylo po miesiacu ?? Jesli sie dobrze przy niej czujesz to nie rozumiem dlaczego nie chcesz sprobowac. Poza tym mysle ze Ty wcale nie uwazasz ja za latwa tylko zwracasz uwage na to co ludzie powiedza. Niepotrzebnie. A tak w ogole to przeciez Ty zgodziles sie na seks, wiec nie osadzaj jej skoro robisz dokladnie to samo. I nie ma to nic do rzeczy ze jestes facetem i Tobie niby wolno.
Jesli jednak to nie bedzie TA kobieta to

Krzych(TenTyp) pisze:Warto czemu nie.... Może z tego coś wyniknie ... Przynajmniej możesz sobie popukac

Dosadnie powiedziane ale prawdziwe, co Ci szkodzi skoro masz jeszcze z tego przyjemnosc? ?
SET
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: SET » 23 kwie 2005, 09:46

Fish ma racjie . Nie wymagaj od innych tego czego nie możesz wymagać od siebie . I to siętyczy też sexu na pierszej randce jeśli ty mogłe to wyobraź sobie że ona teź i tyle i nie myśł że jest gorsza bo w tedy i ty jesteś gorszy traktuj innych na rowni z soba - szacuneczek :) .Ja nie widze tu żadnego problemu .
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 23 kwie 2005, 11:21

:) otoz to ze bylo to na pierwszym spotkaniu nie oznacza ze jest zla :) tak to powiem :)
ps.set wedlug wierzen indianskich jestes bogiem smierci tzn nie ty ale twoja ksywa :) pozdr
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 23 kwie 2005, 11:24

Kolejny dzieciak.
Wiec jak w końcu podchodzić do spraw seksu?

Nie no, mi brak słów po prostu!
Nie wiem, czy faceci mają się za nadludzia, że mogą posuwać wszystko co sie da i będę taccy męscy, czy ja ostatnio to cały czas widze.A broń Boże, żeby dziewczyna tak robiła !
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 23 kwie 2005, 11:34

dzieciak to do mnie ?
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 23 kwie 2005, 11:50

DREADMAN, nie ty tylko Aphofis
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 23 kwie 2005, 11:52

szkoda już nikt dawno nie powiedzial ze jestem dzieckiem :) ale jak tak to tak :)
SET
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: SET » 23 kwie 2005, 12:11

DREADMAN pisze:ps.set wedlug wierzen indianskich jestes bogiem smierci tzn nie ty ale twoja ksywa :) pozdr

lol no wiesz to ja jestem SET :) :564:
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 23 kwie 2005, 13:54

dla mnie Ty i jak i ona jestescie dziwni. dla mnie jest to po prostu nie do pojecia jak mozna sie przespac z kims na 1 randce. ale skoro juz tak postepiliscie to cos was laczy. a noz cos z tego wyniknie? proboj Chlopie i nie miej do nie pretensji o to co zrobila! Bo Ty tez to zrobiles.dlaczego do siebie nie masz pretensji?
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Re: CZy warto???

Postautor: saint » 23 kwie 2005, 21:29

Aphofis pisze:Poznałem dziewczyne, która bardzo mi sie podoba - chodzi mi tutaj o charakter - miło się przy niej czuje itp....jednak trapi mnie jedna sprawa..... mianowicie przespalismy sie ze soba w pierwszy dzien gdy sie poznalismy..... spotykamy sie dalej. ale ja juz sam nie wiem czy warto kontynuowac te znajomosc???? Wszedzie sie slyszy ze dziewczyny ktore tak postepuja to...... Jak uwazacie???

A sama na ciebie wlazla ??? Wydaje mi sie ze ty do tego dazyles . Swoja droga ciesz sie czlowieku Zobacz jak na nia musiales dzialac skoro do tego doszlo :D
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 24 kwie 2005, 16:23

dla mnie jest to po prostu nie do pojecia jak mozna sie przespac z kims na 1 randce

Dodajmy... na razie.
Też dla mnie kiedyś nie było, ale kiedyś nie wiedziałam, że niejednokrotnie nie ma w tym nic złego.

Aphofis, wiele razy to pisałam tutaj na Forum, a teraz Tobie dedykuję owe słowa: do takiego tanga trzeba dwojga... i tyle. Jeżeli tylko chcesz znajomość kontynuuj i nie zastanawiaj się nad podobnymi "durnotami" więcej.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2005, 16:27 przez Koko, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 kwie 2005, 16:25

Kiedyś wspomnisz jeszcze , ach !!!!!!!!!! mjak bym chciał tak spotkać podobną kobiete ! która miała chec na mnie i nie bawiała sie durne ceregiele i duperele! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 24 kwie 2005, 20:57

Z dwojga złego lepiej na pierwszej randce niż wcale :-)

Właściwie to życzyłabym tej dziewczynie aby nic nie wyszło z Waszego związku. Bo skoro masz o niej myśleć, zę jest łatwa i zastanawiać się czy aby przypadkiem nie dałą Ci zbyt pochopnie przysłowiowej dupy to ja dziękuję za takiego kogoś.
Cholera, przecież mamy równouprawnienie. Ona się z Tobą przespała, więc się zastanawiasz czy jest godna tego, aby z Tobą być. A czy Ty nie zdradzisz ją z pierwszą lepszą? pPrzecież lubisz takie szybkie numerki..prawda?
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 24 kwie 2005, 21:02

amazonka pisze:Z dwojga złego lepiej na pierwszej randce niż wcale :-)

Właściwie to życzyłabym tej dziewczynie aby nic nie wyszło z Waszego związku. Bo skoro masz o niej myśleć, zę jest łatwa i zastanawiać się czy aby przypadkiem nie dałą Ci zbyt pochopnie przysłowiowej dupy to ja dziękuję za takiego kogoś.
Cholera, przecież mamy równouprawnienie. Ona się z Tobą przespała, więc się zastanawiasz czy jest godna tego, aby z Tobą być. A czy Ty nie zdradzisz ją z pierwszą lepszą? pPrzecież lubisz takie szybkie numerki..prawda?

Zgadzam sie w 100%!!! do tanga trzeba dwojga, nic samo sie nie zrobi, przeciez ona cie nie zgwałcila, chciala tego co ty, wiec jestescie siebie warci i tyle, jezeli ja uwazasz za latwa jak powiesz o sobie.........???
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 30 kwie 2005, 14:33

ech - i co z tego ze na pierwszej randce. Masz takie same zasady jak ona -wiec co sie przejmujesz. Co ja uwazam o takich ludziach co sypiaja ze soba na 1 randce? taka prawda, ze o dziewczynie to gorzej swiadczy niz o chlopaku. Ja bym tak nigdy nie zrobila, bo czulalbym sie jak censored. Ale to ze ja czego nie robie, nie znaczy ze to jest zle. tylko nie rozumiem dlaczego jak dziwne ahania co do niej - skoro ty tez w tym seksie po 1 randce uczestniczyles??
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 04 maja 2005, 13:31

Aphofis pisze:mianowicie przespalismy sie ze soba w pierwszy dzien gdy sie poznalismy

eh a ja myslałam ze takie rzeczy to sie tylko w filmach zdarzaja ;) jak dobrze jest zyc normalnie ;)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 maja 2005, 20:58

A to takie nienormalne ? :|

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”