jak go zadowolić?
Moderator: modTeam
jak go zadowolić?
hej.niedługo spedze upojny dzien z moim chłopakiem sam na sam.chce przygotować cos wyjatkowego pozniejwaz dawno nie bylismy blisko.wiem ze on cos kombinuje z kajdankaminie chce byc gorsza.pomozcie mi.pliska.cos ogrignalnego by go meega zadowolic
Re: jak go zadowolić?
heheh po prostu kup żelik czy jakieś olejki na pupe fajna bielizna albo poczekaj na pupe nic nie zakladaj zaskoczysz go a i tak ją szybko zdejmiecie po długiej przerwie <sex2> a najlepiej to go zamęczkamcia168 pisze:hej.niedługo spedze upojny dzien z moim chłopakiem sam na sam.chce przygotować cos wyjatkowego pozniejwaz dawno nie bylismy blisko.wiem ze on cos kombinuje z kajdankaminie chce byc gorsza.pomozcie mi.pliska.cos ogrignalnego by go meega zadowolic
a może jeszcze jakiś filmik wspulnie looknijcie Ładna bielizna, zero skrepowania, wielka otwartosc i szalone pomysly
wiesz ze on bedzie mial kajdanki, wiec zrob tak aby role sie odwrocily i ty go przykój
bedzie na pewno zaskoczony, jezeli uzywacie gumek, to kup jakies smakowe i sama mu ja załoz (ustami rzecz jasna), drocz sie z nim, badz odwazna a facet na pewno oszaleje
, wiec to z wlasnego doswiadczenia 
wiesz ze on bedzie mial kajdanki, wiec zrob tak aby role sie odwrocily i ty go przykój
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
kamcia168 pisze:hej.niedługo spedze upojny dzien z moim chłopakiem sam na sam.chce przygotować cos wyjatkowego pozniejwaz dawno nie bylismy blisko.wiem ze on cos kombinuje z kajdankaminie chce byc gorsza.pomozcie mi.pliska.cos ogrignalnego by go meega zadowolic
Kurde zazdroszcze Twojemu facetowi takiej dziewczyny. Gdyby moja kobieta przejawiala choc troszke takiej inicjatywy i checi jak Ty, to bylbym w siodmym niebie. A tak to mam same problemy
.Znasz sie na rzeczy... Ja bym oszalalJasta20 pisze:Ładna bielizna, zero skrepowania, wielka otwartosc i szalone pomysly
wiesz ze on bedzie mial kajdanki, wiec zrob tak aby role sie odwrocily i ty go przykójbedzie na pewno zaskoczony, jezeli uzywacie gumek, to kup jakies smakowe i sama mu ja załoz (ustami rzecz jasna), drocz sie z nim, badz odwazna a facet na pewno oszaleje
, wiec to z wlasnego doswiadczenia
No ale coz

Maverick pisze:Znasz sie na rzeczy... Ja bym oszalal
No ale coz
Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
Albo trzeba darzyc do spelniania swoich pragnien, chociaz wiem jakie to czasami jest trudne...... niestety!!

Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
mozesz kupic czekolade i potem zlizac ja z niego...
mniam ;-)
mniam ;-)
Salome
xxx
Nigdy nie licz na to ze facet da Ci szczescie.
Musisz miec w zanadrzu cos innego.
Musisz polegac na sobie.
xxx
Nigdy nie licz na to ze facet da Ci szczescie.
Musisz miec w zanadrzu cos innego.
Musisz polegac na sobie.
-
=ANIOLECZEK=
salome pisze:mozesz kupic czekolade i potem zlizac ja z niego...
mniam ;-)
Bita śmietana z owocami też nie jest zła

"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
-
=ANIOLECZEK=
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”