Podoba mi sie kolezanka...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Wera
Początkujący
Początkujący
Podoba mi sie kolezanka...

Postautor: Wera » 06 sty 2005, 16:46

Mam problem straszny i przesto staje sie nie do zniesienia. Mam 18 lat jestem kobieta zaprzyjaznilam sie z moja przyjaciolka w tym samym wieku. Ale zaczelam cos do niej czuc wcale nie potrzebnie chyba ja kocham wcale nie wiem dlaczego zaczełam ja dotykac wszedzie ale ona tego nie chce a ja to chce nie jestem lezbijka i sie klucimy sie strasznie pomozcie co mam robic jak moge to przestać. Cześć
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 06 sty 2005, 18:28

No cóż, lesbijka pewnie nie jesteś albo jeszcze o tym nie wiesz. U kobiet chyba zdecydowanie częściej się to zdaża niż u mężczyzn.
Nie mam pojęcia jak Ci doradzić. na pewno nie męcz koleżanki :)
Sprawdź się z kimś innym żebys poznała swoją orientację.
Ostatnio słyszalem o znajomym koleżanki co po 20 latach małżeństwa rozwiódł się z żoną dla faceta, zostawił ja i dzieci. Facet na eksponowanym stanowisku.
Tak więc nie do końca wiadomo jak to jest.
W każdym razie nic na siłę z koleżanką jeśli tego nie chce.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 06 sty 2005, 19:52

Tak zdecydowanie nie powinnaś męczyć "koleżanki". Lecz przebywac z nią jak z najleprzym przyjacielem jeżeli takowym jest. Najważniejsze chyba zbys podtrzymywała tę więź jaką teraz macie. Powstrzymać można to na pewno w niejeden sposób. A mianowicie powstrzymać się od kontaktu fizycznego i pozostać przy fantazjach. Po drugie wyodrębnić to co pomiędzy wami najleprze i pielgnować to.To może usatysfakcjonowac przynajmniej w sweże psychicznej. Proszę postarajcie się nie kłucić, bo to najleprza droga do rozwalenia tego wszystkiego a na pewno dziewczyno liczysz na coś wiecej.

POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
karol

Postautor: karol » 06 sty 2005, 20:28

A ja to mysle , iż nie jestes odosobniona w tym , moze u Ciebie to jest troche silniejsze , ale mysle ze wiele dziewczyn chcialo by sexu z inną dziewczyną .Trzeba poczekać w tym wieku wszystko sie zmienia , raz jest tak , drugi raz inaczej ! :564:
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 sty 2005, 23:41

A ja współczuję tylko Twojej kumpeli. Dziewczyna Cię lubi, a Ty ją molestujesz?Co innego gdyby ona tego chciała. Ale nie chce. Więc łapy od niej precz!!
Awatar użytkownika
theBill
Bywalec
Bywalec
Postautor: theBill » 07 sty 2005, 07:59

No nie ,,molestuj jej,, przeczekaj to, zobacz co będzie potem moze to takie chwilowe zauroczenie płcią przeciwną .......... albo może chłopa Ci trzeba :564:
Z tą panią nie zaczynaj - vódka - ty ją w morde ona Cię na ziemie :>
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Re: POMOCY

Postautor: foxy_lady » 07 sty 2005, 10:27

Wera pisze: wcale nie wiem dlaczego zaczełam ja dotykac wszedzie ale ona tego nie chce a ja to chce nie jestem lezbijka i sie klucimy sie strasznie

jak mozna kogos tak molestowac ? z Twojej wypowiedz brzmi to dziwnie. Postaw sie w jej sytuacji albo wyobraz sobie ze Twoj kumpel nagle zaczyna Cie oblapywac a Ty sobie tego nie zyczysz ? Coz Ty taka napalona, nie umiesz sie powstrzymac ? wyluzuj troszeczke.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 07 sty 2005, 15:18

Jest u nas na forum pewien pan, który zastanawiał się nad swoją seksualnością... w każdym razie już mu przeszło, więc Tobie też pewnie przejdzie. A jeśli nie to i tak nic na to nie poradzisz :)
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
karol

Postautor: karol » 07 sty 2005, 15:32

To moze sie pojawiac i znikać , Ty bedziesz miec na tym punkcie bzika !! az w koncu okresli sie samo !! :564:
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 08 sty 2005, 14:42

theBill śmiesznie to napisal ale moze cos w tym jest,mzoe potrzeba ci chlopa ;)
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 08 sty 2005, 16:49

Jesne że tak! Wszystkie wątpliwości znikną jak znajdziesz pana, który zrobi Ci dobrze :)
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 10 sty 2005, 01:10

Jesne że tak! Wszystkie wątpliwości znikną jak znajdziesz pana, który zrobi Ci dobrze
może chłopa Ci trzeba

swięte słowa :) a tak na powaznie to molestowanie przyjaciolki nic Ci nie da, mozesz ja tylko stracic, poszukaj jakiejsc chetnej dziewczyny jak Cie to ciekawi i juz, a jak u Ciebie jest z facetami ?podobaja Ci sie ?
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 21 sty 2005, 14:34

racja nie męcz kolezanki, przecież ona tego nie chce i nie możesz ja do tego zmusić... Jeśli zalezy ci na tej przyjaźni to niczego na niej nie wymuszaj... Hmmm... nie jesteś lesbijka... ale wydaje mi się że chyba męczy cie ta ciekawość...
Tier
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tier » 21 sty 2005, 23:56

ja ci doradze tylko tyle. Obejrzyj film Fucking Alam
Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 22 sty 2005, 16:18

"Fuckin' Amal" - taki tytuł...

Wg mnie ten temat to była czysta prowokacja...

:564:
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Tier
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tier » 23 sty 2005, 02:23

damian24 pisze:"Fuckin' Amal" - taki tytuł...

i ty sie pomyliłeś ;]. "Fucking Amal"
http://fucking.amal.filmweb.pl/
Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 23 sty 2005, 03:02

Tier pisze:
damian24 pisze:"Fuckin' Amal" - taki tytuł...

i ty sie pomyliłeś ;]. "Fucking Amal"
http://fucking.amal.filmweb.pl/

"Fuckin'"...za dużo gangsterskich filmów... ;)
Prawie każdy "anglojęzyczny" pomija subtelne "g" w wymowie.
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Awatar użytkownika
Zielonowłosa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Zielonowłosa » 24 sty 2005, 00:44

Witam.
Słyszałam, że wiele kobiet mam predyspozycje do tego typu eksperymentów... Nie można oczywiście narzucać się ludziom (w każdej sytuacji z resztą...). Myślę, ze poznanie swojej "prawdziwej natury" jest tylko kwestią niedługiego czasu. Dlatego uzbroj się w cierpliwość i staraj się sama siebie odnaleźć. Może warto zawrzeć znajomość z koleżanką o podobnych poglądach???
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Odnośnie filmu, widziałam go kilka dni temu... Sredni, nic szczególnego i chyba trochę szokująco-smutny, nie ze względu na sam motyw, ale stosunki między "przyjaciółmi".

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”