Nawiazanie kontaktu...
Moderator: modTeam
Nawiazanie kontaktu...
Czy tez tak macie ze niektorymi kobietami macie problem z nawiazaniem kontaktu?? Co wtedy robicie?? Poznałem ostatnia jedna ciekawa dzieczyne, jednak nie umiem jej wyczuć, cholera. Wydaje mi sie ze ona moze bc nieśmiała lub nieufna. Jak podejść do takiej kobiety, by zdobyć jej zaufanie??
- Mroczny Piskacz
- Maniak
ja sam nie podam Ci takowej receptury ale wiem pare rzeczy
primo: badz soba, nie udawaj kogos innego
secundo: nie "rzucaj sie" na nia tylko spokojnie do tego podejdz
wiecej nie wiem, albo nie pamietam teraz, jakby co to dodam
Ja Ne,
ja sam nie podam Ci takowej receptury ale wiem pare rzeczy
primo: badz soba, nie udawaj kogos innego
secundo: nie "rzucaj sie" na nia tylko spokojnie do tego podejdz
wiecej nie wiem, albo nie pamietam teraz, jakby co to dodam
Ja Ne,
- Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
Kontaktuj się z nią jeśli ona ma na to ochotę. Bardzo możliwe, że jest nieufna bo już się na czymś sparzyła co nie zmienia faktu, że powinna okazać jakieś zainteresowanie. W przeciwnym wypadku po jakimś czasie dąłbym sobie z nią spokój.
W takim wypadku zaufanie możesz zdobyć tylko szczerością i to tak żeby mogła ją sprawdzić
W takim wypadku zaufanie możesz zdobyć tylko szczerością i to tak żeby mogła ją sprawdzić
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
- Mroczny Piskacz
- Maniak
eee, no comprende, albo jakby to powiedzial moj ulubiony bohater serialu Hotel Zacisze "ke?" :-)
ale co ja sie bede wypowiadal, ja zawsze pieprz^^^ swoje kontakty z kobietami wiec marny ze mnie doradca
Ja Ne,
eee, no comprende, albo jakby to powiedzial moj ulubiony bohater serialu Hotel Zacisze "ke?" :-)
ale co ja sie bede wypowiadal, ja zawsze pieprz^^^ swoje kontakty z kobietami wiec marny ze mnie doradca
Ja Ne,
- Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Hah to piękne co powiedziała Lizaa, nieśmiałe, przelotne spojrzenie w oczy i delikatny uśmiech ... i jak najszybciej podejść i zacząć rozmowę o czymkolwiek, bo domysły tylko zwiększają szansę na JJĄĄKKKAAANNIEEE - tu wiem co mówię, możecie mi uwierzyć na słowo.
No i - jak powiedziano - oczywiście szczerość i zero pozerstwa - jak wyjdzie na jaw (a nie ma możliwości by nie wyszło, to klops :573: ).
:564:
No i - jak powiedziano - oczywiście szczerość i zero pozerstwa - jak wyjdzie na jaw (a nie ma możliwości by nie wyszło, to klops :573: ).
:564:
...
- Sir Charles
- Weteran
wiem że nie ma uniwersalnych rad jesli chodzi o postępowanie z ludźmi ale instynkt podpowiada mi że najlepiej się nie spieszyć. wiem, że jak człowiek się kimś zainteresuje to chciałby wszystko na raz, ale czasem drugiej stronie trzeba po prostu dać trochę swobody i wolności. wiem o czym mówię, bo chyba mam właśnie do czynienia z męskim odpowiednikiem (o Nim był mój pierwszy post) i zdałam sobie sprawę że jedyne co mogę to czekać nie robiąc sobie za dużych nadziei. pozdrowienia !
Bardzo możliwe, że jest nieufna lub nieśmiała. Jeżeli tak jest to musisz zrobić dużo aby mogła otworzyć się przed tobą. I może wtedy poprawi się kontakt między wami. na pewno dużo się z nią kontaktuj, staraj się rozmawiać, miej z nią kontakt wzrokowy.
Mnie najbardziej zastanawia to dlaczego z niektórymi ludźmi odrazu szybko się łapie kontakt, można rozmawiać o wszystkim itd..A z niektórymi jest pod tym względem ciężej, trudniej prowadzi się rozmowe itd.
Mnie najbardziej zastanawia to dlaczego z niektórymi ludźmi odrazu szybko się łapie kontakt, można rozmawiać o wszystkim itd..A z niektórymi jest pod tym względem ciężej, trudniej prowadzi się rozmowe itd.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- Lady_Jesika
- Uzależniony