Nawiazanie kontaktu...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Nawiazanie kontaktu...

Postautor: mariusz » 05 sty 2005, 15:30

Czy tez tak macie ze niektorymi kobietami macie problem z nawiazaniem kontaktu?? Co wtedy robicie?? Poznałem ostatnia jedna ciekawa dzieczyne, jednak nie umiem jej wyczuć, cholera. Wydaje mi sie ze ona moze bc nieśmiała lub nieufna. Jak podejść do takiej kobiety, by zdobyć jej zaufanie??
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 05 sty 2005, 15:34

to jest dobre pytanie

ja sam nie podam Ci takowej receptury ale wiem pare rzeczy

primo: badz soba, nie udawaj kogos innego

secundo: nie "rzucaj sie" na nia tylko spokojnie do tego podejdz

wiecej nie wiem, albo nie pamietam teraz, jakby co to dodam

Ja Ne,

Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 05 sty 2005, 15:37

Kontaktuj się z nią jeśli ona ma na to ochotę. Bardzo możliwe, że jest nieufna bo już się na czymś sparzyła co nie zmienia faktu, że powinna okazać jakieś zainteresowanie. W przeciwnym wypadku po jakimś czasie dąłbym sobie z nią spokój.
W takim wypadku zaufanie możesz zdobyć tylko szczerością i to tak żeby mogła ją sprawdzić :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 05 sty 2005, 15:43

zeby mogla sprawdzic szczerosc :?:

eee, no comprende, albo jakby to powiedzial moj ulubiony bohater serialu Hotel Zacisze "ke?" :-)

ale co ja sie bede wypowiadal, ja zawsze pieprz^^^ swoje kontakty z kobietami wiec marny ze mnie doradca :D

Ja Ne,

Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 05 sty 2005, 16:00

Nie mówię o jakichś rzeczach wydumanych :)
Zwykłe, kontakty nr. telefonu, adres, pożniej poważniejsze rzeczy ale wszystko szczerze. Na więcej zwierzeń jeszcze przyjdzie czas :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 05 sty 2005, 16:03

czasami kontakt zwrokowy starczy aby kobieta sie przekonala do kogos , nawet taka nieufna.
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 05 sty 2005, 16:25

Hah to piękne co powiedziała Lizaa, nieśmiałe, przelotne spojrzenie w oczy i delikatny uśmiech ... i jak najszybciej podejść i zacząć rozmowę o czymkolwiek, bo domysły tylko zwiększają szansę na JJĄĄKKKAAANNIEEE - tu wiem co mówię, możecie mi uwierzyć na słowo.
No i - jak powiedziano - oczywiście szczerość i zero pozerstwa - jak wyjdzie na jaw (a nie ma możliwości by nie wyszło, to klops :573: ).
:564:
;)...
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 05 sty 2005, 17:33

ja strasznie nie lubie po prostu podejsc do dziewczyny i zaczac gadke o byle czym - jestem koneserem :P i uwielbiam wlasnie te przelotne spojrzenia, polusmieszki, mrugania, przypadkowe musniecia... mmmmmmmm to jest to :)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Papillon
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Papillon » 05 sty 2005, 19:51

wiem że nie ma uniwersalnych rad jesli chodzi o postępowanie z ludźmi ale instynkt podpowiada mi że najlepiej się nie spieszyć. wiem, że jak człowiek się kimś zainteresuje to chciałby wszystko na raz, ale czasem drugiej stronie trzeba po prostu dać trochę swobody i wolności. wiem o czym mówię, bo chyba mam właśnie do czynienia z męskim odpowiednikiem (o Nim był mój pierwszy post) i zdałam sobie sprawę że jedyne co mogę to czekać nie robiąc sobie za dużych nadziei. pozdrowienia !
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 06 sty 2005, 12:01

Bardzo możliwe, że jest nieufna lub nieśmiała. Jeżeli tak jest to musisz zrobić dużo aby mogła otworzyć się przed tobą. I może wtedy poprawi się kontakt między wami. na pewno dużo się z nią kontaktuj, staraj się rozmawiać, miej z nią kontakt wzrokowy.

Mnie najbardziej zastanawia to dlaczego z niektórymi ludźmi odrazu szybko się łapie kontakt, można rozmawiać o wszystkim itd..A z niektórymi jest pod tym względem ciężej, trudniej prowadzi się rozmowe itd.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 07 sty 2005, 14:39

Ja ostatnio właśnie mam problem odwrotny, że aż nadto nie mam jakiegoś wstydu, żeby czasem przystopować :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 08 sty 2005, 14:56

różni sa ludzie i różnie należy do nich podchodzić.
I wlaśnie dzięki temu świat jest ciekawy :)
a poza tym zgadzam sie z Trinity,kontakt wzrokowy jest niezwykle wazny

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”