Jeśli moja kobieta gdzie nie gdzie jest wypirsingowana(nosi kolczyki) wiecie w którym miejscu czy jeśli zachacze o nie penisem albo językiem jest jakiś sposób na uwolnienie się od tego.
Ps.A gdy twoja dziewczyna uwięzi Cię przykutego do łóżka i sobie pójdzie jest jakaś mądry sposób na uwolnienie sie bez dodatkowego kluczyka spotkałem dziewczynę kiedyś(domine) o takich upodobaniach i fantazjach.
Co wy na to ?
Niesamowita dziewczyna ! :roll:
Co wy o tym uważacie ?
Czy to takie typowe zboczenie kobiet :mrgreen:
:570: Czy ja przesadzam ?
Drobne wpadki ( kajdanki)
Moderator: modTeam
- Dziki Wilk
- Pasjonat
Nie przesadzasz!!!. Fantazja kobiet nie zna granic nie obrażając nas facetów :lol:
Wiesz każda kobitka ma swoje upodobania. Każda ma swój gust co do dodatków i róznych fantazji.
Jeżeli lubią przywiązywać do łóżka, to wiesz - jesteśmy wtedy dosłownie w ich rękach :twisted: i żadna siła nam nie pomoże :mrgreen: (może to nawet i dobrze). Pamiętaj jednak ze nastepnym razem to my możemy być na górze a wtedy ......... :roll:
A co do kluczyka - polecam komedie(z wątkami erotycznymi dla zainteresowanych) 40 dni i 40 nocy tam jest poruszona sprawa kajdanek i łóżeczka a po za tym celibatu :shock:
Wiesz każda kobitka ma swoje upodobania. Każda ma swój gust co do dodatków i róznych fantazji.
Jeżeli lubią przywiązywać do łóżka, to wiesz - jesteśmy wtedy dosłownie w ich rękach :twisted: i żadna siła nam nie pomoże :mrgreen: (może to nawet i dobrze). Pamiętaj jednak ze nastepnym razem to my możemy być na górze a wtedy ......... :roll:
A co do kluczyka - polecam komedie(z wątkami erotycznymi dla zainteresowanych) 40 dni i 40 nocy tam jest poruszona sprawa kajdanek i łóżeczka a po za tym celibatu :shock:
Qui non zelat, non amat.
- Dziki Wilk
- Pasjonat
Co z kolczykiem .........
Zaczaczyłem raz przy zabawie z pępkiem więc naszla mnie myśl wiesz jakie to było bolesne a co jeśli to sie przytrafi nie na durnym obozie tylko w sytuacji łóżkowej ?
Nie z językiem tylko z ......... :mrgreen:
Ale kowal powiec sam przyznaj sie nie miałeś nigdy takich fantazji a woku świece : ) :567: ale wyszedł mi melodramat
Zaczaczyłem raz przy zabawie z pępkiem więc naszla mnie myśl wiesz jakie to było bolesne a co jeśli to sie przytrafi nie na durnym obozie tylko w sytuacji łóżkowej ?
Nie z językiem tylko z ......... :mrgreen:
Ale kowal powiec sam przyznaj sie nie miałeś nigdy takich fantazji a woku świece : ) :567: ale wyszedł mi melodramat
- Dziki Wilk
- Pasjonat
Kowal masz zarówe oświeciło cie :570:
Nie jesteś pierwszy : )
Jedyne czego brakuje na tym forum to dużo laseczek najlepiej feministek żeby można było sie z kimś popsztykać wof a ten kolczy w dziurce :mrgreen: to był przykład : )
Ps.jakby co zarządam żeby wyjeła : )
Nie jesteś pierwszy : )
Jedyne czego brakuje na tym forum to dużo laseczek najlepiej feministek żeby można było sie z kimś popsztykać wof a ten kolczy w dziurce :mrgreen: to był przykład : )
Ps.jakby co zarządam żeby wyjeła : )
- Dziki Wilk
- Pasjonat
Wyobraź sobie teraz że trafiasz na zboczoną dziewczyne która cie związuje a potem mówi ze wykastuje a ty jeleniu nie masz szans ucieczki trzeba sie jakoś zabezpieczyć może i takie numery są podniecające ale sorry bez przesady
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”