Klamstwa klamstewka ... :|

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Klamstwa klamstewka ... :|

Postautor: tr3sor » 05 gru 2004, 03:11

Coz ... niechodzi mi o wasze podejscie do tego ... ani czy jakies klamstwa bola mniej lub bardziej... ani o sam fakt i sens owego procederu ...

Otoz ... w mojim przypadku to jest dosc nieciekawie :| sam niewiem po co powiedzialem nieprawde << jakie ladne okreslenie na klamstwo. Ale jak juz to zrobilem raz ... to brnalem w tym dalej i dalej ... azeby potwierdzic to pierwsze "klamstewko". W czym zecz dokladniej ... oklamalem osobe ktora kocham jak nikogo na swiecie ... w sprawie tego czy jestem czy niejestem prawiczkiem :O. Glupie ? jasne ze glupie !!. Po co ? bo wiem iz ona spodziewala sie tego iz nim niejestem ... Chodzilismy razem przez 3 lata do gimnazjum ... te 3 lata to chyba najbardziej burzliwy okres w mojim krotkim zyciu :/. Po takich jazdach jakie robilem w gimnazjum spokojnie mozna bylo mnie podejzewac o sado mashizm animal sex itp ... Ale to niebylo jedynym powode... teoretycznie dziewczyny ktore sa dziewicami wola doswiadczonych partnerow ... ona chyba liczyla ze ja juz doswiadczenie mam ... chyba niechcialem jej zawiesc :/. Koniec wywodow dlaczego i po co ... w kazdym razie klamst na ten temat bylo mnostwo gdyz dosc czesto byl on poruszany ...

Teraz problem jak sie do tego przyznac ... wczoraj mimochodem dalem jej link do forum ... (gadalismy na gg mowilem ze pisze posta zapytala gdzie itp ... czemu mial bym niepodac). Teraz pisze tu o tym chyba z nadzieja iz to przeczyta ... wybaczy ... zrozumie ... chodz sam do konca siebie nierozumiem ... JAKIM ZE GLUPCEM TRZEBA BYC BY ROBIC TAKIE GLUPSTWA !?!?!?!.

Watpie zeby ktos byl w podobnej sytuacji ... chodz moze ... Jizus boli mnie to od 5 miesiecy ... od 5 miesiecy z tym walcze ... z samym soba walcze ...
Jesli nikt niebedzie wstanie nic doradzic ... to chodz powiedzcie czy na jej miejscy wybaczyli byscie mi tak glupie zachowanie ... wiem ze kazdy jest inny ale to moze dac jakies pojecie o mentalnosci ludzi ... o tym jak reaguja ... moze mnie wasze zdania jeszcze bardziej dobija ... a moze podniosa naduchy...

PS. KAWAL TEPEGO KUTASA ZEMNIE ! :|

Edit:

Czy moj problem jest az tak glupi... banalny... niewarty spojzenia ... iz nikt nieudzieli zadnej rady ?. Czyz nie pomoc powinna byc idea tego forum :| zaraz kur** eksploduje ... :| :573:

Edit2:

krzys gdzie jestes jak cie potrzebuje ? :| :569:
trzeba zalatwic lampe jak w batmanie ... znak na chmurach i sie pojawiasz :|
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
ThugLife
Bywalec
Bywalec
Postautor: ThugLife » 05 gru 2004, 10:29

Mysle ze looz. Ja na jej miejscu bym sie posmial z twoich wkretek :D Ogolnie chyba nawet lepiej poznawac wszystko we dwoch.. Klamstwo klamstwem, ale niewinne/nie bolace i popelnione z milosci! o! ;)
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 05 gru 2004, 10:30

Taaa latwo powiedziec ... bo niejestes w mojej sytuacji :O :\
Obrazek

Awatar użytkownika
ThugLife
Bywalec
Bywalec
Postautor: ThugLife » 05 gru 2004, 10:38

Fakt, bo powiedzialem od razu, ale na 99,9% jest tak mowie ;)
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 05 gru 2004, 10:43

Heh im dluzej o tym mysle tym bardziej wydaje mi sie ze jak na to zaraguje niemam wplywu ... wiec dlaczego sie tak stresuje ? :O i po co ? skoro i tak niezmienie tego jak to odbierze :|
Obrazek

Awatar użytkownika
Bartek22
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Bartek22 » 05 gru 2004, 11:06

Głowa do góry...

Na pewno każdemu z forumowiczów przytrafiło sie kiedyś jakieś kłamstewko...;)

Ale pamiętaj co za dużo to nie zdrowo...

Myśle, że Ci wybaczy....chociaż na pewno bardziej ucieszyłaby się gdyby powiedział jej to w cztery oczy...
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 05 gru 2004, 11:36

Spoko spoko ;> to tylko taka moja zludna nadzieja ;> gdyz jak to pisalem bylem zmeczony ... i zazenowany wlasna glupota ... iz tak dlugo to ciagnalem ;>.
A watpie zeby byla dzis "in the network" wiec ;> raczej uda mi sie to powiedziec w 4 oczy ;> bo idziemy na "Noc salsy" ;> takze to chyba bedzie dosc dopra okazja ... i chyba jedyna dzisiaj bo wczesniej sie niespotkamy ^^ :P
Obrazek

Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 05 gru 2004, 11:57

Jak Cię kocha, to jej to będzie latać. Co najwyżej się z Ciebie pośmieje, ale jakaś kara musi być. To mówię ja - kobieta :)
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 05 gru 2004, 12:04

Heh teraz sam z siebie sie smieje :D. Sam niewiem po co to bylo ... :|.
Coz mowisz "jesli cie kocha" w takim razie dowiem sie czy naprawde mnie kocha czy tylko tak mowi :P
Obrazek

Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 05 gru 2004, 12:14

Coz mowisz "jesli cie kocha" w takim razie dowiem sie czy naprawde mnie kocha czy tylko tak mowi
Dokładnie tak, więc nie wiem, czego się boisz. Chyba tego, że jednak nie kocha.

Spoko będzie :)
Gość

Postautor: Gość » 05 gru 2004, 14:15

Wiesz, ja bym sie po prostu... Rozesmiala :) i chyba na tym bym skonczyla. Mrt ma racje, kara musi byc jakas ale ta chyba nie jest taka zla.
Jesli Cie kocha (tak, zt ym tez sie zgadzam :564: ) to na pewno nie masz sie czym stresowac.
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 05 gru 2004, 15:31

dobrze, ze nie skłamałeś w drugą stronę
ja Ci powiem tak-świetny z Ciebie facet-wybaczy na pewno!
Kasiaczek
Początkujący
Początkujący
Postautor: Kasiaczek » 05 gru 2004, 17:47

widze, że dziewczyny tutaj ci szybko wybaczyły...
jednak nie wiedzą, jak ja sie teraz czuję... przez ponad 5 miesięcy okłamywałeś mnie...
kara?? hmm... teraz bede zapewne mniej ufna... to jest wystarczająca kara dla nas dwojga...
OMG... jak ja się teraz głupio czuję... :567:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 gru 2004, 18:41

Co jest , kto mnie tu woła ! mówiłem ze w soboty i niedziele pracuje !! wiec mnie tu nie szukać !!

Czytam i czyta, no i powiem cos też w tym temacie , i znowu bedziecie zaskoczeni i zdziwieni ! wiec mówie

Zdrade bym zniusł , człowiek to jednak ułomne stworzenie z mnustwem pokus,itd. popełnia błedy , robi głupstwa , ale ..... skoro tak jest , a ja o tym wiem , bo wiem , to szacunek do mnie wymaga tego by mnie nie okłamywac a jesli to nastapiło to samemu powiedziec zanim sie sam dowiem , albo inni mi to uswiadomia zem został okłamany
BOWIEM KŁAMSTWA NIE JESTEM W STANIE WYBACZYC !!
Wszystko jestem w stanie zrozumieć , wiec po co mnie okłamywac ????
kłamstwo to h u j n i a... z grzybnią , nie do przyjecia dla mnie ! :564:

najbardziej mnie wkuza ludzka głupota i kłamstwa !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 05 gru 2004, 18:52

widze, że dziewczyny tutaj ci szybko wybaczyły...
jednak nie wiedzą, jak ja sie teraz czuję... przez ponad 5 miesięcy okłamywałeś mnie...
kara?? hmm... teraz bede zapewne mniej ufna... to jest wystarczająca kara dla nas dwojga...
OMG... jak ja się teraz głupio czuję...
Z igły widły robisz. Każdy facet chce być macho - nie rozumiesz? I czy to jakaś fundamentalna sprawa dla Waszego związku? Chyba że facet bez doświadczenia Ci nie pasuje...
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 05 gru 2004, 19:15

Dobra krzys ale w takim razie co z przyznaniem sie po czasie do klamstwa ... jeszcze przed tym jak ta 2 osoba dowiedziala sie o jego istnieniu od osob trzecich ? :|.
Obrazek

Kasiaczek
Początkujący
Początkujący
Postautor: Kasiaczek » 05 gru 2004, 19:54

"Z igły widły robisz. Każdy facet chce być macho - nie rozumiesz? I czy to jakaś fundamentalna sprawa dla Waszego związku? Chyba że facet bez doświadczenia Ci nie pasuje..."

Zależy mi na Nim... nieważne czy doświadczony, czy nie... macho, czy mieczak... ale "kolorował" przez 5 miesiecy... teraz nie wiem co jest prawda a co nie... czuje sie bardzi dziwnie... oszukał mnie na maxa...
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 05 gru 2004, 20:05

Kasiaczek pisze:Zależy mi na Nim... nieważne czy doświadczony, czy nie... macho, czy mieczak... ale "kolorował" przez 5 miesiecy... teraz nie wiem co jest prawda a co nie... czuje sie bardzi dziwnie... oszukał mnie na maxa...

wiesz co - zdecyduj sie
kolorwal czy oszukal na maxa
bo moim zdaniem ubarwial
a tobie cos strasznie zalezy na tym ze cie oklamal i nie wiadomo co dalej

jedyne co moim zdaniem mozesz miec za zle to forma w jakiej to przekazal (ze nie jest taki doswiadczony, ze cie zwodzil (w sumie o blachostke ale ty chyba masz inne zdanie))
ze na publicznym forum i ze zwierza sie innym a nie tobie

tr3sor - podstawowy blad w sztuce = nie daje sie linka do forum - zawsze czegos bedziesz zalowal co kiedys napisales - a nie zdazysz pokasowac wszystkich postow
my jestesmy bardziej wyrozumiali - wymaczymy
ale ktos bliski moze nei zrozumiec - zareaguje impulsywnie i emocjonalnie

jedz do niej i wytlumaczie sobei pewne rzeczy w 4 oczy
nie pojcie sie pytan ......i odpowiedzi
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 05 gru 2004, 20:12

Ta tylko powiedziala mi "lepiej zebysmy sie dzisiaj niewidzieli"
A tak "milo" zapowiadala sie ta niedziela ... wieczorem "Noc salsy" (chodzimy razem na kurs ;>)

No nic ... w takim razie zobaczymy na ile nasz seks robot ma racje ... :|.

Ide sie ubrac i do klubu ...
Obrazek

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 gru 2004, 20:13

Rozumiem KASIACZKA !

Tr3sor ..... Dla mnie to by było wazne !! ze sam sie przyznałeś do tego ze skłamałeś i wiem o tym od własnie Ciebie , bo znaczy to ,ze Cie to gryzło i zdajesz sobie sprawe ze tak nie mozna, ze to zle !! mówisz sam !! szanujesz mnie !! Popełnic bład to głupstwo , przyznać sie do niego to juz inna bajka
Tylko w tym przypadku jeszcze jeden aspekt jest wazny , czy powiedziałeś sam dlatego bo i tak by to wyszło !! czy ze wzgledów takich jak pisałem ciut wyzej , w tym poscie !

Do Was .........! Jestescie młodzi , wiele jeszcze sie musicie nauczyc i nauczycie sie , nie przekreslajcie czegoś bo cos tam !! uczcie sie na błedach , wyciagajcie wnioski ! wybaczac to piekna rzecz , widzac to w oczach temu któremu sie wybacza , widzac to cos !! wie sie ze warto było !! ale trzeba patrzec !! a On to musi miec w swych oczach
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 05 gru 2004, 22:49

Krzysiu qźwa ... - dobrze napisane... :564:
Po cholerę kłamać, oszukiwać, w szczególności bliską osobę, nawet w drobiazgach...
Tr3sor - powiedz Jej o tym jak najprędzej, w cztery oczy, przedstawiając motywację swojego kłamstwa - zrozumie na pewno, przecież to nieszkodliwy drobiazg, a fakt, iż sam się do tego przyznałeś tylko Was zbliży.
:564:
;)...
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 05 gru 2004, 22:54

lorenz - juz "powiedzial" poprzez danie linka do forum :) miejmy nadzieje ze wszystko sobie wyjasnia w 4 oczy, kurde nie wiem czy chcialabym sie dowiedziec wlasnie w taki sposob- facet zapodaje mi linka na forum i tam moge sobie o wszystkim przeczytac... moze by mnie to jakos bardziej "dotknelo" niz sam fakt tego malego klamstewka... ale ja w ogóle ostatnio dziwna jestem ;)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Gość

Postautor: Gość » 05 gru 2004, 22:56

Tez sie nad tym zastanawiam. Kurcze, dla mnie to niezbyt fajne wyjscie. Moge porownac do, no nie wiem... Zrywania przez smsa. Takie rzeczy powinno sie zalatwiac chyba w rozmowie w 4 oczy.
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 05 gru 2004, 22:58

Jasne Elspeth - nie zakonotowałem sobie jakoś tego linka - no cóż... radzę w cztery oczy, z kwiatkami i przeprosinami za taką formę komunikacji...
No ale ja przecież XIX-wieczny jestem... :567:
:564:
;)...
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 05 gru 2004, 23:00

lorenzen pisze:No ale ja przecież XIX-wieczny jestem...

wiesz mi to akurat by chyba nie przeszkadzalo ;) :564:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 gru 2004, 23:02

To co nie jest warta by jej o tym powiedziec !!!!!!!!!!!!!! tylko jakiś link!!!!!!!!!!! toc to czyste hamstwo ! trzeba miec tą odwagę i sie ukozyc w pewnien sposób
Nie no nie mogę moje nadgarstki powyginało , no jak mozna ! Toć to to samo co zamiast powiedzieć kocham Cie (kobiecie po raz pierwszy ) napisac jej to !! na GG ,ja bynajmniej bym takiego goscia wysmiał ! :547: :547: :547:
Ale ja z innej epoki jestem teraz wszystko takie nowoczesne , jeszcze chwila (bo patrzcie sex przez internet juz tez jest uprawiany ) a beda dzieci też tak robić :564:
Gość

Postautor: Gość » 05 gru 2004, 23:05

Krzys, cos w stylu Panel sterowania>Opcje internetowe>Nowy internauta>Utworz? :564: :)) Do takiego sposobu na dzieci to chyba nam duuzo brakuje :P
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 05 gru 2004, 23:06

krzys pisze:sex przez internet juz tez jest uprawiany ) a beda dzieci też tak robić

eee nie sadze ;) za duza przyjemnosc by przed nosem uciekla :D :564:

Ale fakt faktem ze mnie trzesie na mysl ze facet zamiast pogadac wysyla smsa albo posluguje sie mailem gg czy innymi wynalazkami :( a niestety jest to coraz czestsza praktyka - chociaz zeby byc fair to dziewczyny w niczym facetom na tym polu nie ustepuja> Gdzie ta odwaga ponoszenia konsekwencji wlasnych decyzji???
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 05 gru 2004, 23:12

Kathrin:
Krzys, cos w stylu Panel sterowania>Opcje internetowe>Nowy internauta>Utworz? Do takiego sposobu na dzieci to chyba nam duuzo brakuje

Oj Katiu chyba nie doceniasz Japończyków... :565: - słyszałem o komórkach dla psów, więc nie widzę problemu - jakieś 10 lat i ... :573:
;)...
Gość

Postautor: Gość » 05 gru 2004, 23:14

No dobra :D Wycofuje sie :564: Japonczycy rulez ;)
Tylko mam nadzieje, ze dobrze oznacza te opcje, ktora bedezie odpowiedzialna za dzieci zeby przypadkiem nie wlaczyc tego czego nie trzeba :P Choc... to by byl tak jak dzisiejsza wpadka :D

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”