Przyjazn
Moderator: modTeam
Przyjazn
przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna. czy oboje odbieraja to tak samo? co sie stanie jesli jedna strona zapragnie czegos wiecej? jak poznac ze ona chce tylko przyjazni?
posluze sie pewnym cytatem:)
"A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much. She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way. This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying, You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you. We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants. But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic. And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you. In fact, we will never hire you. But we will call you from time to time to complain about the person that we hired."
nie wiem jak wy ale ja jestem na bierzaco w temacie. bardzo niewygodna sytuacja. nie wiem jak sobie z nia poradzic. zapomniec?
pzdr.
posluze sie pewnym cytatem:)
"A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much. She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way. This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying, You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you. We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants. But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic. And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you. In fact, we will never hire you. But we will call you from time to time to complain about the person that we hired."
nie wiem jak wy ale ja jestem na bierzaco w temacie. bardzo niewygodna sytuacja. nie wiem jak sobie z nia poradzic. zapomniec?
pzdr.
Porownanie w cytacie jest niezłe.
A co przyjazni damsko-meskiej - istnieje.
Przynajmniej w moim przypadku.
Zadne z nas nie byloby by w stanie byc ze soba
Po prostu przyjazn, dluga, zakrecona, wesola, na lata.
Choc zdarzaly mi sie przypadki facetow, ktorzy jednak zechcieli w pewnym momencie czegos wiecej.
A co przyjazni damsko-meskiej - istnieje.
Przynajmniej w moim przypadku.
Zadne z nas nie byloby by w stanie byc ze soba
Po prostu przyjazn, dluga, zakrecona, wesola, na lata.
Choc zdarzaly mi sie przypadki facetow, ktorzy jednak zechcieli w pewnym momencie czegos wiecej.
Maverick pisze:Przyjazn damsko - meska to moze byc tylko jak kobieta nie kreci faceta fizycznie, a kobieta skolei nie za bardzo ma ochote z facetem (z roznych wzgledow). Inaczej nei widze mozliwosci
Racja!Mam przyjaciół(małżeństwo),z którymi przyjaźnię się już 14 lat.On naprawdę jest niezbyt ciekawym facetem,ale jest za to wspaniałym przyjacielem.
Przyjaźń z przystojniakiem?Hmm...Sądzę jednak,że byłoby to możliwe Maverick.Powtarzam:"byłoby",ale czy na 100%?Musiałabym sprawdzić.Pozdro!
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Napisze bo widze iż nikt tego do tamtych wypowiedzi nie dołaczy ...... tematu!!
Przyjazń damsko meska ludzi wzajemnie sie sobie podobajacych jest nie mozliwa , przed ich romansem do którego dojdzie ,
natomiast po takowym romansie takowa przyjazn jest juz mozliwa !!!!!!!!
Przyjazń damsko meska ludzi wzajemnie sie sobie podobajacych jest nie mozliwa , przed ich romansem do którego dojdzie ,
natomiast po takowym romansie takowa przyjazn jest juz mozliwa !!!!!!!!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Szukalam i nie moglam znalezc.
Ktos kiedys powiedzial, ze aby przyjazn pomiedzy facetem a kobieta byla mozliwa potrzebne jest minimum fizycznej antypatii, moze cos w tym jest.
Ja osobiscie w taka przyjazn wierze i uwazam, ze istniec moze choc... Moj zwiazek rowniez zaczal sie od przyjazni i wydawalo mi sie, ze nic innego byc z tego nei moze.
Ktos kiedys powiedzial, ze aby przyjazn pomiedzy facetem a kobieta byla mozliwa potrzebne jest minimum fizycznej antypatii, moze cos w tym jest.
Ja osobiscie w taka przyjazn wierze i uwazam, ze istniec moze choc... Moj zwiazek rowniez zaczal sie od przyjazni i wydawalo mi sie, ze nic innego byc z tego nei moze.
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta
cytrynka pisze:ja juz nie wierze w przyjazn z kobietami wiec zostali mi juz tylko facecimam przyjaciela faceta i ufam mu bardziej niz kazdej innej kobiecie
juz za wiele razy sie zawiodlam na dziewczynach a na facecie jeszcze nie
Myślę podobnie jak Cytrynka :564: . I szczerze powiedziawszy, mocno wierzę w przyjaźń z mężczyzną po rozstaniu...chociaż zawsze jedna strona cierpi bardziej(zazwyczaj ta zostawiona)
I witam wszystkich, ja nowa tutaj
Let me sleep all night in your soul kitchen
Mav nie wiem jaki to temat , ale juz ty było czy przyjazn miedzy kobieta i mezczyzną jest mozliwa na 200% to juz było !! a ze wyszukiwarka jest do bani to juz nie moja wina ! :564: Ty tu jestes od tego by jakos działała , ja sie na tym mnie znam
:564: choc wiem ze ustawienie jej tak by wiedziała co i jak jest zaiste trudne ! :547:

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”