Co kupić dziewczynie na mikołaja i pod choinke?
Moderator: modTeam
Co kupić dziewczynie na mikołaja i pod choinke?
Co byście kupili swoim dziewczynom na mikołaja i pod choinke? Pomóżcie :566:
Nie no takie uogulnienie kobiet mnie przeraza :569:
Znasz swoja pania lepiej od nas ... powinines wiedziec co lubi ...
A jesli masz az taki problem to uniwersalny prezent
pluszowy mis ;> chyba wszystkie panie uwazaja ze to jest "slodkie"
Ja osobiscie na mikolaja planuje jakas seksowna bielizne
(namowilem nawet jej siostre zeby jej to pod poduszke wsadzila ;P [niby taki zwyczaj na mikolaja ze prezenty sie pod poduszka znajduje
])
Na gwiazdke perfumki przy ktorych po prostu wariuje ;D, ale z tym wiekszy problem bo mozesz po prostu nietrafic ;D ja juz jako takie pojecie mam jakie perfumy lubi jakich nie ;P
A moze po prostu powiedz jej ;D "Pytanie z seri glupie i zaskakujace
Co chciala bys dostac na mikolaja/gwiazdke" Pewno odpowie ze nic ;] ze niemusisz jej nic kupowac wystarczy ze jestes itp ;> ale po jakims czasie delikatnie wspomni ze to jej sie bardzo podoba ;> ale tamte perfumy slicznie pachna 
Znasz swoja pania lepiej od nas ... powinines wiedziec co lubi ...
A jesli masz az taki problem to uniwersalny prezent
Ja osobiscie na mikolaja planuje jakas seksowna bielizne
Na gwiazdke perfumki przy ktorych po prostu wariuje ;D, ale z tym wiekszy problem bo mozesz po prostu nietrafic ;D ja juz jako takie pojecie mam jakie perfumy lubi jakich nie ;P
A moze po prostu powiedz jej ;D "Pytanie z seri glupie i zaskakujace
Napisz najpierw ile ona ma lat, ile ty masz lat, czym się interesuje.
A tak moge ci tylko doradzić prezent który będzie pokrywał się z jej zainteresowaniami, praktyczny ale zarazem tylko dla niej. Sam pewnie lepiej wiesz co by chciała dostać. Ewentualnie poświęć się i pochodź z nią po sklepach i uważnie patrz na rzeczy które jej się podobają. A wtedy będziesz wiedział co jej kupić.
A tak moge ci tylko doradzić prezent który będzie pokrywał się z jej zainteresowaniami, praktyczny ale zarazem tylko dla niej. Sam pewnie lepiej wiesz co by chciała dostać. Ewentualnie poświęć się i pochodź z nią po sklepach i uważnie patrz na rzeczy które jej się podobają. A wtedy będziesz wiedział co jej kupić.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
dobra książka czy płyta nie jest zła, gdy ktoś to naprawdę lubi, ale właśnie nie napisałeś nam nic o jej zainteresowaniach, jesli znasz jej gust, to może to być coś z ubrań np. szalik, rękawiczki, bielizna.Perfum zawsze myślę, że jest mile widziany, poza tym kosmetyki-przecież my je uwielbiamy ~!!!!~` te balsamy ślicznie pachnące, płyny do kąpieli i inne drobiazgi.. 
Chanel no. 5 jest paskudny!!! Co innego Chanel chance...
A tak w ogóle to możliwości jest wiele:
1. perfumy
2. kosmetyki typu błyszczyk, szminka, tusz, nigdy puder albo podkład jesli nie wybiera ich z Tobą
3. Kosmetyki typu płyn do kapieli, balsam do Ciała
4. Bielizna
5. Jakiś ładny sweterek, bluzkę,spódnicę
6. Bzdurke do pokoju typu świeczki ( IKEA), obrazek w antyramie (IKEA) i ostatni hit, który jest super : drzewko bonsai ( IKEA ok. 26 zł)
7. Książke typu Kobiety są z Wenus..., Księgę Guinessa, księgę nagród Darwina, Kamasutra
8. Książkę związaną z zainteresowaniami
9. Płytę ulubionego zespołu
10. Ramkę na wspólne zdjęcie
11. Elegancki portfel
12. Koszulkę nocną
13. Szlafrok
14. Coś o czym od dawna marzy
itp. itd. Możliwości jest mnóstwo. Gorzej z prezentami dla facetów. Bo co kupić? Po raz setny krawat??
Jak myslicie co Mu można kupić?
A tak w ogóle to możliwości jest wiele:
1. perfumy
2. kosmetyki typu błyszczyk, szminka, tusz, nigdy puder albo podkład jesli nie wybiera ich z Tobą
4. Bielizna
5. Jakiś ładny sweterek, bluzkę,spódnicę
6. Bzdurke do pokoju typu świeczki ( IKEA), obrazek w antyramie (IKEA) i ostatni hit, który jest super : drzewko bonsai ( IKEA ok. 26 zł)
7. Książke typu Kobiety są z Wenus..., Księgę Guinessa, księgę nagród Darwina, Kamasutra
8. Książkę związaną z zainteresowaniami
9. Płytę ulubionego zespołu
10. Ramkę na wspólne zdjęcie
11. Elegancki portfel
12. Koszulkę nocną
13. Szlafrok
14. Coś o czym od dawna marzy
itp. itd. Możliwości jest mnóstwo. Gorzej z prezentami dla facetów. Bo co kupić? Po raz setny krawat??
Jak myslicie co Mu można kupić?
dobry pomysl ale nie wiem czy facet by trafil co do balsamu czy szminki czy pudry chyba ze wiedzial by co konkretnie1. perfumy
4. Bielizna
tylko pograulowac faceta ktory robi takie prezenty

cytrynka pisze:dobry pomysl ale nie wiem czy facet by trafil co do balsamu czy szminki czy pudry chyba ze wiedzial by co konkretnie1. perfumy
4. Bielizna
tylko pograulowac faceta ktory robi takie prezenty
Czy facet potrafi?
Przecież to Wy jesteście od tego, żeby potrafił.
Wchodzisz do perfumerii z facetem ( przypadkiem

Jeśli jest "kumaty", będzie to dla Niego ulga, że "ma prezent", który Tobie i jemu się spodoba.
No, a zapachy trzeba dobierać na organiźmie "żywym", bo przecież reagują ze swoim zapachem i może z tego wyjść ... :563:
Tak samo z bielizną, czy innymi gadgetami
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”