jak sie pozbierac???

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

20lat

jak sie pozbierac???

Postautor: 20lat » 18 paź 2004, 18:42

moje pytanko zwlaszcza do osob ktore zostaly rzucone przez dziewczyny jest takie jak sie pozbierac po tym jak dziewczyna mbnie rzucila?????interesuje mnie co wy robiliscie jak was rzucono mnie dziewczyna rzucila dzisiaj :(
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 18 paź 2004, 18:46

To co ja robiłem to już wiecie. Walczyłem i się do końca nie poddawałem. Nie wiem jaka u Was sytuacja, powinieneś coś czuć czy jeszcze jest szansa.
Jak już wiesz, żę nie to "klin klinem" choć i tak nie będzie łatwo.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 18 paź 2004, 18:53

Ja po prostu zacząłem normalnie żyć - zabrało mi to 4 mies. ale się udało.
Nie będę opisywał tego jak było, bo to bez sensu - a teraz dostrzegam drobnostki, cały czas coś staram się robić (tzn uciekam od zamyśleń, wspomnień itd.), a jak już całkiem źle, to ćwiczenia do upadłego, albo ucieczka w książkę i muzę.

Jedna rada - staraj się nie poddać smutkowi, nie nakręcaj go w sobie, przeżyć go trzeba, ale bezpieczniej w normalnych proporcjach.
;)...
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 18 paź 2004, 19:32

a ja jak mnie rzucila to znalazlem sobie nowa :P
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 18 paź 2004, 20:20

Mnie rzuciła jak pewnie wiesz 5 dni temu... Ciężko jest mi się pozbierać, ale już jest lepiej. Wiem, że już nic nie mogę poradzić, więc staram się o niej zapomnieć.
Pierwszego dnia kupiłem kilka piwek i odwiedziłem moje dobrego przyjaciela podczas meczu Walia - Polska.
Trzeba otoczyć się ludźmi, którym na tobie zależy, aby odczuć, że nie jest się tym najgorszym.na świecie...
Nie łam się stary... nie jesteś sam :564:
Trzymam za Ciebie kciuki
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
crystal
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: crystal » 18 paź 2004, 20:38

znajdz sobie zajecie by o tym niemyśleć , a wolny czas jaki Ci pozostanie spędzaj z przyjaciółmi :564: i przyjaciółkami :556:
we'll fight, we'll bleed.
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 18 paź 2004, 20:49

Trzeba żyć normalnie, z czasem wszystko wróci do normy. :564:
20lat

Postautor: 20lat » 19 paź 2004, 08:41

fish co do walczenia to juz jest za pozno w ogóle to walczylismy o soebie w trudnych chwilach naszego zwiazku pare razy,ale jak mi powiedziala ze niechce byc juz ze mna po tygodniu jak myslala o tym wszystkim to chyba juz nic niemoge zrobic,zwlaszcza ze mi powiedziala ze za mna w ogóle nietesknila przez tydzien przerwy,

najgorsze jest to ze powiedzila "moze bedziemy kiedys razem",zludna nadzieja moze dlatego sie jeszcze niezalamalem bo do mnie jeszcze niedoszlo ze to definitywny koniec,chociarz tak jest naprawde :567:

dzieki hardcore za pocieszenie chyba ta opcja z piwkami bedzie dobra
Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 19 paź 2004, 09:15

Nie da się ot tak pozbierać, niestety.

To musi samo przyjść, prędzej czy pózniej, zależnie od tego jakim jesteś człowiekiem.

I uważaj na te nadzieje, bo ona potrafi niepostrzeżenie wkraść się w serce, omijając szerokim łukiem rozsądek.

Ja już dwa miesiące cierpię, dopiero niedawno przestałem walczyć. Właśnie przez nadzieje, które sobie robiłem, zresztą niebezpodstawnie. Ale teraz to już nie ma znaczenia...

Trzymaj się :564:
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 19 paź 2004, 13:37

Nastepny porzucony ? co jest ?? czy te baby poszalaly ? a moze z Wami cos nie tak ? :550:
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 19 paź 2004, 13:39

Jakas epidemia... :/
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 19 paź 2004, 13:40

a moze z Wami cos nie tak ?

No Foxy zadawaj takie pytania dalej, tylko proszę nie narzekaj, gdy będziesz czytać pesymę w postach.
Założyłabyś lepiej topik o wadach, za jakie kochasz swego Pana - proszę :562: :D
;)...
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 19 paź 2004, 13:49

lorenzen pisze:
a moze z Wami cos nie tak ?

No Foxy zadawaj takie pytania dalej, tylko proszę nie narzekaj, gdy będziesz czytać pesymę w postach.
Założyłabyś lepiej topik o wadach, za jakie kochasz swego Pana - proszę :562: :D

nie denerwuj sie lorenzen, ale to naprawde jakas epidemia, więc szukam odpowiedzi.
Ojj w tym moim topicu to bym sie rozpisywała :D zreszta ja go nie kocham.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 19 paź 2004, 13:55

Epidemia? Zgadzam się, pisałem już o tym, że dziś to my, faceci między dwudziestką a trzydziestką szukamy stabilności i stałej, kochającej partnerki, z którą razem stworzymy gniazdko - oazę spokoju i odpoczynku od zgiełku świata. A kiedyś było odwrotnie.

Foxy, co ty wypisujesz? Że nie ten teges? :550:
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 19 paź 2004, 13:57

Nie denerwuję się Lisiczko :042: :508: :502: ;) , tylko te słowa o epidemii podkopują moją wiarę w przyszłość.
:562:
;)...
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 19 paź 2004, 14:01

lorenzen pisze:tylko te słowa o epidemii podkopują moją wiarę w przyszłość.
:562:

Kazda epidemia sie kiedys konczy i znajduje sie lekarstwo...
Uszy do gor lorenzen! :D
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 19 paź 2004, 14:03

ejj jezeli epidemia to mam nadzieje ze ja nie zapoczatkowalam epidemii tego samego wsrod Pan... wszystkim porzuconym stawiam wielkie piwo :564:
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 19 paź 2004, 14:10

Eee tam żadna epidemia - po prostu dwoje konkretnych ludzi nie dojrzało do poważnego związku, mieli inne potrzeby, zbyt mało się starali... .
I nie ma co się oszukiwać ogólnymi słowy.
Potrzeba stabilizacji uczuciowej, domowego ciepła itd. w dzisiejszych czasach odsunęła się - w ogólniejszym spojrzeniu - troszkę na później.
A jest cholernie ciężko, gdy już się raz tego posmakowało, ale co ma wisieć nie utonie.

Elspeth pozdrowionka - daj sobie troszkę spokoju, odetchnij i zastanów się jeszcze raz... może nie warto się poddawać tak łatwo.
Trzymaj się :562:
;)...
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 19 paź 2004, 14:14

damian24 pisze:Epidemia? Zgadzam się, pisałem już o tym, że dziś to my, faceci między dwudziestką a trzydziestką szukamy stabilności i stałej, kochającej partnerki, z którą razem stworzymy gniazdko - oazę spokoju i odpoczynku od zgiełku świata. A kiedyś było odwrotnie.

wiem, pamietam. przerazajace jest to co sie dzieje.
Foxy, co ty wypisujesz? Że nie ten teges? :550:

ze sie nie kochamy ? za wczesnie na to. :) Na wszytsko przyjdzie czas.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 19 paź 2004, 14:15

lorenzen pisze:A jest cholernie ciężko, gdy już się raz tego posmakowało, ale co ma wisieć nie utonie.

Otóż to :)

Nigdy nie wiadomo co czeka nas za rogiem. Życie lubi robić niespodzianki!

No i uczymy się jak nie powielać tych samych błędów. Więc jeśli tylko troszkę szczęście dopisze i serduszko zagra, to... :)
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 19 paź 2004, 14:19

dzieki lorenzen! specjalnie dla Ciebie wielka wirtualna buzka ode mnie :****88 :) wiem ze jakos to bedzie, na razie jest jak jest, ale trzeba wierzyc ze bedzie lepiej. Moze jestem naiwna ale zawsze gdzies w srodku zachowuje nadzieje na... psttt... juz nic nie powiem ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 paź 2004, 14:21

No widac iż dziewczyny są madrzejsze od facetów ,, po diabła sie wiazac na stałe w tych latach tzw. młodosci , po kiego diabła ! tyle dziewczyn , tyle chłopców kazda/y chetny/a
czy z szwedzkiego stołu bierzecie tylko jedna zakąskę ! ???? :547: :547: :547: :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 19 paź 2004, 14:23

Oddałbym chętnie buźkę :588: - ale psst, - btw. to właśnie ten dźwięk i słówko szept, stanowią dla mnie magię Twojego nicka Elspeth.
Będzie dobrze, ale psst... ;) :562:
;)...
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 19 paź 2004, 14:24

krzys pisze:No widac iż dziewczyny są madrzejsze od facetów ,, po diabła sie wiazac na stałe w tych latach tzw. młodosci , po kiego diabła ! tyle dziewczyn , tyle chłopców kazda/y chetny/a
czy z szwedzkiego stołu bierzecie tylko jedna zakąskę ! ???? :547: :547: :547: :564:

Do zeszlego roku tylko sie bawilam i regulalnie zmienialam facetow. Ale wiesz co, to sie zrobilo nudne. A poza tym, trafilam na przecudownego faceta. I chce z nim byc... Dobrze miec poczucie bezpieczentwa, milosci, troski. A nie tylko chwilowe i ulotne wrazenia...

A na szwedzki stol nie rzucam sie :D Biore tylko to, co potrzeba... :p
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 paź 2004, 14:26

Sophie ...... no przeciesz pisałem ze wszzystko sie zmienia ! u Ciebie juz sie zmieniło u innych też sie zmieni ! :556: :556:
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 19 paź 2004, 14:26

A na szwedzki stol nie rzucam sie Biore tylko to, co potrzeba...

tylko bierzemy to na co mamy ochote ;) poza tym raczej nie lubie eksperymentow kulinarnych, wole jedno sprawdzone danie :027:
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 19 paź 2004, 14:29

krzys pisze:Sophie ...... no przeciesz pisałem ze wszzystko sie zmienia ! u Ciebie juz sie zmieniło u innych też sie zmieni ! :556: :556:

Ale mi chodzilo o to co napisales o wiazaniu sie w tym wieku... :D
A ze sie mi sie zmienilo i juz nie jestem taka wredna i nieczula baba, to inna sprawa :p
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 paź 2004, 14:29

Nikt tez tu miłe Panie nie pisał o rzucaniu sie !! jakimkolwiek , no dobra ...inny przykład całe zycie bedziecie jadły tylko jeden rodzaj ciasta ? jeden rodzaj cukierków , nie , poprubujecie wszzystkiego , az ustanowicie co wam odpowiada i co dobre ! teraz sie rozumiemy ?????? bo ju sił nie mam troche pomyslunku !!
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 19 paź 2004, 14:31

krzys pisze:Nikt tez tu miłe Panie nie pisał o rzucaniu sie !! jakimkolwiek , no dobra ...inny przykład całe zycie bedziecie jadły tylko jeden rodzaj ciasta ? jeden rodzaj cukierków , nie , poprubujecie wszzystkiego , az ustanowicie co wam odpowiada i co dobre ! teraz sie rozumiemy ?????? bo ju sił nie mam troche pomyslunku !!

Ja juz sprobowalam duzo... I mi wystarczy. Przynajmniej na teraz. Smakuje mi to co mam.
Co bedzie w przyszlosci, tego nie wiem. Ale chcialabym utrzymac obecny wybor.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 paź 2004, 14:34

No i tek trzymać ! ja o tych co to pierwszego pierwszej sie trzymają jak dziecko mamusiowego cycka !! ups??!! :547:

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”