Nie chce nudzić, ale...
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Sorry, może to nie jest forum do tego przeznaczone, moze był już taki topic, ale..
Smutno mi dzisiaj, chciałabym bardzo cofnąć czas, zmienić kilka rzeczy...
Tak trudno jest żyć ze świadomością swoich błędów :567:
Smutno mi dzisiaj, chciałabym bardzo cofnąć czas, zmienić kilka rzeczy...
-
- Zaglądający
Dobra Znajoma pisze:... chciałabym bardzo cofnąć czas, zmienić kilka rzeczy...
Nie ty jedna rzyjesz z tsaką świadomością.
-
- Uzależniony
sophie pisze:Widze Krzysiu, ze rzeczywiscie masz nieco fiola na punkcie Kanionu :p
Bylam tam ze 2 lata temu i sie nieco rozczarowalam. Myslalam, ze bedzie glebszy (uwielbiam wysokosci!) Choc ogolnie mi sie podoboalo. Mysle jednak, ze na "dnie" Kanionu jest ciekawiej niz na tarasach widokowych z gory..
chyba głębokości
Skoczyć bym skoczyła, co nie zmienia faktu, że mam potworny lęk wysokości. Kiedyś siedziałam pół dnia na antresoli, bo wleźć wlazłam, ale zejść za cholerę nie mogłam. Mój eks był strażakiem, a ja spadałam z pierwszego szczebla drabiny
Mój lęk wysokości jest dziwny. Zawsze skakałam na basenie z najwyższych skoczni, ale żeby tak przez balkon się wychylić? Za Boga! I za każdym razem, jak mi facet na dach wchodził, dostawałam histerii.
Kanion ok, ale tak sobie myślę, że ja bym umarła. Wolę coś innego Co nie zmienia faktu, że zobaczyć trzeba.
Mój lęk wysokości jest dziwny. Zawsze skakałam na basenie z najwyższych skoczni, ale żeby tak przez balkon się wychylić? Za Boga! I za każdym razem, jak mi facet na dach wchodził, dostawałam histerii.
Kanion ok, ale tak sobie myślę, że ja bym umarła. Wolę coś innego Co nie zmienia faktu, że zobaczyć trzeba.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”