Wyobraznia albo i nie?
Moderator: modTeam
Wyobraznia albo i nie?
mam pytanie jak wy wyrazacie cos np przez sms-y chodiz mi tu np o to ze chcialby byc teraz blisko ciebie i kochac ie z Toba widizalme kiedy kozackiego sms-a ale nei wiem dgzie moze go znjade a teraz wy sie popiszcie swymi umiejetnosciami?
wiesz co troszke mnie zle zrozumiales ja juz nie msuze wysylac lasce esemsow wiez mi na slow oczywiscie ze jej wysylam ale zle mnie zrozumiales dzieciaku...chcialem zobaczyc kto jakich "kombinacji"uzywa jesli moge to tak nazwac, nie chodiz mi tu tez o wybrane przyklady ale chocby taka odpowiedz jak cos od serca mnie satysfakcjonuje.
Hmm, ja kiedys pisalam duuuuzo takich sms'ow. Ale teraz nie pamietam tresci. Po prostu jak mialam wene to pisalam. A wiosna wene mialam regularnie
Zreszta nawet na forum prosilam raz o wsparcie, bo potrzebowalam jakies inne okreslenie na slowo "penis" :p Jesli cos znajde w komorce, to ew. napisze ci na privie. Choc wiesz, to jest z perspektywy dziewczyny.
Ostatnio najpierw zarzucilam sms'ech haslo "mam ochote" i potem poszlo cos okolo 25 wiadomosci (tak co troche po jednej - z netu). W kazdej tylko jeden punkt. Gotowal sie po jakims czasie :p
Czasem takie gadki mamy przez net. Piszemy co bysmy ze soba zrobili... Ale ja wolalabym przez telefon :p To juz na szczescie niedlugo
Ostatnio najpierw zarzucilam sms'ech haslo "mam ochote" i potem poszlo cos okolo 25 wiadomosci (tak co troche po jednej - z netu). W kazdej tylko jeden punkt. Gotowal sie po jakims czasie :p
Czasem takie gadki mamy przez net. Piszemy co bysmy ze soba zrobili... Ale ja wolalabym przez telefon :p To juz na szczescie niedlugo
Małe wyjaśnienie i sprostowanie jest to troche smieszne ale wlasnie przyłapałem mojego młodszego brata to jeszcz gnojek ze pisze na moim koncie jesli kogos obraził to juz nie moja winna wiec nikogo nie przepraszam ja wypowiedziałem sie tyloko bodjaze w poscie o samobóstwie i pare konwersacji z krzyskiem ale sam nie wiem, wiec maveric sie nie przejmuj co nie zmienia faktu ze mowie dzieciaku bo tak jest:)teraz to juz na pewno ja pisze i bede ja pisał wiec git ten post tez nie jest przeze mnie zalozony ale niech juz jest.
powiedz bratu zeby sie nauczył po polsku pisac bo ni w zab nie kumałam jego paplaniny.
domyslam sie tez ze nie Ty pisalaes w dziale samobojstwo o tym jak siedziales z kims w celi itp...
domyslam sie tez ze nie Ty pisalaes w dziale samobojstwo o tym jak siedziales z kims w celi itp...
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
widzisz krzys nie wiesz jak jest tu w mojej rodzinie ile musialem sie napracowac zeby dojsc do tego co ma teraz i jestem z tego dumny ze wszystkiego a brata ja wychowywalem i nie ukrywam nie mial rodzicow i to bylo trudne wszytsko to pogodzic caly czas go wychowuje, nie wiesz jak jest napisalem tak bo bylem zdenerwowany wyprowadzilo mnie to z rownowagi wiec moglem tak napisac zreszta to nie twoja sprawa wiec nie wiem po co to piszesz, a z ta cela to prawda ale nie ja pisalem mlodziezy czasami to imponuje ja wcale sie tym nie szczyce ze siedzialem nie jestem wcale z tego dumny ale tak tak bylo to jest prawda...
A co mnie to obchodzi ze siedziałeś , nie moja sprawa
nie mój cyrk nie moje małpy
ja sie o to Ciebie nie pytałem
i też mnie nie interesuje to ze go wychowujesz ! ale teraz przyznaje iz boję sie o jego wychowanie :547:
pisze to co mi sie podoba , bo mam do tego prawo ! i moge na tym forum wyrazac to do woli , tym bardziej iz mym postem nikogo nie obraziłem ! wyprowadził Cie z równowagi
??? to panuj nad sobą kolego :564: panuj ! :564:

pisze to co mi sie podoba , bo mam do tego prawo ! i moge na tym forum wyrazac to do woli , tym bardziej iz mym postem nikogo nie obraziłem ! wyprowadził Cie z równowagi
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Sir Charles
- Weteran
krzys pisze:A co mnie to obchodzi ze siedziałeś , nie moja sprawanie mój cyrk nie moje małpy
i też mnie nie interesuje to ze go wychowujesz ! ale teraz przyznaje iz boję sie o jego wychowanie :547:
pisze to co mi sie podoba , bo mam do tego prawo ! i moge na tym forum wyrazac to do woli , tym bardziej iz mym postem nikogo nie obraziłem ! wyprowadził Cie z równowagi??? to panuj nad sobą kolego
Krzysiu - agresja bez sensu... po co?
Dobrze Panowie, a wracając do tematu, to proponuję zmienić formę przekazu - dla mnie ten, co wymyślił smsy, to powinien...
A poważniej nie da się - ja przynajmniej nie umiem swoich myśli czy uczuć wyrazić w 140 kilkuś znakach - no po prostu się nie da.
Ale może wszyscy powinniśmy się pouczyć znaczenia słowa lakoniczność od Spartan czy Rzymian
A poważniej nie da się - ja przynajmniej nie umiem swoich myśli czy uczuć wyrazić w 140 kilkuś znakach - no po prostu się nie da.
Ale może wszyscy powinniśmy się pouczyć znaczenia słowa lakoniczność od Spartan czy Rzymian

charlie81 pisze:krzys pisze:A co mnie to obchodzi ze siedziałeś , nie moja sprawanie mój cyrk nie moje małpy
pisze to co mi sie podoba , bo mam do tego prawo ! i moge na tym forum wyrazac to do woli , tym bardziej iz mym postem nikogo nie obraziłem ! wyprowadził Cie z równowagi??? to panuj nad sobą kolego
Krzysiu - agresja bez sensu... po co?
Czarlie 81 , gdzie ty tu sie doszuklałeś agresji w mym poscie , nie widzisz emotikonów
Wyjasniam ..... skomentowałem nazwnie brata " j e b n i e t y m" i wszystko , bo mi wolno , i zadne tłumaczenie sie kogos mnie nie przekonuje i nie interesuje , jak wyzej pisałem po co mi wiedziec czy ktoś siedział , czy nie , czy ktos go sam wychowuje itd,, to jest mi nie potrzebne , a post kierowany był do mnie ! Jednak zadnej agresji w nim nie było prucz tego co napisane

Za wysokie progi

- Sir Charles
- Weteran
długo nie pisałem bo trochę 'zarobiony" jestem :-) Ale patrząc na Waszą dyskusję to pisać znów faktycznie się nie chce. Krzyś, nie obraź się, ale trochę przesadziłeś i agresja została Ci wypomniana słusznie. Koksik nie obraził żadnego z forumowiczów (chociaż brat juz niby prawie nim jest po paru postach, heh, he). Jesli tak pisze o swoim bracie to jego sprawa.
Szanujmy się wszyscy nawzajem
długo nie pisałem bo trochę 'zarobiony" jestem :-) Ale patrząc na Waszą dyskusję to pisać znów faktycznie się nie chce. Krzyś, nie obraź się, ale trochę przesadziłeś i agresja została Ci wypomniana słusznie. Koksik nie obraził żadnego z forumowiczów (chociaż brat juz niby prawie nim jest po paru postach, heh, he). Jesli tak pisze o swoim bracie to jego sprawa.
greg pisze:Cześć Misie,
Ja tymm bardziej nikogo nie obraziłem , wytknołem tylko nietaktowne zachowanie Kolegi , albowiem o bracie sie tak nie mówi !!!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”