pozdrawiam
Dzień Chłopaka niebawem...
Moderator: modTeam
- kool_keith
- Początkujący
Jak wiadomo zbliża sie dzien chłopaka,stąd pytanko do chłopaków :z czego byście sie najbardziej ucieszyli jako prezent od swojej dziewczyny (no wiadomo seks,hehe,no ale tak jesli chodzi o materialne rzeczy),no i do dziewczyn:co planujecie wreczyc swojemu chłopakowi z okazji tego swięta??
pozdrawiam
pozdrawiam
w tamtym roku dostałem od koleżanek z klasy bokserki:)
eeh jak dla mnie te bokserki to juz przezytek,moda na to była moze rok czy dwa lata temu....
wiadomo jak mój luby został zapytany czy ma jekies specjalne zyczenia co do dnia chłopca to powiedział ze ja mu wystarcze w zupełnosci

osobiscie jeszcze troche sie zastanawiam co kupic ale na pewno bedzie to cos smiesznego albo cos co mu sie przyda ale na pewno bedzie to skromny podarek bo wkoncu on juz nie jest taki chłopiec

-
- Uzależniony
Dzień chłopaka świętuje się 30 września, ale Panowie jak to jest z tym świętem? Lubicie go obchodzić? Uważam, że jeśli jest dzień kobiet to powinien być dzień mężczyzny, ale nie razi was fakr, że w nazwie święta pisze dzień chłopaka? :562:
"Szczęście w życiu nie polega na tym by być kochanym. Największym szczęściem jest umieć kochać" Horacy
W miłości rzadko wyznaje się miłość, gdyż onieśmiela ją wstyd tłumiąc jej płomienie" Seneka
W miłości rzadko wyznaje się miłość, gdyż onieśmiela ją wstyd tłumiąc jej płomienie" Seneka
My to zawsze mamy sie gorzej :567: nie mamy swego swieta zapisanego w kalędazu ! a jak juz jakis jest ,to w odniesieniu do porównywalnego takiego samego swieta płci pięknej , jego znaczenie jest wrecz minimalne , jak i jego obchody ! i tu widac kto o kogo dba
tak naprawde
mezczyzni o kobiety
co widać bardzo wyraznie w dniu kobiet , czy kobiety o facetów , czego w ogóle nie widać ! :547: :567: :567: :567: :567: :567: JA CHCE BYC KOBIETĄ
:567: :564: :547:

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Re: Dzień Chłopaka niebawem...
kool_keith pisze: dzien chłopaka
do dziewczyn:co planujecie wreczyc swojemu chłopakowi z okazji tego swięta??
hmm nie myslałam nad tym, ale sadzę żę książkę
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
a ja kupilam taka smieszna zielona skarbonke, bo ostatnio moj Misio zazartowal sobie ze musi ustawic na biurku z 3 skarbonki i kazda przeznaczyc do innych celow np do jednej odkladac na buty do drugiej na ciuchy itd
no to jedna skarboneczke juz bedzie miec
DD

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Krzysiu mi się wydaje, że najważniejsze jest nie to czy ten dzień jest wpisany w kalendarzu czy nie ale o to czy naprawde szczerze się go obchodzi.
A w tym roku prezent wręcze tylko przyjacielowi a życzenia paru osobą które znam. Przyjaciolowi kupie książke na którą napalał się od misiąca.
A w tym roku prezent wręcze tylko przyjacielowi a życzenia paru osobą które znam. Przyjaciolowi kupie książke na którą napalał się od misiąca.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Leszczynka pisze:My to zawsze mamy sie gorzej nie mamy swego swieta zapisanego w kalędazu !
Mogę dodać na pocieszenie, że dzień faceta jest 2 razy w roku g;)
Leszczynko, podaj drugą datę, bo ja wiem, że jest 30 września
"Szczęście w życiu nie polega na tym by być kochanym. Największym szczęściem jest umieć kochać" Horacy
sophie pisze:Chyba 4. kwietnia jesli sie nie myle...
Ale nie jestem pewna, bo ostatnio o tym slyszalam na poczatku LO..
Dzięki
krzys pisze:My to zawsze mamy sie gorzej :567: nie mamy swego swieta zapisanego w kalędazu ! :567: :564: :547:
Nieprawda!!! W moim kalendarzu na scianie, takim z wyrywanymi kartkami jest zaznaczony jako "Dzień chłopca" :562:
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
DZIEKUJĘ !! :564:
I wszystkim nastepnym Pnia też dziekuję ....to tak by postó nie powielać

I wszystkim nastepnym Pnia też dziekuję ....to tak by postó nie powielać

Ostatnio zmieniony 30 wrz 2004, 10:42 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”