To jak to z nim jest? podobam mu się??
Moderator: modTeam
To jak to z nim jest? podobam mu się??
Jestem w związku z chłopakiem który ma 24 lata, czasem mam wrażenie, że nie podobam mu się już, często woli spędzać czas ze swoim dwoma najlepszymi kolegami
(nie nie jest gejem)
Czy poradzicie mi jak sprawdzić czy nadal mu się podobam? Czy jestem dla niego wciąż atrakcyjna? nie chcę stawiać mu ultimatum ( ja albo koledzy) ale zaczynam mnie to wszystko irytować 

-
- Początkujący
Re: To jak to z nim jest? podobam mu się??
Po prostu... powiedz mu dokładnie to samo, co tu napisałaś i zobacz co powie, a najważniejsze - co zrobi. Jeśli nic się nie zmieni, to dałabym sobie z nim spokój.
wiele dziewczyn lubi romantyzm. długa gra wstępna sprawia że jesteśmy bardziej podniecone, tak samo z wyszukanym romantyzmem. kobieta gdy czuje sie adorowana i że facet sie stara jest romantyczny. możesz napisać o obsypywaniu kwiatami albo żeby było bardziej zmysłowo opisać jaką relaksującą kąpiel z płatkami kwiatów i świecami byś jej przygotował jak napisze ci że miała ciężki dzień czy jest zmęczona
Chętnie zrobie to mojej dziewczynie 
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”