Wazne !!!!!! Kobiety proszone o odpowiedzi

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Wazne !!!!!! Kobiety proszone o odpowiedzi

Postautor: saint » 01 wrz 2004, 04:11

Uffffffffffffff jak to zaczac :D

Wiec tak znajomy ma wielki problem (to znaczy dla neigo problem ) A ja nie bardzo wiem co mu poradzic

Wiec zaczynam
1. Znajomy poznal niedawno kobiete (musze powiedziec ze jest ladna widzialem jej foto):D
Teraz problem w tym ze chce sie z nia bardzo spotkac ale ona ma z tym problem .Nie tyle ze nie chce ale jest osoba nieufna i chyba ma obawy .
2 . kobieta ta na aukcji zamiescila jeden przedmiot zaznacze ze damski :D Podczas jednej z ich rozmow kiedy po raz kolejny zaproponowal spotkanie powiedziala ze jak sprzeda wystawiony przedmiot to sie z nim spotka
3 . Wiec biedaczysko widzac marne szanse na powodzenie tej aukcji wpadl na nastepujacy pomysl :D
4 .Siostra jego zlicytuje ten przedmiot tak aby aukcja zakonczyla sie sukcesem
I TU NAJWAZNIEJSZA SPRAWA !!!!!!!!!!!!!
Zastanawia sie nad tym co potem zrobic jesli dojdzie juz do tego spotkania Czy taktowne by bylo to ze przedmiot ten jej podaruje ( i tym pokaze jej jak bardzo zalezalo mu na tym spotkaniu ). Czy razcej zachowac caly ten spisek dla siebie (stwierdzil ze moze to glupio wygladac wygladac jak jakas dla niej darowizna wsparcie finansowe) od siebie dodam ze to kwestja 30/40 zl :D
Dlatego wlasnei pytanie to skierowane jest do kobiet ( no ale panowie tez piszcie ) :D bo to chyba wy bedziecie najlepiej wiedzialy jakie zaistaniala sytulacja zrobila by na was wrazenie
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 01 wrz 2004, 07:28

Mysle iz kobieta nie chciala sie spotkac z tym kolega i wymyslila to z kupnem przedmiotu (widziala ze nie jest rozchwytywany). ja na miejscu kolegi bym nie ujawniala sie ze kupil bo az tak bym sie z tego nie ucieszyla , a wrecz speszyla ...ze specjalnie dla mnie. i oczywiscie kase bym chciala oddac:) wiec to rozwiazanie jest troszeczke ryzykowne..nie wiadomo jak dziewczyna zareaguje.

p.s. co to za przedmiot bo jestem strasznie ciekawa???:P
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 01 wrz 2004, 10:08

A moze chciala po prostu przedmiot sprzedac? Bo wg mnie powiedzenie "spotkam sie jak sprzedam" jest na tyle sensowne co "spotkam sie jak kupie sobie nowe auto"...
A skoro ona mu nie ufa, to moze powiedz ile oni maja lat, jak sie dlugo znaja, jak sie poznali...
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 01 wrz 2004, 12:17

Domyślam się, że oni jeszcze się nigdy nie spotkali, czyli jest to taka znajomość internetowa. Więc nie ma się co dziwić, że ona nie pała taką ochotą spotkania. Najprawdopodobniej boi się tego spotkania ale mam przeczucie, że jednak nie chce się spotkać. Bo tak jak pisze Maverick powiedzienie, że jak aukcja się uda to wtedy się spotkamy nie jest dobrym rozwiązaniem.

Jeżeli chodzi o to czy powiedzieć, że to ten chłopak zakupił tą rzecz to stanowczo odradzam. Gdybym ja znalazła się na takim miejscu to na pewno oddałabym pieniądze, czułabym się troszke głupio ze względu na to, że chłopak musiał wydać pieniądze aby się ze mną spotkac. Poza tym jest to swoiste osaczanie więc też nie jest to dobra rzecz. Lepiej zachować to dla siebie a powiedzieć można ewentualnie w późniejszym czasie jak sprawa się dobrze potoczy.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
pstryk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: pstryk » 01 wrz 2004, 16:51

Poza tym jest to swoiste osaczanie więc też nie jest to dobra rzecz

To jest chyba najgorsza rzecz ... z łatwością dziewczyna może się przestrzaszyć.
_czas_wielkich_zmian_
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 01 wrz 2004, 21:11

HMMM
Musze was jednak rozczarowac Dzisiaj sie z nim umowila Nie musiala wcale sprzedac tego przedmiotu Widocznie potrzebowala na to czasu Maverick jak widzisz mowiac ze jak sprzeda przedmiot chcial po prostu zyskac czas a nie go sprzedac
Pozdrawiam wszystkich i dzieki za posty i za poswiecony im czas :564:
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
robi
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: robi » 01 wrz 2004, 23:32

amen
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 02 wrz 2004, 10:13

No wlasnie tak mi sie teraz wydawalo, ze jak przedmiot niechodliwy i wiedziala ze go nie sprzeda to zyska sporo czasu :)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”