kobiety i niespodzianki

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

klaudiusz
Entuzjasta
Entuzjasta
kobiety i niespodzianki

Postautor: klaudiusz » 25 sie 2004, 23:55

witam

jak wiadomo kobiety JAK ROWNIESZ MY MEZCZYZNI !! (tak to do was kobiety :P ) :P:P
uwielbiaja bez okazyjnie dostawac jakies niespodzanki czyt.dowody milosci :D

no wiec wlasnie jestem ciekaw co waszym partnerkom sprawilo najwieksza radosc jaka niespodzianka etc

bo zaczynajac od roz ,kwiatow ,wiazanek, upominkow ,wycieczek (z tych nigdy nie byla zadowolona odrazu dopiero po :P ) romantyczej kolacji
koncząc na nocnych wyscigach albo zawiązaniu sie w prezent i dostarczenie przez kuriera poczty (znajomy :P )

juz zaczynaja mi sie konczyc pomysly :D :P

nawet probowalem sam cos robic ale nigdy mi to nie wychodzilo hehe nie mam zdlonosci plastycznych :P

moze kobiety wypowiedza sie o czmy marza a menzczyzni co ofiaruja :D

pozdrawiam
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 26 sie 2004, 09:13

pomysł z kolacja jak najbardziej dobry :)
ponadto bukiet kwiatów przyniesiony przez kuriera.....super.

Jeśli o mnie chodzi, nie wiele więcej przychodzi mi do głowy, ponad to co napisałeś. Może pózniej coś wymyślę jak napiję się kawy.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 26 sie 2004, 12:35

niespodzianki? hm...nie mam doświadczenia w ich otrzymywaniu ... ;)
ale myślę że dobrym sposobem jest nie myślenie o tym wczesniej, tylko coś co "wyjdzie" podczas przebywania z nią. Jeśli np będziecie w sklepie i ona zauważy perfumy które jej się strasznie podobają (i nie kosztują 100zł :P ) , to jesli nastepnego dnia znajdzie je u siebie w torebce to będzie zachwycona ;) Albo coś takiego :) Pewien facet zawsze dodawał do niespodzianek słowa "kiedyś powiedziałaś mi że lubisz (...), wiec mam tu coś dla ciebie..." - niestety nie zdało mu się to na nic bo byłam już zakochana i facet ani trochę mi sie nie podobał, ale to bylo nawet miłe...a o wiele milsze byloby od ukochanego :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
J-dub
Bywalec
Bywalec
Postautor: J-dub » 26 sie 2004, 16:05

kwiaty to jednak niezastopiona rzecz , nie dosc ze to prezent to i symbol milosci jaka dazysz swoja kobiete, oczywiscie romantyczne kolacje , spacery przy zachodzie slonca, nieoczekiwane wypady na przyklad do kina :). to dziala w moim przypadku , ale kazda kobieta jest inna ,ale na pewno kazda lubi kwiaty :). No i oczywiscie wiersze ;). na razie tyle jak cos jeszcze mi sie przypomni to napisze :566:
Aisza

Postautor: Aisza » 26 sie 2004, 17:34

Czyżby tak wymagająca partnerka? Spróbuj dać jej nie bukiet z kwiaciarni, a bukiecik polnych kwiatów ;)
mario
Bywalec
Bywalec
Postautor: mario » 26 sie 2004, 20:34

dobry temat....brawo, własnie ostatnio mam taki problem...bo juz kończą mi sie pomysły !! A jeszcze jedno jak można przywitać swoją ukochaną która była z rodzicami na wakacjach....można skorzystać z w/w porad????
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 28 sie 2004, 23:19

Niespodzianki?
mnie ucieszyłoby chyba wszystko, a już zwłaszcza kartka/list z miłymi słowami, ktore można sobie zawsze poczytać do poduszki lub przy podupadającym nastroju...
ponadto jak mężczyzna ugotuje coś pysznego własnoręcznie to ucieszy się nie tylko żołądek, ale przede wszystkim serducho
:D
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
klaudiusz
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: klaudiusz » 31 sie 2004, 10:21

witam

najlepsze prezenty to zrobione wlasno recznie (zwlaszcza jak juz dalo sie wszystko co mozna bylo kupic i bylo ladne )
takie najwieksza radosc sprawiaja ukochanym :P

tak jak aisza napisala
skromny bukiecik z polnych kwiatkow bardziej cieszy niz piekny bukiet roz :P

pozdrawiam
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 31 sie 2004, 11:21

heheheheh ja dostalem od pany beret na dready w kolorze rasta fany prezent :D:D
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 01 wrz 2004, 11:55

Jak dla mnie prezenty i nie spodzianki nie muszą być wyszukane lub drogie bo nie o to chodzi. Liczy się fakt, że jest to miły akcent który działa pomyślnie na nasz związek. Swego czasu pamiętam, że uwielbiałam prezenciki nie duże a np. pare kwiatków zerwanych z ogródka sąsiadki mojej :P lub krótkie teksty w których mój ukochany pisał o tym jak rozjaśniam mu jego dzień. Oczywiście fajnie jest dostać coś drogiego ale dla mnie nie to jest najważniejsze.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 01 wrz 2004, 18:02

Przez żołądek do serca to cały czas aktualna myśl. Nie musi być jakaś wykwintna kolacja, ale chociażby gofry z owocami i górą bitej śmietany... która później można też wykorzystać... w nieco inny sposób ;-)
Albo chociażby zwykła pocztówka z ciepłymi słowami... cieszyłam się jak głupia gdy listonosz wręczył mi różową kopertę, zawsze to milej dostać od czasu do czasu kartke (nie tylko na Walentynki) niż np. sms.
Złota rybka, która spełnia życzenia też jest fajnym prezentem.
Ładne wsólne zdjęcie powiekszone do sporego formatu i włożone w antyrame.
Maskotka.
Wspomnaine już kwiatki... mile widziane te zerwane własnoręcznie.
Płytka z ulubionymi kawałkami.
Jak ktoś ma takie zdolności to może coś napisać, namalować...
Poza tym nie zapominajmy, że najlepszym prezentem jest po prostu (albo aż) spojrzenie ukochanej osoby... no i może mały buziaczek:-)
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 01 wrz 2004, 23:49

Jak ktoś ma takie zdolności to może coś napisać, namalować...

a jak nie ma to moze kogoś poprosić, co prawda zawsze milej gdyby namalował sam ale to też nie ma takiego znaczenia. Bardzo bardzo ucieszyl mnie i zaskoczył prezencik na gwiazdkę od ukochanego - namalowany przez jego znajomą plastyczkę sliczny obrazek małego wilczatka :D słodziutki prezent nie dość ze piekny to dobrze pomyślany i zwiazany z tym co kocham ;)
A dziś jak sobie pilismy winko w takim malo uczeszczanym miejscu to moj chłopak poszedł w krzaczki...a wrocił z takim za*ebiscie pachnącym kwiatkiem - chyba piwonią :) Co prawda na poczatku moje kochanie myślało że to róża bo miała małe kolce ale coś mu nie pasowało ;) :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Baranisu
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Baranisu » 02 wrz 2004, 15:45

ja ostatnio mojej ukochanej dalem bukiet roz tak bez okazji byla wprost zachwycona. Dobrym pomyslem jest tez napisanie listu milosnego i wrzucenie do torebki tak by przeczytala w pracy/szkole. Sprobujcie napisac takie rzeczy zeby niemogla sie skupic ;)
"Kochaj i szalej nie pytaj co dalej bo potem juz tylko niebo."
Awatar użytkownika
kool_keith
Początkujący
Początkujący
Postautor: kool_keith » 04 paź 2004, 11:40

foxy_lady pisze:ponadto bukiet kwiatów przyniesiony przez kuriera.....super.
.

Sam zrobiłem własnie taką niespodzianke swojej dziewczynie i moge powiedziec ze sprawiłem jej tym ogrooomną przyjemność ,także polecam :)
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 04 paź 2004, 15:45

powiedz to mojemu facetowi, chlip :567:
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 04 paź 2004, 18:13

Jeśli chodzi o kwiaty to moja dziewczyna jest jakaś dziwna. Nie lubi dostawać kwiatów, a ja jestem przyzwyczajony je dawać :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
alzacja

Postautor: alzacja » 04 paź 2004, 20:07

Nie martw sie hardcore ja uwilebiam kalie. Baaa musza byc biale i bez zadnych dodatkow. Najlepiej dlugie i z gruba lodyga :D Moje kochanie sie wiele naszukalo. Az sie na spotkanie spoznil, ale takiego pieknego habazia nie widzilam nigdy. I kto tu powie ze to cmentarny kwiat :P
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 paź 2004, 20:12

Kazda lubi.
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 06 paź 2004, 18:35

alzacja pisze:Nie martw sie hardcore ja uwilebiam kalie. Baaa musza byc biale i bez zadnych dodatkow. Najlepiej dlugie i z gruba lodyga :D Moje kochanie sie wiele naszukalo. Az sie na spotkanie spoznil, ale takiego pieknego habazia nie widzilam nigdy. I kto tu powie ze to cmentarny kwiat :P

No to skoro ja nie mogę dać swojej dziewczynie, a lubie dawać kwiatki, to mogę dać cudzej, króra je dostawać lubi :P

-> Kwiatek

Obrazek
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 08 paź 2004, 22:59

Jeśli chodzi o kwiaty to moja dziewczyna jest jakaś dziwna. Nie lubi dostawać kwiatów, a ja jestem przyzwyczajony je dawać
to bardz dziwne ja bardzo lubie dostawac kwiaty ale moj pan nie robi tego za czesto
Dobra Znajoma
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Dobra Znajoma » 08 paź 2004, 23:24

a ja chciałabym dostać bukiet słoneczników:)
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 08 paź 2004, 23:27

ja bardzo lubie dostawac roze czerwone:D:D:D a sloneczniki tez sa fajne:D
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 09 paź 2004, 14:32

cytrynka pisze:ja bardzo lubie dostawac roze czerwone

Też bardzo lubie czerwone róże. Dla mnie są to kwiaty miłości :).
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 09 paź 2004, 14:59

a ja uwielbiam biale roze, nie kremowe nie zolte ale biale, dluuuugie. Z utesknieniem czekam kiedy jakis facet mi przyniesie chociaz jedna taka :567:
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 09 paź 2004, 16:36

Ja też daję czerwone róże, i z jakichś okazji i bez.
Bardzo to lubie :)
A czerone różyczki są dla mnie najładniejszym kwiatuszkiem.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 09 paź 2004, 18:50

Ja też uważam że czerwone róże są najpiękniejszymi kwiatami, a w dodatku ślicznie pachną :)

Obrazek
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 09 paź 2004, 18:56

Kazda lubi dostawac kwiaty nawet jak sie nie przyznaje. Smutno mi czasami sie robi, gdy pomysle, ze gdyby ktos ich nie scial tylko po to, aby cieszyc czyjes oko to takie kwiatki pozylyby sobie jeszcze troszke dluzej. No ale skoro i tak juz sa sciete i tak to dlaczego ja nie mialabym sie nim nacieszyc??:-)
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 09 paź 2004, 23:09

Hardcore pisze:Ja też uważam że czerwone róże są najpiękniejszymi kwiatami, a w dodatku ślicznie pachną :)
szkoda ze moj ukochany tak nie mysli a przynajmiej tak bez okazji nie daje
alzacja

Postautor: alzacja » 11 paź 2004, 15:39

Ech ja jak zwykle opozniona, ale Hardcore dzieki za slicznego wirtualnego habazia ;-) Az sie milej zrobilo. A co do czerwonych roz to ja ich nie znosze hehe. W ogole roza jest brzydka i smierdzi. Przepraszam ale musialam to powiedziec (ahh chyba ze takie barwione na niebiesko :P)
Awatar użytkownika
Aribeth
Zaglądający
Zaglądający
kwiaty

Postautor: Aribeth » 11 paź 2004, 21:18

wiekszosc woli widze czerwone roze ja natomiast poszukije czrnej rory i nie moge takiej znalesc.....ale kiedys w koncu bede miala swoja Czarna Roze :D

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”