Czy to normalne?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Czy to normalne?

Postautor: ___ToMeK___ » 24 sie 2004, 14:47

Mam takie male pytanko:
Czy to wsrod dziewczyn normalne, ze majac juz faceta nie bardzo potrafia konkretnie splawic innych, ktorzy je podrywaja? Jakiez to jest dowartosciowujace zobaczyc, jak np moja dziewczyna chamsko splawia kolesia, ktory sie do niej zaczyna przystawiac (tak tylko cuduje, normalnie bym chyba nie dopuscil do sytuacji, w ktorej jakis ciec by sie zaczal przystawiac) :D. Zaden z moich qmpli takze nie mial okazji czegos takiego ujrzec, a mieli natomiast okazje widziec jak ich dziewczyny nie bardzo potrafia sie pozbyc natreta. A wystarczy przeciez jedno slowo, jeden czyn :D... czy taka "nieumiejetnosc" jest czescia natury kobiet? :)

pozdrawiam :)
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 24 sie 2004, 15:07

aktualny dla mnie temat. Nie dalej jak w sobote bylismy z moim 'przyjacielem' ;) na imprezie na plaży <zajebista sprawa>. Tanczymy sobie kiedy nagle podchodzi do mnie koleś i zaczyna kręcić sie przy mnie. NIe wiem czy nie widział, że nie jestem sama czy celowo zignorował mojego kolegę.
NO więc gośc w moja stronę a ja dyskretnie sie odsuwam, ten nic. To ja bach i plecami do niego a ten dalej napiera. W koncu kiedy jego twarz była blisko mojej <za blisko, grrr> podniosłam palec wskazujący i wykonałam przed jego nosem ruch mówiący "nie nie nie" i odsunęłam się. Gośc zniknął w sekunde :D
ale miałam radoche ;)

Jeśli kobieta chce spławić natreta, zrobi to. Zaden problem wg mnie. Inna sprawa,ze to dowartościowuje jak inni mężczyzni sie nami interesują. ehh te kobiety :)
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 24 sie 2004, 15:30

To, że przy Tobie spławia innych to jeszcze nic nie znaczy! Nie masz jej na oku 24 godziny na dobę i nie wiesz co się dzieje w międzyczasie... jakoś nie chce mi się wierzyć, że jest taka twarda i lodowatymi gestami odrzuca zaloty innych przez cały czas. :D
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 24 sie 2004, 15:35

na pewno tak nie jest............;)
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 24 sie 2004, 16:11

heh, gdyby tak miala robic to nie widze powodu, dla ktorego nie mialaby mi o tym powiedziec. Po co sie skrywac z tym, ze komus jest z kims zle? Bo takie zachowanie "po kryjomu" chyba o tym swiadczy... ;)
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 24 sie 2004, 16:12

Foxy_Lady ma racje jeżeli kobieta chce spławić faceta to to zrobi ale (jak zwykle jest jakieś ale :P) zawsze to fajnie jak ktoś ciebie adoruje. Jeżeli to nie jest natrętne adorowoanie a po prostu takie "drobne" to niewątpliwie działa podbudowująco. Tak jest już nasza natura :).
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 24 sie 2004, 19:31

To, że kobieta nie odrzuca zalotów innych nie znaczy wcale, że jest jej z obecnym facetem źle :P
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 25 sie 2004, 00:56

Jeżeli to nie jest natrętne adorowoanie a po prostu takie "drobne" to niewątpliwie działa podbudowująco.

ja naprawdę jakaś dziwna jestem :) Dziwnie się czuję, będąc adorowana. Miło, ale dziwnie. Trochę jakbym robiła coś zakazanego :) Ale moim zdaniem naprawdę ciężko jest niektorym dziewczynom spławić natręta, bo (jak już mówiłam):
mówiąc "mam kogoś"\"jestem zajeta" daję do zrozumienia "na nic twoje starania facet". A jeśli on tak naprawdę się nie stara, tylko ma taki sposób bycia? Chyba mam problemy z odróżnieniem "zalotów" od uprzejmości czy po prostu chęci pogadania, pożartowania ze mną...i nie chcę wyjść na idiotkę :) Hm...poprawka. KIEDYS miałam trudności. Teraz nie mam bo faceci ze mną nie gadają, widząc ze zajeta jestem :)
Zaden z moich qmpli takze nie mial okazji czegos takiego ujrzec, a mieli natomiast okazje widziec jak ich dziewczyny nie bardzo potrafia sie pozbyc natreta

a to "natręt" nie widział że one są zajęte? no jeśli qmpla nie było przy dziewczynie tylko gdzieś tam stał przy barze po drugiej stronie pub-u ,to się nie dziwię że się natręta nie chciała pozbywać :P
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 25 sie 2004, 09:16

taka_jedna pisze:a to "natręt" nie widział że one są zajęte? no jeśli qmpla nie było przy dziewczynie tylko gdzieś tam stał przy barze po drugiej stronie pub-u ,to się nie dziwię że się natręta nie chciała pozbywać :P

W sumie ciezko jest na to jednoznacznie odpowiedziec. Sa tacy, ktorzy maja centralnie gdzies czy jakas dziewczyna jest zajeta czy nie. Z kolei sa tez takie dziewczyny, ktore nie lubia jak ich chlopak podejdzie i powie cos konkretnego wyzej opisanemu kolesiowi (czuja sie wtedy ograniczone. Ale z drugiej strony wg mnie to normalna cecha w zwiazku - sa pewne ograniczenia ALE nie sprawiaja one, ze czlowiek czuje sie zle, a wrecz przeciwnie - lepiej).
Osobiscie gdybym zobaczyl, ze ktos taki sie kreci kolo mojej dziewczyny np na dyskotece w chwili gdy ja akurat sobie odpoczywam, to bym szybko wrocil na parkiet :D i bez slowa dal do zrozumienia gostkowi, ze nie ma czego szukac :).
Niemniej jednak fajnie by bylo zobaczyc jak dziewczyna sama daje mu prosto do zrozumienia, ze nie ma czego szukac. Jednak taka jest juz Wasza dziewczyny natura, ze lubicie byc adorowane/podrywane/podziwiane/whatever :D.
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 25 sie 2004, 13:37

kolei sa tez takie dziewczyny, ktore nie lubia jak ich chlopak podejdzie i powie cos konkretnego wyzej opisanemu kolesiow

ja nie lubię jak facet musi "podejsć", bo to znaczy że go ze mną nie ma. Ale jakby juz podszedł i zrobił z "natrętem" porzadek, to by mi się bardzo podobało :D
Osobiscie gdybym zobaczyl, ze ktos taki sie kreci kolo mojej dziewczyny np na dyskotece w chwili gdy ja akurat sobie odpoczywam, to bym szybko wrocil na parkiet

jakby ktoś się koło mnie kręcił na parkiecie to bym wróciła do mojego faceta ;)
Niemniej jednak fajnie by bylo zobaczyc jak dziewczyna sama daje mu prosto do zrozumienia, ze nie ma czego szukac
'
hm...jeśli on sobie chce potańczyć, ona też chce tanczyc, a Ty nie chcesz, to czemu ona ma go spławiać? ;)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”