Dziwne...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Dziwne...

Postautor: mariusz » 20 sie 2004, 05:59

Zauważyłem coś dziwnego: mam kumpla, normalny koleś, ani jakoś specjalnie przystojny, czy genialny. Normalny facet...
Jednak ma niesamowite powodzenie u kobiet... Praktycznie na każdej imprezie leca na niego ze 3 panienki... Może ma ktoś pomysł czemu tak się dzieje... albo jak on to robi :|
Razem ze znajomymi się nad tym zastanawialiśmy i nie umiemy tego wytłumaczyć...
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 20 sie 2004, 08:26

Naprawdę byś chciał, aby leciało na Ciebie dużo kobiet? Ja tam nie za bardzo. Jak poleci na Ciebie, ta która Ci sie spodoba to wystarczy.
Ja też nie miałem takiego powodzenia. Zazdrościłem innym chłopakom. Teraz mi to obojętne. Tobie też będzie w końcu. :)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 20 sie 2004, 09:40

pewnie koles ma niezły bajer ;)
widac ma w sobie jakis luz i łatwośc nawiązywania kontaktów a może to ten błysk w oku. Nie tylko uroda świadczy o powodzeniu
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 20 sie 2004, 11:57

mi tez sie tak zadaza ze leca na mnie panny ;) i nie wiem dlaczego :547: a co do twojego kolegi musi miec w sobie to cos :P grunt to luzzzzzzzzzz i dobra zabawa ;)
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 20 sie 2004, 12:25

"Pajączek" ma rację. To nie bajer, każdy ma takie "coś" w sobie. Tylko, że u jednych emanuje to na zewnątrza u innych nie. I pewnie w tym jest największy klucz do powodzenia.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2004, 13:36 przez fish, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 20 sie 2004, 13:09

Dobry bajer to połowa sukcesu :) Czesem trzeba sciemnic kobiete na poczatku aby polknela haczyk :)
klaudiusz
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: klaudiusz » 20 sie 2004, 14:46

witam

ja mialem w swoim zyciu i to calkiem nie dawno taki okres ze po prostu na mnie lecialy

zauwazylem po sobie tez ze ladny usmiech, i tak jak fox lady powiedziala - latwosc nawiazywania nowych znajomosci
a nie myslenie o tym co ona mi odpowie albo co sobie pomysli jak cos tam cos tam

jest jeszcze sprawa chemii ! pamietajmy o tym, moze jego zapach jest bardziej uwodzicielski :D:P

twoj znajomy pewnie zachowuje sie swobodnie i czuje sie jak ryba w wodzie w srod kobiet a one to widza

pozdrawiam
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 20 sie 2004, 15:37

fish pisze:"Pajączek" ma rację. To nie bajer, każdy ma takie "coś" w sobie. Tylko, że u jednych emanuje to na zewnątrza u innych nie. I pewnie w tym jest największy klucz do powodzenia.

heheheh pajaczek ma racje :D no to juz mam pseudo ksywe ;)
greg
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: greg » 20 sie 2004, 15:43

fish napisał:
"Pajączek" ma rację. To nie bajer, każdy ma takie "coś" w sobie. Tylko, że u jednych emanuje to na zewnątrza u innych nie. I pewnie w tym jest największy klucz do powodzenia.

heheheh pajaczek ma racje no to juz mam pseudo ksywe

He, he, może Admin by mu to zmienił na stałe ?
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 20 sie 2004, 15:53

a może koleś używa feromonów?? :551: to plus swoboda w towarzystwie kobiet i ma chłopak jak w niebie :D
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 20 sie 2004, 15:55

jesli chodzi o mnie nie uzywam feromonow bebebebebe :D ;)
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 20 sie 2004, 15:58

ja tam kiedyś zarzuciłem i powiem że coś w tym jest albo autosugestia jest tak duża.W każdym razie tak czy siak mi pomogło :D:D:D
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.

Owidiusz
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 20 sie 2004, 16:00

moze cos w tym jest nie wiem nie probowalem jeszcze hmm ile taki flakonik moze kosztowac ????
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 20 sie 2004, 16:04

"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 20 sie 2004, 16:07

btw. nie oszczędzaj na tym,na allegro znajdziesz mnóstwo podróbek za o wiele mniejszą kase ale to lipa :553:

Owidiusz
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 20 sie 2004, 16:08

wielkie THX :564: kurcze takie flakoniki a maja cene :562: mi to nie potrzebne chcialem sie orietnac jak bede stary to sie moze przyda ;)
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 20 sie 2004, 16:09

ale za to jaki efekt... :565: nic nie ma za darmo
polecam wszystkim zdesperowanym :P :564:

Owidiusz
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 20 sie 2004, 19:14

DREADMAN pisze:mi tez sie tak zadaza ze leca na mnie panny ;) i nie wiem dlaczego :547:

A jak to wygląda, że lecą na ciebie kobiety??
Powinieneś jednak zdawać sobie sprawę z tego, że wszystko kiedyś przeminie... A lecą na ciebie, czy na Twoje dredy?? Prawdopodobnie lecą na ciebie dziewczyny którym akurat to odpowiada.
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 20 sie 2004, 19:27

mariusz pisze:
A jak to wygląda, że lecą na ciebie kobiety??
Powinieneś jednak zdawać sobie sprawę z tego, że wszystko kiedyś przeminie... A lecą na ciebie, czy na Twoje dredy?? Prawdopodobnie lecą na ciebie dziewczyny którym akurat to odpowiada.

hmm wiem ze wszystko przeminie ale narazie jestem mlody jak bede stary to zaczne brac feromony :D a co do tego czy leca na mnie czy na moje pajaki wiesz szczerze sie nad tym nie zastanawialem ale chyba na mnie tak sadze ;)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 20 sie 2004, 22:17

Pożyjesz zobaczysz ;)
Widać jesteś zajebisty, ze leca na ciebie same dupy... ;)
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 20 sie 2004, 22:58

a co do tego czy leca na mnie czy na moje pajaki wiesz szczerze sie nad tym nie zastanawialem

moim zdaniem lecą na gitarę :) Ja bym "poleciała" na gitarę gdybym nie leciała na mojego faceta, a polecialam na niego na zapach :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 21 sie 2004, 09:18

pewnie ma po prostu "to coś" w sobie
tez taka zaleznosc zauwazylam u niektorych
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 21 sie 2004, 15:53

A wiecie mi się wydaje, że główną przyczyną tego jego powodzenia jest jego charakter. Jeżeli nie jest nieśmiały i łatwo nawiązuje kontakty z dziewczynami to zapewne to jest tego przyczyną. Najprawdopodobniej przy nim dziewczyny czują się dobrze.

PS- Tak samo myślę, że właśnie z tego powodu takie powodzenie u kobiet ma Krzysiu. Choć oczywiście nie twierdze, że nie jest on przystojny.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 sie 2004, 20:13

ŁAAAŁŁŁŁŁUUUUUUU!!!!!!! DZIEKUJĘ !! Ale wyglad to nie wszystko ! choć i waznym jest on sam w sobie , wystarczy jednak nie miec garba i temu podobnych rzeczy , być zadbanym , szarmanckim , usmiechnietym facetam , dbac o kobiety i juz jest połowa sukcesu , ale nie mozna pod zadnym pozorem sie nimi bawic !!!!!!!!!!!!!!! trzeba je uwielbiac !! i sprawiać by sie rumieniły ....tak słodko wtedy wygladaja ! :564: :556:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 22 sie 2004, 14:24

No i potwierdza się to co właśnie myśle o Krzysiu :). :564:
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 22 sie 2004, 22:51

dbac o kobiety i juz jest połowa sukcesu ,

o wszystkie? ja bym nie zwróciła uwagi na faceta ktory dba nie tylko o mnie ;) za bardzo zazdrosna jestem :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Greyangel
Entuzjasta
Entuzjasta
:) odp

Postautor: Greyangel » 22 sie 2004, 23:06

To nie jest kwestia fizyczności czy urody ale owszem, to też pomaga :). Najważniejsze by być sobą, być przyjaznym i miłym. Niestety albo się to coś ma albo nie ma. na pewno nieprawdą jest że każdą kobietę się od razu tak łatwo zdobędzie, to mit, jednakowoż ja uważam że niewiele jest takich których zdobyć się nie da. Ja na przykład gustuję w inteligentnych kobietkach, uduchowionych i mam wśród nich powodzenie, jest mi ono akurat teraz niezbyt potrzebne bo już mam swoją Panią ale zdaża się od czasu do czasu i ostatnio też się zdażyło :). Wydaje mi się że dość dużą rolę pełni jakiś czynnik środowiskowy, a jeśli chodzi o te liczby o których Pisałeś ... 3 kobitki conajmniej ... ja nie uważam by zdobycie kobietki na imprezce było czymś trudnym. Ostatnio opowiadali mi rodzice że którzy byli na weselu w Kielcach u dalekiej rodziny w ten weekend "To było żenujące, kobiety tańczyły ze sobą z braku męskiego towarzystwa a mężczyźni siedzieli i pili" Widzicie Panowie ? Nawet się nikt nie starał więc ile z lekka odurzonych kobiet mógłbym wyrwać ? Tyle ile było na sali ?. I tutaj jest druga strona sprawy ... pewność, Panowie, pewność granicząca z bezczelnością :). Idąc tam nie założył bym inaczej jak tylko to że uda się wyrwać wszystkie :D.

(joke)
Wyobraź sobie że Idziesz w Amsterdamie tamtejszą dzielnicą czerwonych latarń ... tu też czynnik środowiskowy ? ;).

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”