ostatnio zaczynam sie zastanawiac czy jestem szczesciwy ze swoja kobieta
jestesmy razem juz 2,5 roku
przez ostatnie kilka misiecy jest jakos gorzej
ona caly czas probuje mnie wychowywac postawic na swoim podczas gdy ja WODNIK ulegalem jej (ona :KOZIOROZEC) na poczatku ale po jakims czasie zaproagnolem znowu brykac swoimi nie przebytymi szlakami ,on woli raczej wyryte przez tradycje sciezki zycia
ja zwariowany bardzo spontaniczny i energiczny , nie umiem wysiedziec w jednym miejscu i sie nudzic
ona raczej spokojna ,wszystko musi byc zaplanowane dokladnie , wczesniej uzgodnione bez zadnych niespodzianek ( hehe ale zawsze cche takie dostawac )
na poczatku odpowiadlo mi to ale po jakims czasie
gdy zauwazylem ze zaczynam tracic najlepsze lata mojego zycie i opuszcac najlepsze imprezy na ktorych chcialbym byc a nie jestem przez nia
to zaczynam sie zastanawiac czy wogle warto
ona
bardzo opiekuncza ,inteligenta ,madra , z celem w zyciu
przypomina mi bardzo moja mame
przeczytalem gdzies kiedys ze menżczyzna szuka kobiety zycia ktora z charakteru przypomina jego mame
zagubilem sie w takiej sytuacji
nie latwo sie domyslec za taka kombinacje prowadzi do klamstwa i nie szczerosci
gdy np ja chce jechac na Rajd (MAYDAY)ona chce pojechac do teatru
gdy ona jedzie na studia ja smigam wieczorami po ulicach w autku scigajac sie albo smigajac od imprezki do imprezki
zdarzylo mi sie kilka razy byc z inna kobieta ale nigdy nie doszlo do sexu
z 2 razy po prostu przed samym zblizeniem nie moglem przejzalem na oczy i uswiadomilem sobie ze albo jedna albo druga ale pozneij znowu pragne tego samego
ona: podoba mi sie jest zgrabna w moim stylu ale nie umie wykorzystac swojego potencialu
i co najwazniejsze wstydzi sie podczas gdy ja moge latac nago nad jeziorem ona bedzie smigala w stroju kompielowym
wogle nie wiem czy jesy sens dalej kontynuowac taki zwiazek
czy to moze chwilowe
jestem w nim poczesci szesliwy ale nie wiem czy to szczescie nie wynika z tego ze tylko czesc tej kobiety mi odpowiada
ona mysli o malzenstwie a ja o tym gdzie spedze nastepny weekend
prosze powiedzcie co tym sadzicie
moze cos ze mna nie tak
zeby bylo jasniej mam 20 lat
pozdrawiam i bede wdzieczny za wsztystkie komentarze