Kosz
Moderator: modTeam
Kosz
Ile razy dostaliście kosza, zanim trafiliści ena swoja połówkę??
Raz w życiu dostałam i to też nie do końca. Po prostu kopnięto mnie w tyłek. Więc ja do koszów nieprzyzwyczajona 
Ostatnio zmieniony 16 sie 2004, 23:36 przez mrt, łącznie zmieniany 1 raz.
Ani razu ! tylko bez głupich komentarzy ! tak po prostu wyszło ! a to dlatego iż nie tak wiele kobiet było o które bym zabiegał w sumie .....9 reszta to zwykłe flirty
:564:
Chyba ze inaczej rozumujemy słowo "kosz"

Chyba ze inaczej rozumujemy słowo "kosz"
Ostatnio zmieniony 16 sie 2004, 23:40 przez Andrew, łącznie zmieniany 2 razy.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Mroczny Piskacz
- Maniak
mariusz pisze:To widac ja odrabiam podrywy krzysia ;p
robota podzielila sie na nas dwoch wiec sie tak nie martw, bedzie ok w koncu :-) az tyle razy Krzys nie dawal kosza
Ja Ne,
- Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Gorgon pisze:mariusz pisze:To widac ja odrabiam podrywy krzysia ;p
robota podzielila sie na nas dwoch wiec sie tak nie martw, bedzie ok w koncu :-) az tyle razy Krzys nie dawal kosza
Ja Ne,Gorgon

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- taka_jedna
- Maniak
raz zostałam potraktowana jako "wakacyjna dziewczyna na kilka razy" a potem mi powiedziano "sorry ale to ze cie kocham to tak mi się tylko zdawało"...potem jeszcze zabiegałam parę miesiecy, ale dałam sobie spokój. To się liczy za kosza?
No i dałam jednego, chociaz zajeło mi pare miesiecy bo facet nie chciał uwierzyc
No i dałam jednego, chociaz zajeło mi pare miesiecy bo facet nie chciał uwierzyc

"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- Mroczny Piskacz
- Maniak
![]()
No co były ładne , inteligentne i wiedziały czego chcą ! przy tym niesamowicie milutkie !!
oj Krzysiu, przez Ciebie cierpie razem z Mariuszem :!: ;-) pochamuj sie ;-)
Ja Ne,
- Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia

- Mroczny Piskacz
- Maniak
ojj koszów dałam dużo za dużo... teraz to wiem, ze nie zawsze najładniej sie zachowałam, jak to czyta któryś ze wzgardzonych przeze mnie facetów to teraz publicznie przepraszam
w druga strone rachunek jest inny, bo wynosi całe 0
moze lepeij by sie stalo gdyby ktos w pore utarl mi nosa to inaczej podchodzilabym do sprawy
w druga strone rachunek jest inny, bo wynosi całe 0
moze lepeij by sie stalo gdyby ktos w pore utarl mi nosa to inaczej podchodzilabym do sprawy
Ojjjj
Było tego ze tdwadzieścia . Myślę że do czterdziestki dojdę do pięćdziesięciu. Starzy chińczycy mawiali:"w życiu czeka człowieka albo cierpienie albo nuda" 
Skoro dałas to może kiedyś dostaniesz Nie to abym Ci źle życzył, ale wszystkiego w życiu trzeba sprobować A życie polega przecież na zbieraniu doświadczeń
ja sie tylko moge Cieszyc z tego ze nie dostalam...a czy dostane kiedys?? jak na razie nie widze takiej mozliwosci , a jelsi tak to sie baaaardzo zdziwie:P
Mariusz, wiesz co sie robi z prorokami co nie takie przepowiednie daja i z poslancami co przynosza zle wiesci?
nie straszyc mi tu prosze kolegow...
Zycie przecież lui płatać figle.
swieta racja.
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
- ___ToMeK___
- Uzależniony
Dostalem 2 kosze. Tuz po nich byla troche zalamka ale szybko wracalem do siebie
. A i niestety mialem nieprzyjemnosc raz sam dac kosza. No coz, w sumie bylo to wszystko juz dawno temu. Od tamtej pory nie dostaje i nie daje (koszy rzecz jasna
).
Po nich nie mozna sie lamac, trzeba probowac dalej, do skutku
.
Po nich nie mozna sie lamac, trzeba probowac dalej, do skutku
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Dostalem 2 kosze. Tuz po nich byla troche zalamka ale szybko wracalem do siebie . A i niestety mialem nieprzyjemnosc raz sam dac kosza. No coz, w sumie bylo to wszystko juz dawno temu. Od tamtej pory nie dostaje i nie daje (koszy rzecz jasna ).
Po nich nie mozna sie lamac, trzeba probowac dalej, do skutku .
jasne ze trzeba probowac:):) hmm w Twoim miescie na pewno jest duzo ladnych dziewczyn:)
Ostatnio zmieniony 25 sie 2004, 13:31 przez lizaa, łącznie zmieniany 1 raz.
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”