Książe z bajki
Moderator: modTeam
Książe z bajki
Kim jest książe z bajki na którego czeka tak wiele kobiet???
wiesz, kazda kobieta lubi co innego. dla mnie musiaby miec mase fajnych/pozytywnych cech ale i troche wad, aby nie bylo nudno.
za duzo tego gadania by bylo. wazne jednak jest aby o mnie zabiegal i wielbil mnie i pozadal <oczywiscie w granciach rozsadku. z glowa>
za duzo tego gadania by bylo. wazne jednak jest aby o mnie zabiegal i wielbil mnie i pozadal <oczywiscie w granciach rozsadku. z glowa>
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Re: Książe z bajki
mariusz pisze:Kim jest książe z bajki na którego czeka tak wiele kobiet???
Moim mężem

Ja nie wiem dokładnie o co kobietom chodzi z tym księciem. Wiem tylko z autopsji, że takie co na niego czekają mają poźniej problemy. Taka koietka z którą byłem już od młodości wypisywała sobie cechy takiego "ideału" i poźniej każdego do tego dopasowywała. Tragedia !!! Byłem jej pierwszym facetem a teraz znowu siedzi sama. Albo nie dorosła albo to jakaś psychoza !
A ja czekałam na swego księcia (choć nie miałam z góry ustalone jaki on dokładnie będzie) i się doczekałam. Ma te cechy, których barkuje wielu współczesnym facetom: konsekwencja, siła (psychiczna i fizyczna), pewność siebie, stabilność, cierpliwosć (wręcz anielska), wyrozumiałość polączona z wymaganiem, spokój, opanowanie, wytrwałosć w dazeniu do celu, umiejętność zjednywania sobie ludzi, szczerość i otwartość połączone z tajemniczością (jest sporo rzeczy w jego życiu, o których nie wiem, choć na pewno to nic złego), urodzony przywódca w domu i w pracy. Śmiało mogę powiedzieć, że jest głową rodziny i wcale nie chcę tego zamienić na jakiś tam związek partnerski (choć oczywiście z moim zdaniem się liczy). No i przede wszystkim, czuję się bardzo kochana. Dał mi też spokój i bezpieczeństwo.
fish pisze:Ja nie wiem dokładnie o co kobietom chodzi z tym księciem. Wiem tylko z autopsji, że takie co na niego czekają mają poźniej problemy. Taka koietka z którą byłem już od młodości wypisywała sobie cechy takiego "ideału" i poźniej każdego do tego dopasowywała. Tragedia !!! Byłem jej pierwszym facetem a teraz znowu siedzi sama. Albo nie dorosła albo to jakaś psychoza !
i taka dziewczyna moze byc dluuuuugo sama chyba ze sie opamieta w pore i swoja "magiczna" liste wyrzuci do smieci. jesli nie to bedzie miec problemy ze znalezieniem faceta bo nie ma takiego ktory by spelnil jej wszystkie wymagania. no chyba ze na liscie jest malo punktow :570:
................
A kim jest i jaka ma być wasza księżniczka-- taka sama odpowiedz jak i pytanie.W naszej wyobraźni już rodzi sie wyobrażenie o idealnym partnerze, ale ideałów nie ma i nigdy nie bedzie.Moze być ktoś zbliżony do ideału ale nigdy nie bedzie to ideał!!!
- taka_jedna
- Maniak