Książe z bajki

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Książe z bajki

Postautor: mariusz » 26 lip 2004, 23:26

Kim jest książe z bajki na którego czeka tak wiele kobiet???
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 26 lip 2004, 23:33

kims kto nie istnieje.....;) niestety.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 26 lip 2004, 23:36

foxy_lady pisze:kims kto nie istnieje.....;) niestety.

Gdyby istniał to jaki musiał by być??
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 26 lip 2004, 23:39

wiesz, kazda kobieta lubi co innego. dla mnie musiaby miec mase fajnych/pozytywnych cech ale i troche wad, aby nie bylo nudno.:D
za duzo tego gadania by bylo. wazne jednak jest aby o mnie zabiegal i wielbil mnie i pozadal <oczywiscie w granciach rozsadku. z glowa>
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Re: Książe z bajki

Postautor: SueEllen » 26 lip 2004, 23:41

mariusz pisze:Kim jest książe z bajki na którego czeka tak wiele kobiet???

Moim mężem ;) :P
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 26 lip 2004, 23:42

chyba niczego tak nie pragne jak powiedziec tak o swoim partnerze <i oby on o mnie tak mowil>. chyba w to jednak nie wierze. ehh.....
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 26 lip 2004, 23:53

Gdyby istniał to jaki musiał by być??

musialby miec białego konia :)
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 27 lip 2004, 10:21

musialby miec białego konia

No to Murzynek Bambo odpada w pogoni o Twoją rękę ;) :P :537:
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 27 lip 2004, 10:59

Ja nie wiem dokładnie o co kobietom chodzi z tym księciem. Wiem tylko z autopsji, że takie co na niego czekają mają poźniej problemy. Taka koietka z którą byłem już od młodości wypisywała sobie cechy takiego "ideału" i poźniej każdego do tego dopasowywała. Tragedia !!! Byłem jej pierwszym facetem a teraz znowu siedzi sama. Albo nie dorosła albo to jakaś psychoza !
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 27 lip 2004, 11:14

A ja czekałam na swego księcia (choć nie miałam z góry ustalone jaki on dokładnie będzie) i się doczekałam. Ma te cechy, których barkuje wielu współczesnym facetom: konsekwencja, siła (psychiczna i fizyczna), pewność siebie, stabilność, cierpliwosć (wręcz anielska), wyrozumiałość polączona z wymaganiem, spokój, opanowanie, wytrwałosć w dazeniu do celu, umiejętność zjednywania sobie ludzi, szczerość i otwartość połączone z tajemniczością (jest sporo rzeczy w jego życiu, o których nie wiem, choć na pewno to nic złego), urodzony przywódca w domu i w pracy. Śmiało mogę powiedzieć, że jest głową rodziny i wcale nie chcę tego zamienić na jakiś tam związek partnerski (choć oczywiście z moim zdaniem się liczy). No i przede wszystkim, czuję się bardzo kochana. Dał mi też spokój i bezpieczeństwo.
Awatar użytkownika
M.A.T.
Bywalec
Bywalec
Postautor: M.A.T. » 27 lip 2004, 11:16

fish pisze:Ja nie wiem dokładnie o co kobietom chodzi z tym księciem. Wiem tylko z autopsji, że takie co na niego czekają mają poźniej problemy. Taka koietka z którą byłem już od młodości wypisywała sobie cechy takiego "ideału" i poźniej każdego do tego dopasowywała. Tragedia !!! Byłem jej pierwszym facetem a teraz znowu siedzi sama. Albo nie dorosła albo to jakaś psychoza !

i taka dziewczyna moze byc dluuuuugo sama chyba ze sie opamieta w pore i swoja "magiczna" liste wyrzuci do smieci. jesli nie to bedzie miec problemy ze znalezieniem faceta bo nie ma takiego ktory by spelnil jej wszystkie wymagania. no chyba ze na liscie jest malo punktow :570:
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 27 lip 2004, 11:19

Nawet nie wiem ile bo nigdy mi jej nie pokazała. Ale co mi tam to jej ból i niech sama z tym żyje :)
ramona
Entuzjasta
Entuzjasta
................

Postautor: ramona » 07 sie 2004, 13:28

A kim jest i jaka ma być wasza księżniczka-- taka sama odpowiedz jak i pytanie.W naszej wyobraźni już rodzi sie wyobrażenie o idealnym partnerze, ale ideałów nie ma i nigdy nie bedzie.Moze być ktoś zbliżony do ideału ale nigdy nie bedzie to ideał!!!
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 07 sie 2004, 13:36

za duzo tego gadania by bylo. wazne jednak jest aby o mnie zabiegal i wielbil mnie i pozadal <oczywiscie w granciach rozsadku. z glowa>

o mnie mógłby zabiegać bez rozsądku ;)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”