Witam .
Mam następujący problem .. Zakochałem się w bardzo bliskiej mi przyjaciółce . Znamy się ponad rok dodam że mamy 14 lat (1998r.) Jestem w niej tak zakochany że gdy widzę ją z innym chłopakiem nawet jak z nim rozmawia to porpostu zżera mnie od środka i przestaję się patrzeć w tamtą stronę. Zakochałem się w niej na wakacje w 2011 r. Od tamtego czasu jesteśmy zawsze razem przytulamy się właściwie cały czas , nawet gdy do niej przyjde albo ona do mnie to ona na mnie leży i się tuli , gdy jesteśmy na dworze to chodzimy za rękę. Powiedziała mi już nie raz że mnie kocha , odpowiedziałem to samo w sylwestra mamy plan żeby ona do mnie przyszła i wydaje mi się że coś kiedyś mówiła o godzinie 00:00 że po prostu pocałuje chłopaka obok a przecież będziemy sami u mnie w domu .. Na koniec dopowiem że jest mi bardzo ciężko się z nią przyjaźnić można powiedzieć , że tego nie znosze .
Proszę o pomoc co mam robić bo nie jestem w stanie sam tego zrobić
Pozdrawiam
Zakochałem się w przyjaciółce
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Radziłbym Ci dać sobie siana. Jesteś po prostu zauroczony Nią a przede wszystkim za młody i tyle
Rzuci Cię po kilku miesiącach lub dniach, bo się Tobą znudzi po prostu.
Znając życie popadniesz w depresje, zaczniesz się dołować itp.
A po co sobie robić niepotrzebne zmartwienia ?
Dziewczyny w tym wieku same nie wiedzą czego tak naprawde chcą w życiu.
Tak więc poczekaj aż staniesz się dorosły a dopiero wtedy pojmiesz co to jest tak naprawdę miłość i że nie jest tak kolorowo jak to pokazują w filmach czy książkach
Poza tym czytając Twoją wypowiedź. Widać, że dziewczyna się Tobą bawi. Traktuje Cię jako przyjaciela a nie jak mężczyznę
P.S. Przy okazji jak tutaj pisze witam użytkowników forum
Rzuci Cię po kilku miesiącach lub dniach, bo się Tobą znudzi po prostu.
Znając życie popadniesz w depresje, zaczniesz się dołować itp.
A po co sobie robić niepotrzebne zmartwienia ?
Dziewczyny w tym wieku same nie wiedzą czego tak naprawde chcą w życiu.
Tak więc poczekaj aż staniesz się dorosły a dopiero wtedy pojmiesz co to jest tak naprawdę miłość i że nie jest tak kolorowo jak to pokazują w filmach czy książkach
Poza tym czytając Twoją wypowiedź. Widać, że dziewczyna się Tobą bawi. Traktuje Cię jako przyjaciela a nie jak mężczyznę
P.S. Przy okazji jak tutaj pisze witam użytkowników forum
Nasze czyny względem innych pokazują jakimi naprawdę jesteśmy ludźmi. To one odzwierciedlają naszą wspaniałą osobowość 

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”