gdzie ja bede spać?
Moderator: modTeam
gdzie ja bede spać?
na pewno sa tu eksperci,a aj taki amator wiec sie pytam..dziewczyna zaprosiła mnie na 2-3 dni do siebie,ale nie spytałem gdzie bedę spać?(znamy sie juz dawno ,chodzimy),az się boje spytac ,i tak zle i tak niedobrze,żeby nie było głupio,powie a co nie chcesz?nie bede cie zmuszac ,jak powiem tak to powie "temu to jedno w głowie.Czuje stres,kocham ją bardzo ale jak żle wypadnę,jakis kiks typu"chrapanie",chyba nie zasnę
Kurde nie wiem,może posłała mi za ściana w drugim pokoju,naszczescie zajety hehe,a moze na dworzu,nie wiem jak to będzie
Kurde nie wiem,może posłała mi za ściana w drugim pokoju,naszczescie zajety hehe,a moze na dworzu,nie wiem jak to będzie
ufff,dziękuje ze piszecie
zaczynam sie stresować ze czeka mnie łomotanie serca przy niej wieczorkiem.Nie jestem taki maczo co wszystko wie.
aha bede bacznie obserwowac gdzie mi poscieli,ale może się spytać?ale JAK?nie mam pojecia..a moze czeka na mnie materac?hehe mam nadzieję że go nie ma a moze ma
jak bedzie już ten wieczór to chyba się roztopię,ja taki jestem malutki,szybko ztopnieję,jeszcze ma mnie zaskoczyc nowym kolorem włosów.
Ja chyba zwariuje.od myslenia jak wyjdzie no i gdzie bedę spac!?
zaczynam sie stresować ze czeka mnie łomotanie serca przy niej wieczorkiem.Nie jestem taki maczo co wszystko wie.
aha bede bacznie obserwowac gdzie mi poscieli,ale może się spytać?ale JAK?nie mam pojecia..a moze czeka na mnie materac?hehe mam nadzieję że go nie ma a moze ma

jak bedzie już ten wieczór to chyba się roztopię,ja taki jestem malutki,szybko ztopnieję,jeszcze ma mnie zaskoczyc nowym kolorem włosów.
Ja chyba zwariuje.od myslenia jak wyjdzie no i gdzie bedę spac!?
Ostatnio zmieniony 23 lip 2004, 09:48 przez robi, łącznie zmieniany 1 raz.
robi pisze:Ja chyba zwariuje.od myslenia jak wyjdzie no i gdzie bedę spac!?
Z Nią pod jednym dachem. To już coś.
Wyluzuj!
A jeśli będziesz czuł, że będziesz miał zawał serca, powiedz Jej, że to dla Ciebie wyjątkowa sytuacja i czujesz się nieswojo, że chciałbyś żeby wszystko wypadło jak najlepiej, ale przez "lekkie" zdenerwowanie możesz zachowywać się czasami nienaturalnie.
Kobiety lubią szczerość, a i lubią chwilkami "pomatkować".
Spoko. :564:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Jeżeli ciebie zaprosiła to na pewno pokaże ci gdzie masz spać. Lepiej nie pytać się wprost o to, bo może to opacznie zrozumieć. Ale możesz zapytać dyskretnie gdzie będziecie spać.
Co racja to racja
Mysiorek pisze:Kobiety lubią szczerość, a i lubią chwilkami "pomatkować".
Co racja to racja
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- taka_jedna
- Maniak
sądze ze jak Cie zaprosiła to w jednym celu
Nie zeby mi jedno w głowie ale moze ona czegoś oczekuje, różne są temperamenty, może warto odwiedzić aptekę?
i nie denerwuj się, na pewno będzie to miłe

i nie denerwuj się, na pewno będzie to miłe
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
och Wy.....wam to tylko ten sex w glowie:>
a moj drogi Robi....nie martw sie o nic , na pewno nie dostaniesz zawalu...no chyba ze stanie nagi przed Toba z uwodzicielskim spojzeniem a z jakimi slowami na ustach to sma juz sobie musisz dodac...(przeciesz znasz ja lepiej).
wszystko bedzie dobrze. wielu marzy o wspolnej nocy...a Ty to masz bez zadnego wysilku...pomysl nad tym.
a moze skaczy sie na calonocnej rozmowie...ktoz to wie...
do niczego Cie nie zmusi.
glowa do gory i usmiech na dziubek:)
a moj drogi Robi....nie martw sie o nic , na pewno nie dostaniesz zawalu...no chyba ze stanie nagi przed Toba z uwodzicielskim spojzeniem a z jakimi slowami na ustach to sma juz sobie musisz dodac...(przeciesz znasz ja lepiej).
wszystko bedzie dobrze. wielu marzy o wspolnej nocy...a Ty to masz bez zadnego wysilku...pomysl nad tym.
a moze skaczy sie na calonocnej rozmowie...ktoz to wie...
do niczego Cie nie zmusi.
glowa do gory i usmiech na dziubek:)
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
No wiec witam ponownie.Wróciłem juz niestety i pokrótce opowiem
To była wspaniala noc w moim życiu!
Wieczorem bylo troche gosci........godz 11?ja trochę wyszedlem odetchnąc,Kiedy tak stałem i wpatrywałem sie wciemnosci Ona wtedy przyszła do mnie i tak utonełem wniej ramionach pod morzem pieknych gwiazd ktore tak pieknie wtedy swieciłyże łezka sie kreciła
Juz nie wróilismy...poszliśmy spać....rozmawialismy dlugo...zasnelimy w czułych objęciach....to było piekne i cudowne!!!
Aha pisaliscie czy byl to nowiecie.....Niebylo ale to nic,ja mialem duuuzo taktu żeby dziewczyny nie skrzywdzic przez zapędy...nie warto sie spieszyc przy takiej szansie jaką dostałem!!!!
Teraz jestem u siebie i wróciłm do moich obowiazków pracy
PS.zawalu nie mialem
Wieczorem bylo troche gosci........godz 11?ja trochę wyszedlem odetchnąc,Kiedy tak stałem i wpatrywałem sie wciemnosci Ona wtedy przyszła do mnie i tak utonełem wniej ramionach pod morzem pieknych gwiazd ktore tak pieknie wtedy swieciłyże łezka sie kreciła
Juz nie wróilismy...poszliśmy spać....rozmawialismy dlugo...zasnelimy w czułych objęciach....to było piekne i cudowne!!!
Aha pisaliscie czy byl to nowiecie.....Niebylo ale to nic,ja mialem duuuzo taktu żeby dziewczyny nie skrzywdzic przez zapędy...nie warto sie spieszyc przy takiej szansie jaką dostałem!!!!
Teraz jestem u siebie i wróciłm do moich obowiazków pracy
PS.zawalu nie mialem
robi pisze:Aha pisaliscie czy byl to nowiecie.....Niebylo ale to nic,ja mialem duuuzo taktu żeby dziewczyny nie skrzywdzic przez zapędy...nie warto sie spieszyc przy takiej szansie jaką dostałem!!!!
A czy za każdym razem noc spędzona z dziewczyną musi zakończyć się seksem? Nie. Ważne że było super. Mądrze piszesz, że nie warto się śpieszyć. :564:
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
- taka_jedna
- Maniak
najgorsze ze nie wiąze z przyszłością jakiegokolwiek życia w tej polsce
Ostatnio zmieniony 26 lip 2004, 22:11 przez robi, łącznie zmieniany 1 raz.
robi pisze:najgorsze że najbardziej mnie dołuje że biedak ze mnie,a to się wiąze z przyszłością jakiegokolwiek życia w tej polsce
Myśl pozytywnie a dojdziesz do wielu rzeczy. Mi się Polska podoba i chce w niej mieszkać do końca życia. Tylko klimat troche nie taki super.
Jestem Polakiem, tu chcę mieszkać. Za granicą czułbym się nieswojo, obco. Tu, chociaż jest nienajlepiej, jednak chciałbym żyć. Tak samo z miastem - jestem z Krakowa i chcę mieszkać w Krakowie. Przyzwyczaiłem się. Zakorzeniłem się głęboko w kraju i w mieście. 
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Emperor pisze:Jestem Polakiem, tu chcę mieszkać. Za granicą czułbym się nieswojo, obco. Tu, chociaż jest nienajlepiej, jednak chciałbym żyć. Tak samo z miastem - jestem z Krakowa i chcę mieszkać w Krakowie. Przyzwyczaiłem się. Zakorzeniłem się głęboko w kraju i w mieście.
No właśnie, tak samo chciałam powiedzieć tyle tylko, że ominełabym ten Kraków
Re: gdzie ja bede spać?
robi pisze:na pewno sa tu eksperci,a aj taki amator wiec sie pytam..dziewczyna zaprosiła mnie na 2-3 dni do siebie,ale nie spytałem gdzie bedę spać?(znamy sie juz dawno ,chodzimy),az się boje spytac ,i tak zle i tak niedobrze,żeby nie było głupio,powie a co nie chcesz?nie bede cie zmuszac ,jak powiem tak to powie "temu to jedno w głowie.Czuje stres,kocham ją bardzo ale jak żle wypadnę,jakis kiks typu"chrapanie",chyba nie zasnę
Spac to ty na pewno nei bedziesz i na pewno nie z powodu strachu o chrapanie
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

Re: gdzie ja bede spać?
saint pisze:Spac to ty na pewno nei bedziesz i na pewno nie z powodu strachu o chrapanie
co racja to racja budziłem się baaaardzo czesto licząc od trzeciej i nie wiem czy długo spałem,było mi tak goraco że musiałem zdjac koszulke(była ciepła noc)
robi pisze:No wiec witam ponownie.Wróciłem juz niestety i pokrótce opowiem
Romantyk z Ciebie, a i wszystko się dobrze ułożyło

Sztuka życia to cieszyć się małym szczęściem...
robi nie radze ci sie spieshyc
z doswiadczenia wiem she mozna spac z dziewczyna bez sexu
i jest to bardzo przyjemne (szczegolnie dla tych co nigdy nie uprawiali sexu)
z doswiadczenia wiem she mozna spac z dziewczyna bez sexu
i jest to bardzo przyjemne (szczegolnie dla tych co nigdy nie uprawiali sexu)
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”